• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Günaydin lucky ben kendi adima söylüyüm ben senin yazdiklarini merakla okuyorum her arkadasimizin yazdiklarindan ufakta olsa birsey ögrensek kar kardir:KK73:
ve burasi bana iyi geliyor senin actigin yarisma sayesinde tam 6 Kilo verdim bu yarisma olmasaydi belki bukadar iddiali olmazdim ayin 24 dört gözle bekliyorum:KK60:

Gunaydin arkadaslar ,

Bugun biraz gec kalktim cunku gec yattim. Kafaya koydum doktora yapicam bundan sonra. :cool: Lattemi iceyim de ayilayim biraz.
:KK53:

ve burasi bana iyi geliyor senin actigin yarisma sayesinde tam 6 Kilo verdim bu yarisma olmasaydi belki bukadar iddiali olmazdim ayin 24 dört gözle bekliyorum:KK60:

Arkadaşlar Günaydın .
Yeni bir haftaya başlıyoruz.. ben şimdi tartilacagim. Inşallah artk gormusumdur 69.900 u :)

Hadi bakalim merakla bekliyoruz kilolarinizi. :KK49:

Selamlat herkese.bende evleeden once 60 kiloydum ve fazla kiloluyum diye gobegi saklamaya calisirdim :( halbuki simdi bende fotograflarima bakinca hicde cok degilmis kilom diyorumboyum 167 ama iri kemilkli bi uapim var benimde..evlendim ve 1yil arayla 2hamilelik derken 85leri bile gordum....simdi en buyuk hayalim 62 kg olmak...insallah goririz o gunleri 24 araligi bende sabirsizlikla belliyorum...bu arada benimde en buyik dusmanlarim tatlilardi.....ama arti k dur demenin zamani geldioi..haftaya carsamba 75leri gormek istiyoruuummmmm..

Herkese kayliklar :21:

Kilo hikayeme gelince;

Ben cok fazla yememe ragmen fazla kilo problemi yasamadim. Bir kutu helvayla nutellayi ayni gun yedigimi bilirim + normal yiyecekler. Hatta diyet yapmaya kalktigimda hafta 5 kilo verebiliyordum ama o diyetler bana fazlasini odetti. O yuzden kisa zamanda verilen kilolar sagliginizi etkiliyor. Yapmayin diye basbaya bagiriyorum.

Tatliyi da severim tuzluyu da. 48 kilolardan cikip , bir gun 61.5 kiloydum kilo vericem dedim. Sonra baktim 65 olmusum , sonra 70 ve 80 lere dayandim. 2 senedir kilo vermeye calisiyorum. 64 lere indim tekrar aldim en son tatilde 75 kilolara ciktim cunku tatliya devam ediyordum. Tatli yesem tuzlu canim cekiyordu, tuzlu yesem tatli. Boyle bir kisir dongunun icindeydim.

Sonra Karatay ile bitti benim kilo seruvenim. Tatliyi hayatimdan tamamen cikardim. Sorun cozuldu. :KK48:

Gunaydin arkadaslar ,

Bugun biraz gec kalktim cunku gec yattim. Kafaya koydum doktora yapicam bundan sonra. :cool: Lattemi iceyim de ayilayim biraz.

Ne latteymis arkadas :). seni bu kadar zayiflattigina gore kesin bi kerammet var bu latte de..bendemi baslasam :49:

Bu arada doktora kararin hayirli olsun,hersey gonlune gore olur..git gidebildigin yere kadar ..

Ne latteymis arkadas :). seni bu kadar zayiflattigina gore kesin bi kerammet var bu latte de..bendemi baslasam :KK49:

Bu arada doktora kararin hayirli olsun,hersey gonlune gore olur..git gidebildigin yere kadar ..

Beni zayiflatmiyor aksine biraksam belki daha fazla kilo veririm ama alternatif bulamadim iste. Bu konuda yeni arastirmalar yapiyorum. Iyi bir sey bulursam size de soylerim.
:KK19:

Sagol canim insallah hayirli olur benim icin. :nazar:

Kizlar ben cikiyorum. :KK51:

Son bildirim 24 Aralik'ta...:KK66:

Kilo da alsaniz, kacamakta yapsaniz moralinizi bozmayin ve devam edin. Birilerinin icinin yagi erimesin. :KK48:

ic3a7imin-yac49flarc4b1-eridi.jpg

Gunaydin arkadaslar ,

Kilo hikayeme gelince;

Ben cok fazla yememe ragmen fazla kilo problemi yasamadim. Bir kutu helvayla nutellayi ayni gun yedigimi bilirim + normal yiyecekler. Hatta diyet yapmaya kalktigimda hafta 5 kilo verebiliyordum ama o diyetler bana fazlasini odetti. O yuzden kisa zamanda verilen kilolar sagliginizi etkiliyor. Yapmayin diye basbaya bagiriyorum.

