• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Iyi pazarlar,:cool:

Gune yine latteyle basladim ve belki yine latte ile kapaticam... :KK48: Bir paketi dorde boluyorum boylece gunde bir latteden fazla icmemis oluyorum. :KK53:

Salep i sutlu icince tadi fena degilmis ama sekerli oldugu icin gunde bir kereden fazla onermem.:KK51:

Kacamak yapanlara kizmiyorum bunu tekrarlamadiklari surece... Bu soguk havalarda kilo almamak bile basari o yuzden kendinize cok yuklenmeyin. 24 Aralikta gorusuruz.:KK19:

Keşke vaktin olsada girebilsen canm hep.. :) varlığınbile motive olmamiza yetiyor

selam kızlar toparlanma vakti pes etmek yok kilo veremiyorum falan diye üzülmek yok gidecek bu kilolar kazanan biz olacağız:-) lucky hosgeldin canım afiyet olsun latteler :-) zordeğil menünün güzelmiş uygularsan acikacak vaktin kalmaz

bu arada neden kilo aldım yada nasıl bu kiloya geldim herkesten bu konuyla ilgili birkaç cümle bekliyorum:-) bunu sormamin amacı kendimizleyüzleştik mi nerde hata yapıyoruz öğrenip öğrendiğimiz ister uzun uzun anlatin ister birkaç cümle yazın herkes simdi kendiyle yuzlessin :-)

selam kızlar toparlanma vakti pes etmek yok kilo veremiyorum falan diye üzülmek yok gidecek bu kilolar kazanan biz olacağız:-) lucky hosgeldin canım afiyet olsun latteler :-) zordeğil menünün güzelmiş uygularsan acikacak vaktin kalmaz

bu arada neden kilo aldım yada nasıl bu kiloya geldim herkesten bu konuyla ilgili birkaç cümle bekliyorum:-) bunu sormamin amacı kendimizleyüzleştik mi nerde hata yapıyoruz öğrenip öğrendiğimiz ister uzun uzun anlatin ister birkaç cümle yazın herkes simdi kendiyle yuzlessin :-)
ben geldim iyi pazarlar benim kilolarimda durma oldu su anda sadece 400g gitmis gözüküyor ama ben memnunum

pekala başlıyorum ben Neden kilo aldım/ Nasıl bu kiloya geldim? [\B]
aslında çocukluğumdan beri hafif kilolu bir çocuktum hiç çıtı pıtı incecik değildim ama cok aşırı kilolu da değildim bu nedenle pek göze batmadim aslında çoktan bir sorun yoktu liseye giderken kilo almaya başladım tabi ergenlik falan biraz dalga da geçerlerdi apartmandaki teyzeler falan ben inatlarina daha fazla yerdim sırf inat olsun diye ışte en büyük hatayı orda yaptım inat olsun diye zayiflamaktansa yemeyi seçtim daha kolaydi çünkü simdi düşünüyorum aslında doymadigimdan değil yemelerim tatliyi cok severim ve sınırsız yiyebilirdim birkaç yıl onceye kadar ayrıca canım sıkılincada bir şeyler yerdim kısacası simarikliktan yedigimden kilo aldım ben doymak icin değil zevk icin yemek yeme felsefesi diyelim ve bu hiç iyi birşey değil bazen arada sırf birşeyler yemek icin yemek istiyorum aç oldugumdan değil ne bileyim sanki bagimli gibi yeme atağı gibi ama kendimle savaşmak zorundayim kendim icin niye kilo alıyorum ışte bu yüzden ve neden veremiyorum aceleciligimden istiyorum ki hemen gitsin kilolar ama bu kilolar bana bir kac günde gelmedi yillar yillar üstüne o yüzden sabretmesini öğrenmem lazım ve pes etmemem kilo alıyormuş gibi çıksam tartida bir gun bu savaşı ben kazanacağım:-)

ben geldim iyi pazarlar benim kilolarimda durma oldu su anda sadece 400g gitmis gözüküyor ama ben memnunum
belli bir kilodan sonra kilo verme yavaşlıyor sonuçta 400 gr fena bir rakam değil sonuçta 100 kilo birisiyle 60larda birisinin vereceği kilo farklı olur birde boya da bağlı ideal kiloya yaklaştıkça daha az gidiyor gr gr burda önemli olan gitmesi bence tebrik ederim seni:-)

