• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Menun gayet guzel.... ama bana gore ekmegi cavdar secsen daha iyi olur.:KK19:

Duygusal arkadasim, kiyamam. Sut tok tutuyor beni ama sen dayanamiyorsan istedigin ne varsa yiyebilirsin ama porsiyonun normalin yarisindan az olsun. Ac kalarak iskence cekmeye gerek yok. :KK51:
Ilk gunler oldugu icin bu kadar zorlaniyprum diye dusunuyorum..yemek yerken aslinda cok tok kalliyorum masadan ama yarim saat sonra tekrar aciktigimi hissediyorum..meyveyide yemekten hemen sonra yememek icon 1.5 2saat kadar bekliyorum..az once tarcinli cennet hurmasi yedim,yatarkende tarcinli sut iciccem

Ilk gunler oldugu icin bu kadar zorlaniyprum diye dusunuyorum..yemek yerken aslinda cok tok kalliyorum masadan ama yarim saat sonra tekrar aciktigimi hissediyorum..meyveyide yemekten hemen sonra yememek icon 1.5 2saat kadar bekliyorum..az once tarcinli cennet hurmasi yedim,yatarkende tarcinli sut iciccem
tamam o zaman o normal ilk başta ara ogun yapman gerek sonra miden küçülmeye başlayınca gerek duymayabilirsin moralini bozma yediklerini gayet sağlıklı:-)

Merhaba canlarimmm gec oldu ama misafir vardi yemekte
Menumu de yazayim
Sabah 7 de

3 dilim elma
1 mandalina

11 de 1 kirep

3 de yesil cay
5 tane badem
2 kaşık beyaz leblebi

18 3o yarim kepce yayla çorbası
1 kepce susuz nohot
4 kasik et sote
Yeşil salata

Ara 1 gireyfut

Yesil cay

Sen duzenlersen bende katilirim belki (75 i cok gordum birde 55 i ziyaret edeyim:KK53:) ........ ama giciklik olsun diye gece 12 de yaparim bildirimimi. O zaman ne cektigimi anlayin.:KK48:

Paylasim yapmayan kimseyi almayin disaridan... Millet yazdirmaya geliyor. Evde kagit kalem yok sanki. Gruba haksizlik. Bu listede de silmek istedigim bir kac kisi var ama silmedim simdilik. Bir dahaki sefere silerim. 5 kisi olsun temiz olsun.:KK12:

O 5 kişinin Içinde miyim dışında mi merak ettim bak şimdi :63:

Çarşamba günü için acayip heyecanlıyım .. pazartesi kısmet ise gideceğim diyetisyen e ...şimdilik hedefimi 69.900 koymuştum inşallah yakalarm

O 5 kişinin Içinde miyim dışında mi merak ettim bak şimdi :63:
şu anda içindesin bence:-)

Çarşamba günü için acayip heyecanlıyım .. pazartesi kısmet ise gideceğim diyetisyen e ...şimdilik hedefimi 69.900 koymuştum inşallah yakalarm
inşallah yaklaşın canım ben aynı kilodayim ya bugün tartildim da aslında dikkat ediyorum ama anlamadim spor yapmam lazım sanırım:-)

. Sabah
1dilim kepek ekmek
2 catal peyaz peynir
domates, salatalik, marul

Ara
2 kaju, 3 badem , 1bardak tarcinli sut

Ogle
4 kasik etli sebze yemegi
1 kasik corba
salata

Ara
4-5 kaju, 7-8 badem , 1 hurma (ara ogunle aksm yemegi arasi bira kisaydi)

Aksam
3 kasik alinazik
Yarim dilim kiymali borek
ogle yedigim sebze yemeginden 1 kasik
2 kasik corba
bolca ayran
3 tane aci sivri biber

aksam cok oldu yaaaa:KK43::KK43::KK43:
biraz sonra cikolatali dondurma yemeyi dusunuyorum.1-2 saat sonra da gunluk sporumu yapacagim.

. Sabah
1dilim kepek ekmek
2 catal peyaz peynir

Ara

Ogle
1 kasik corba
salata

Ara

Aksam
3 kasik alinazik
2 kasik corba
bolca ayran
3 tane aci sivri biber

biraz sonra cikolatali dondurma yemeyi dusunuyorum.1-2 saat sonra da gunluk sporumu yapacagim.