Tatliyi da severim tuzluyu da. 48 kilolardan cikip , bir gun 61.5 kiloydum kilo vericem dedim. Sonra baktim 65 olmusum , sonra 70 ve 80 lere dayandim. 2 senedir kilo vermeye calisiyorum. 64 lere indim tekrar aldim en son tatilde 75 kilolara ciktim cunku tatliya devam ediyordum. Tatli yesem tuzlu canim cekiyordu, tuzlu yesem tatli. Boyle bir kisir dongunun icindeydim.

Sonra Karatay ile bitti benim kilo seruvenim. Tatliyi hayatimdan tamamen cikardim. Sorun cozuldu. :KK48:

tatlı gitti sorun bitti :-) latteyi o kadar iyi ayarliyorsun ki menüde ben latteyi içip yemegimide yerim muhtemel kilo veremem bu sistemine hayranım:-) bu arada kim tutar seni devam et bende sinava çalışıyorum umarım kazanırım artık istiyorum bende önce uzmanlık yapmam lazım:-) cok heyecanlı ya umarım herşey istedigin gibi olur:-)

tatlı gitti sorun bitti :-) latteyi o kadar iyi ayarliyorsun ki menüde ben latteyi içip yemegimide yerim muhtemel kilo veremem bu sistemine hayranım:-) bu arada kim tutar seni devam et bende sinava çalışıyorum umarım kazanırım artık istiyorum bende önce uzmanlık yapmam lazım:-) cok heyecanlı ya umarım herşey istedigin gibi olur:-)

Diyete o kadar odaklandik ki arada baska konular konusunca beyin error veriyor. :KK45:Hangi sinav kiz bu.

Seninde canim kilonda , sinavinda diledigin gibi olsun. :KK66:

Bugun alisveris yapicam. Bilin bakalim ne alicam. Uzmanlik sorusu.
:-)

Diyete o kadar odaklandik ki arada baska konular konusunca beyin error veriyor. :KK45:Hangi sinav kiz bu.

Seninde canim kilonda , sinavinda diledigin gibi olsun. :KK66:

Bugun alisveris yapicam. Bilin bakalim ne alicam. Uzmanlik sorusu.
:-)
error yaptı sende ben bir yıldır çalışıyorum bu sinava asıl bende error yaptı:KK17: uzmanlık sınavı diyim sana :-) bu arada bence elbise alırsın herhalde kırmızı olsun yılbaşına özel:-)

Selamlat herkese.bende evleeden once 60 kiloydum ve fazla kiloluyum diye gobegi saklamaya calisirdim :KK43: halbuki simdi bende fotograflarima bakinca hicde cok degilmis kilom diyorumboyum 167 ama iri kemilkli bi uapim var benimde..evlendim ve 1yil arayla 2hamilelik derken 85leri bile gordum....simdi en buyuk hayalim 62 kg olmak...insallah goririz o gunleri 24 araligi bende sabirsizlikla belliyorum...bu arada benimde en buyik dusmanlarim tatlilardi.....ama arti k dur demenin zamani geldioi..haftaya carsamba 75leri gormek istiyoruuummmmm..

Herkese kayliklar :D
Yine iyiymiş 2 gebelik ve en fazla 85. Bense tek gebelik 105 gördüm. O halimle foto çekinmiştim aynı dev gibiydim inanamıyorum. Arada bakıyorum.. ama sen verirsin azimlisin verdin ve devam ediyorsun hep birlikte daha çok verecez. Bende lise bitince 58 60 arasindaydim. Sonra zamanla 65 oldum bu kilo ile evlendim. Bir buçuk yılda 81 kiloya ulaştim evde hareketsizlikten oldu genelde yanlizdim kimse yoktu neyse genellikte hic umursamadim dedim bakalim nereye kadar gidecek nasilsa yillardir veremedim bir zirve yapayim rekor kirayim dogumdan sonra 55 lere inecem dedim. Bende 60 kilo iken utanirdim kilomdan sacmalikmis simdi aklim basima geldi iyi oldu bana. 75 e düştüm tam bir sene oldu.
Dün akşam baskülüm tuz buz oldu hafta sonu yeni şık bir baskül alacağım. Ve kilo vermeye devam edceğm ♥♥♥

Back