Bende bu konuda birseyler yaziyim! Ben hic bir zaman kilolu degildim, 2 tane dogum yaptim dogumlardan sonra bile 49 kiloya düstügümü biliyorum, ama su 3 senedir Kilo aldim en yüksek kilom 68 69 oldu ve mutsuz oldugumu farkettim!! Ben kendime bakmayi seviyorum guzel ve cekici görünmeyi seviyorum. kiyafetlerimin üzerime oturdugunu gördükce daha fazla yedim bu bir kac kilodan depresyona girdigimi bile farkettim bazi arkadaslarim sacmaliyorsun artik dediler ama bence mühüm olan insanin kendisini mutlu hissetmesi su anda tam 8 Kilo verdim mutluyum ama bundan sonrasi cok önemli benim hep en büyük problemim kilolari veriyorum ve geri aliyorum ama artik bu hatayi yapmicam cünkü belirli bir yastan sonra istediginiz kiloya düsseniz bile vucüdunuz eskisi kadar kasli olmuyor al ver al ver vucudumuza ve kendimize eziyet ediyoruz bence ilk önce bununla yüzlesmemiz lazim cogumuz bende dahil olmak üzere uzun süre diyetler yapiyoruz yada saglikli besleniyoruz bir kac Kilo verince kendimizi birkip verdigimizden fazlasini aliyoruz ben kendi adima söylüyorum bundan sonra ayni hatalari yapmicam

Bende bu konuda birseyler yaziyim! Ben hic bir zaman kilolu degildim, 2 tane dogum yaptim dogumlardan sonra bile 49 kiloya düstügümü biliyorum, ama su 3 senedir Kilo aldim en yüksek kilom 68 69 oldu ve mutsuz oldugumu farkettim!! Ben kendime bakmayi seviyorum guzel ve cekici görünmeyi seviyorum. kiyafetlerimin üzerime oturdugunu gördükce daha fazla yedim bu bir kac kilodan depresyona girdigimi bile farkettim bazi arkadaslarim sacmaliyorsun artik dediler ama bence mühüm olan insanin kendisini mutlu hissetmesi su anda tam 8 Kilo verdim mutluyum ama bundan sonrasi cok önemli benim hep en büyük problemim kilolari veriyorum ve geri aliyorum ama artik bu hatayi yapmicam cünkü belirli bir yastan sonra istediginiz kiloya düsseniz bile vucüdunuz eskisi kadar kasli olmuyor al ver al ver vucudumuza ve kendimize eziyet ediyoruz bence ilk önce bununla yüzlesmemiz lazim cogumuz bende dahil olmak üzere uzun süre diyetler yapiyoruz yada saglikli besleniyoruz bir kac Kilo verince kendimizi birkip verdigimizden fazlasini aliyoruz ben kendi adima söylüyorum bundan sonra ayni hatalari yapmicam
bu arada ysim 39 boyum 1.62 su andaki kilom 60,400

evet cok haklısın alıp verdikçe vücudumuzda iyice deforme oluyor kas kaybı oluşmaya başlıyor hatalarimizin farkına varmak ilk adım bunu basardiktan sonra sıra aynı hataları yapmamaya sağlıklı yaşamaya geliyor umarım basaririz :-) bu arada ne kadar güzel o kadar cocuk dogurmussun ama oyle cok kilo almamissin inşallah hedefine ulasirsin ve bir daha almazsin :-)

evet cok haklısın alıp verdikçe vücudumuzda iyice deforme oluyor kas kaybı oluşmaya başlıyor hatalarimizin farkına varmak ilk adım bunu basardiktan sonra sıra aynı hataları yapmamaya sağlıklı yaşamaya geliyor umarım basaririz :-) bu arada ne kadar güzel o kadar cocuk dogurmussun ama oyle cok kilo almamissin inşallah hedefine ulasirsin ve bir daha almazsin :-)
evet ben su anda spor yaptigim halde vucudumun gevsedigini hissediyorum o yüzden ebru sallinin 21 günlük cd aldim daha gelmedi ama belki yardim eder

evet ben su anda spor yaptigim halde vucudumun gevsedigini hissediyorum o yüzden ebru sallinin 21 günlük cd aldim daha gelmedi ama belki yardim eder
bence plates sikilasmak ve kas icin cok iyi bir egzersiz senin cok kilon da kalmamis verilecek daha etkili olur ben arada yapıyorum bir kac seferden sonra hemen etki etmeye başlıyor umarım memnun kalirsin bende tv da yaptığı programın bolumleri var ordan yapıyorum 45 dk birde başlangıç cd si var o baya eski onu pek sevmiyorum kolay gelsin sana

bence plates sikilasmak ve kas icin cok iyi bir egzersiz senin cok kilon da kalmamis verilecek daha etkili olur ben arada yapıyorum bir kac seferden sonra hemen etki etmeye başlıyor umarım memnun kalirsin bende tv da yaptığı programın bolumleri var ordan yapıyorum 45 dk birde başlangıç cd si var o baya eski onu pek sevmiyorum kolay gelsin sana
sagol canim:KK60:

Iyi aksamlar sabah 1 dilim ekmek 1 domates lor peynir ve 1 bardak kahve
Araögün 1 elma
Öglen 2 tane ekmek 3 tane yumurtadan yapilmis omlet
Araögün 1 portakal 5 tane fistik
Aksam 1 tabak kabak yemegi ve 4 kasik yagsiz makarna 1 kasik lor peynir 1/5 su
Herkeze iyi aksamlar

Rahat rahat yazayım. .
ben 1.70 boyundayim .. ben bekarken tartilmazdim hiç gerek duymadım çok güzel bir fiziğim vvardı. . Cikolatayi da çok yerdim .. Gençlik işte çok gezerdim yyakardim :) nişanlandim 64 kiloydum ve yine bariz biseyim yoktu ama ben mutsuzdum. . Yani şimdi eski resimlere bakınca kendime hayret ediyorum nasıl kendimi kilolu goruomusum diyw. . Iyiymisim yani 64 kiloyken.. 70 kiloyken evlendim.. suan 70.200 çıktımbu sabah.. yine aabartılı bi kilom yok sadece balıketliyim iri kemikliyim bide :) ben istiyorum ki 64 e ineyim. Oda yetmesin. Hayatımda tartida ggormedigim 60 i göreyim. :)
ben evlenince kilo aldımbu arada evde olmamdan kkaynaklandı hareketsizlik hemen çocuk ve 100 kiloile ddoğum :) neyse buna şükür
ben yyemeğiaaşkla yiyenlerdenim. :)
Helekı mesela pizza soyledim onu beklerken hep kalp atışım hızlanır bide eşime sorarım heyecanlı misin diye oda suan sizin yaptığınz gibi güler bana :)
ekmek aramam
çikolata canavarı tam anlamıyla o bbenim
yemekte ağzıma layık bişeyvarsa yerim.
KKISACASI .. BENİM KILO ALMAMIN SUÇLUSU CIKOLATADIR ARKADAŞLAR VE ONA YANCILIK EDEN BEN o_O

Keşke vaktin olsada girebilsen canm hep.. :) varlığınbile motive olmamiza yetiyor

Bazi arkadaslar beni dinlemese de ; gelebildigim kadariyla gelmeye calisiyorum. Baslangici yaptiktan sonra gerisi geliyor . Onemli olan istikrarli olup devam etmek. :KK51:

Iyi geceler sana da.:cool:

Son düzenleme:
gunaydin benden de o zaman:-) Z zordegil cok güzel boyun var kesinlikle 60 olsan sana cok iyi olur yani incecik uzun:-) ama 64 te iyi olur gayet kararinda ah o çikolatalar benimde en büyük sorunum birde pizza mevzuunda gulmedim sana bende pizza yemeye gidecegimizzaman cok heyecanlaniyordum sanırım biz zevk icin yiyenlerdeniz ama artık dikkat etme zamanı yerken mutlu oluyoruz ya en fazla 1saat sürüyor sonra pisman oluyoruz özellikle tartiyla yuzlesince yada kiyafetlerimiz dar gelmeye başlayınca cok yememeye çalışıyorum cok canım çekerse tadımlık yiyorum şimdilik bakalım ışte idare ediyorum hedef kiloma inseydim bi bende :-) ve yine sabırsızlık yapıyorum ışte :KK17:

günaydın kızlar haftasonu uğrayamadım çünkü kayınvalidemler bendeydi
dün tartıldığım da 63 çıktım :D :D :D
cuma günün ki menüm
ekmek arası domates peynir 5 zeytin
ara öğün muz(1)
öğle --- 2 dilim ekmek salata
ara ----- kahve
akşam 1 tane bütün pide salata ayran
cts sabah----3 dilim ekmek 3 zeytin kk peynir yarım kase yoğurt
öğle-----yarım ekmek arası döner(ufacıktı)
akşam-----2 yemek kaşığı makarna salatası 1 adet kakaolu top ufak bir dilim yaş pasta yarımdan çeyrek börek (1dilimin çeyreği)
pazar---- 3 dilim tahıllı ekmek sucuklu yumurta 1/4 n kk peynir 3 adet zeytin reçel azıcık kahvaltılık sos azıcık
öğle---sadece meyve
akşam--- 1 kase tarhana çorbası 1 bardak ayran 4 adet aya köftesi (EKMEK yok)) :D :D :D :D

Bazi arkadaslar beni dinlemese de ; gelebildigim kadariyla gelmeye calisiyorum. Baslangici yaptiktan sonra gerisi geliyor . Onemli olan istikrarli olup devam etmek. :KK51:

Iyi geceler sana da.:cool:
Günaydin lucky ben kendi adima söylüyüm ben senin yazdiklarini merakla okuyorum her arkadasimizin yazdiklarindan ufakta olsa birsey ögrensek kar kardir:KK73:

Back