- Konu Sahibi AklinYolu1
kızlar bende katılmak istiyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende katılmak istiyorum..
Ben kovmam da otekileri bilemem.
Ilk kilo onemli degil ki. Carsamba gunku kilo ve o tarihten itibaren verilen kilo onemli.Benim bugunlerde istahim cok acik. Dun sabah beste kalktim corn flakes yedim.
![]()
Dünkü verdigim kilolari bugün et ve kreple fazlasiyla geri aldimListeye laik olmaga ugrasiyorum baska hicbir kötü niyetim yok
![]()
Ben bide bi kutu Pringles devirdimKilo almadan gelme dilosss. Bu kez sonuncu olmak istemiyorum.
Ben kasarli patates yedim bugun . Simdi de program yuklemeye calisiyorum. Program mi benimle ugrasiyor ben mi onunla anlamadim ama yakinda anliycam.![]()
Ben bide bi kutu Pringles devirdim
Hahahahhaa kilo alma yarismasimi yapsaydin neeeNe Programi yüklüyon? Tartida nasil hile yaparim mi
![]()
Evet bu program sayesinde haftada 10 kilo vericem.
Ohhh yarasin. Bende sicak cikolata iciyorum simdi. Lattte yi uce indirdim bugun.
Nasil kilo aliriz topigine hosgeldiniz.![]()
Ben sizin kaç kilo olduğunuzu çok merak ediyorum nedense???
Kaç kilosunuz ve boyunuz
Ben bugün tartildim 1 kilo daha almisim.artik ödem filan olamaz..yarisma baslasin artikBEnde tartılmadım,Çarşamba sürpriz olsun diye![]()
Gunaydin,
27 kisi olduk. Umarim bildirimlerde tarti resimleriyle zamaninda yapilir ve listeden eksilmeler olmaz.![]()
Yok yaaa bende iki canli calar saat varGunaydin BDV ye mi kalktin bu kadar erken.
Ben sekizde kalktim hala su programi yuklemekle ugrasiyorum.![]()
Yok yaaa bende iki canli calar saat varBüyügü okula biraktim kücügüde doktora götürdüm felaket öksürüyor
Ehh aralardada BDV ye dalmasam olmaz
Sen ne programi yüklüyon ki bitmek bilmedi
![]()
Hmmm anladim...Gecmis olsun.Havalar kotu bu aralar. Cocuklardan da bulasiyor.
Yuklemeye yukledim de baglantilar calismiyor. Onlarla ugrasiyorum.![]()
Hmmm anladim...Evet bir aydir atamadi zaten, kresede gittigi icin kapiyor ordan, simdi ilerlemis baya kön kön öksürüyor doktor antibiyotik verdi, bakalim...
![]()
Öyle bende sevmiyom antibiyotik vermeyi ana derine islemis cigerler zarar görmesin diye mecburAntibiyotikte iyi degil be ama bir Alman doktorlar cok iyi olur . Bosuna vermezler. Umarim kisa zamanda iyilesir. Saglikli besle onu kendin gibi besleme.![]()