Cok dwgil ki ben yediklerimi saysam oooo

. Sabah
1dilim kepek ekmek
2 catal peyaz peynir

Ara

Ogle
1 kasik corba
salata

Ara

Aksam
3 kasik alinazik
2 kasik corba
bolca ayran
3 tane aci sivri biber

aslında menü cok değil de çikolatalı dondurma olmasa daha mi iyi sanki:-) neyse artık bugün pazar ye bakalım sporunu yap ama ordan kurtarirsin :-)

aslında menü cok değil de çikolatalı dondurma olmasa daha mi iyi sanki:-) neyse artık bugün pazar ye bakalım sporunu yap ama ordan kurtarirsin :-)
Dondurmayi tek basima yiyemedim zaten bi kucuk cubuk dondurmayi uc kisi yedik.bana bi lokma kaldi.ama buna cok sevindim:KK48: sporumu da yaptim.hayirli geceler arkadslar.

Herkese merhaba;

Yine cok yogun bi haftasonu gecirdim..komsu ziyaretlerimiz vardi uzun zamandir bekleyenonlari hallettik ..peki bilin bakalim nooldu :D. Onume koca 2dilim cikolatali rulo pasta,tuzlu kurabiye vr meyve suyu geldi diger komsuda baklava ikram etti ama ben naaptim hicbirinden bir lokma bile almadmmmim :52: aferin bana ,,,cok mutluyyummm :21:

Gerce
Herkese merhaba;

Yine cok yogun bi haftasonu gecirdim..komsu ziyaretlerimiz vardi uzun zamandir bekleyenonlari hallettik ..peki bilin bakalim nooldu :D. Onume koca 2dilim cikolatali rulo pasta,tuzlu kurabiye vr meyve suyu geldi diger komsuda baklava ikram etti ama ben naaptim hicbirinden bir lokma bile almadmmmim :KK52: aferin bana ,,,cok mutluyyummm :D
k
gercekten tebrikler... senin bebegin vardi galiba emziriyormuydun kac aylik

Kizlar Günaydin ben geldim söyledimmi bilmiyorum ama cenazemiz 2taneydi kendimi yeni yeni tobarliyorum hayatimda ilk defa yakinnimi kaybettim cok zor herkeze cok tesekkür ederim Hayat bana cok bosmus gibi geldi yazilanlari okudum tartiya daha cikmadim ne durumdayim bilmiyorum bildigim tek sey vucudüm cok sis ama bugünden itibaren gene dikkat edicem yilbasina Kadar 60 Kilo olmak istiyorum yarin sporada baslarim büyük ihtimalle

Dondurmayi tek basima yiyemedim zaten bi kucuk cubuk dondurmayi uc kisi yedik.bana bi lokma kaldi.ama buna cok sevindim:KK48: sporumu da yaptim.hayirli geceler arkadslar.
önceden bana kalmasa üzülürdüm böyle durumlarda simdi kalmayınca seviniyoruz dimi :-) kalmasın kalmasın azicik tadından bakmissin en azından:-)

Herkese merhaba;

Yine cok yogun bi haftasonu gecirdim..komsu ziyaretlerimiz vardi uzun zamandir bekleyenonlari hallettik ..peki bilin bakalim nooldu :D. Onume koca 2dilim cikolatali rulo pasta,tuzlu kurabiye vr meyve suyu geldi diger komsuda baklava ikram etti ama ben naaptim hicbirinden bir lokma bile almadmmmim :52: aferin bana ,,,cok mutluyyummm :21:
tebrikler canım ay ben o kadar dayanamıyorum zaten bu yüzden gr gr yerimde sayıyorum :-)
Kizlar Günaydin ben geldim söyledimmi bilmiyorum ama cenazemiz 2taneydi kendimi yeni yeni tobarliyorum hayatimda ilk defa yakinnimi kaybettim cok zor herkeze cok tesekkür ederim Hayat bana cok bosmus gibi geldi yazilanlari okudum tartiya daha cikmadim ne durumdayim bilmiyorum bildigim tek sey vucudüm cok sis ama bugünden itibaren gene dikkat edicem yilbasina Kadar 60 Kilo olmak istiyorum yarin sporada baslarim büyük ihtimalle
gunaydin canım bilmiyordum ben tam olarak başınız sağolsun istedigin zaman gelebilirsin kendini topla biraz ıstersen kiloyu falan düşünme her zaman gelebilirsin kozmetik musait olunca yokluğun belli oluyor cok

önceden bana kalmasa üzülürdüm böyle durumlarda simdi kalmayınca seviniyoruz dimi :-) kalmasın kalmasın azicik tadından bakmissin en azından:-)

tebrikler canım ay ben o kadar dayanamıyorum zaten bu yüzden gr gr yerimde sayıyorum :-)

gunaydin canım bilmiyordum ben tam olarak başınız sağolsun istedigin zaman gelebilirsin kendini topla biraz ıstersen kiloyu falan düşünme her zaman gelebilirsin kozmetik musait olunca yokluğun belli oluyor cok
Cok tesekkür ederim ama iyiyim bugunden itibaren gene varim :KK60:

Back