• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

u
evet gelmek isteyenleri bekleriz:-) bu sefer menü bildirimi olsun böyle iyiymiş birileri yazıyor örnek alma yada yanlısı görme falan :-)
koç burcuyum ben canım senin?

zararın neresinden dönülse kardir :-) bu arada geri gelmene sevindim ben yarışmaya bekleriz seni de:-)

Koc burcuysan anlasiriz ben de aslan burcuyum. Fazla toleransli degilimdir, bu yarismada sinirlarimi zorladim. :KK48:

Menumu yazayim bende .

Sabah:

Latte(sasirmadiniz dimi :eek:)

Sutlu gevrek + 5 badem

Latte (evet yine :KK48:)

Ogle:

Patates kizartmasi + salata +doner (ekmeksiz) + 2 bardak ayran

Latte (daha icmedim ama dusunuyorum:KK53:)

Ben de koç burcuyum hepimiz ateş grubundanız desenize. ...
Tabiki katılacak 7 ocak değil mi...
o vakte kadar daha da veririz inşallah

Koc burcuysan anlasiriz ben de aslan burcuyum. Fazla toleransli degilimdir, bu yarismada sinirlarimi zorladim. :KK48:

Menumu yazayim bende .

Sabah:

Latte(sasirmadiniz dimi :eek:)

Sutlu gevrek + 5 badem

Latte (evet yine :KK48:)

Ogle:

Patates kizartmasi + salata +doner (ekmeksiz) + 2 bardak ayran

Latte (daha icmedim ama dusunuyorum:KK53:)
ben cok ilimliyimdir sadece inatciyim bazen sırf inat olsun diye yapacağım şeyi yapmak istemem en sevmediğim huyum:-) idare ediyorum ama aslan olmana şaşırmadım nedense o ruh sende var severim aslan burcunu:-)
latteyede şaşırmadım dunde latteyede kapatmistin latteyle başlayıp latteyle bitiyor günün:-) sabah baya az yemissin ama latte tok tutuyor sanırım seni ben icemiyorum pek:-) bu arada aksam var mi yoksa yemiycekmisin

evet canım 7 ocak :-) bak sende sebepsiz seviyordumilk yarışmada hep ateş burcu olmandanmis:-) o zamana kadar sende takılı burda bu listede olmana gerek yok önemli olan motive olmak:-)

Kulube hosgeldin o zaman . :cool:

Bugun dolunay vardi. Muhtemelen bu hafta daha cok kilo verilecek. :KK66:

ben cok ilimliyimdir sadece inatciyim bazen sırf inat olsun diye yapacağım şeyi yapmak istemem en sevmediğim huyum:-) idare ediyorum ama aslan olmana şaşırmadım nedense o ruh sende var severim aslan burcunu:-)
latteyede şaşırmadım dunde latteyede kapatmistin latteyle başlayıp latteyle bitiyor günün:-) sabah baya az yemissin ama latte tok tutuyor sanırım seni ben icemiyorum pek:-) bu arada aksam var mi yoksa yemiycekmisin

Ben de koc burcunu severim. Harbi olurlar. :cool:

Sabah kahvaltim hep oyle ya da bir yumurta + 10 badem gibi.

Latteyle degisik bir iliskim var. Baskalarini da iciyorum mesela mocha, cappuccino ama sonra hep ona donuyorum. :KK70:

lucky bu arada sende burda bizimle 50 ye kadar dusersin herhalde hepimiz 10 kilo verene kadar devam etsek:-)

Kulube hosgeldin o zaman . :cool:

Bugun dolunay vardi. Muhtemelen bu hafta daha cok kilo verilecek. :KK66:

Ben de koc burcunu severim. Harbi olurlar. :cool:

Sabah kahvaltim hep oyle ya da bir yumurta + 10 badem gibi.

Latteyle degisik bir iliskim var. Baskalarini da iciyorum mesela mocha, cappuccino ama sonra hep ona donuyorum. :KK70:
harbi dedinde ben patavatsizlik yaparım cok bu yüzden benden çekinirler ilk başta ama kötü olduğunu düşündüğümde birşey duramiyorum onun dışında kimseye karışmam:-) sevmediğim burçlar var anlasamiyorum onlarla :-) bu lattene bayılıyorum ben icemiyorum ama sen icince içesim geliyor belki bir ara içerim :-)

harbi dedinde ben patavatsizlik yaparım cok bu yüzden benden çekinirler ilk başta ama kötü olduğunu düşündüğümde birşey duramiyorum onun dışında kimseye karışmam:-) sevmediğim burçlar var anlasamiyorum onlarla :-) bu lattene bayılıyorum ben icemiyorum ama sen icince içesim geliyor belki bir ara içerim :-)

Sekersiz icince diyeti bozmuyor. Biraz da tok tutuyor sankim. Alissan birakamazsin. :DTurk kahvesi de iyi de o sekersiz icilmiyor. :KK57:

Anlasamadigin burclar hangileri soyle bakim. :KK45:

Sekersiz icince diyeti bozmuyor. Biraz da tok tutuyor sankim. Alissan birakamazsin. :DTurk kahvesi de iyi de o sekersiz icilmiyor. :KK57:

Anlasamadigin burclar hangileri soyle bakim. :KK45:
konudan o kadar uzağım ki şekersiz latte mi varmış diye düşündüm:-) ben türk kahvesini cok az şekerli icebiliyorum yada şekersiz ama sütlü başka icemiyorum:-) ya boğaları sevmiyorum galiba cok yakın arkadasim boğa ama belli bir süreden sonra onunla gorusmuyorum mesafe koyasim geliyor cok ısrarcı ve baskın bir burç koç olarak baskıya gelmeyi sevmiyorum:-) su grubu burclarda eh iste cok iyi olmasa da ama koç aslan yay terazi oğlak bunları test ettim en iyi anlastiklarim burçlar hakikaten bu burclardaki insanlar sıcak geliyor:-)

konudan o kadar uzağım ki şekersiz latte mi varmış diye düşündüm:-) ben türk kahvesini cok az şekerli icebiliyorum yada şekersiz ama sütlü başka icemiyorum:-) ya boğaları sevmiyorum galiba cok yakın arkadasim boğa ama belli bir süreden sonra onunla gorusmuyorum mesafe koyasim geliyor cok ısrarcı ve baskın bir burç koç olarak baskıya gelmeyi sevmiyorum:-) su grubu burclarda eh iste cok iyi olmasa da ama koç aslan yay terazi oğlak bunları test ettim en iyi anlastiklarim burçlar hakikaten bu buralardaki insanlar sıcak geliyor:-)

Ben su gruplarindan ozellikle akrep (asiri kinci test ettim) , benden uzak olsunlar. Burcum akrep dedin mi kacacaksin.:KK51: Beni de kimse kisitlayamaz. O yuzden latteme laf soylemeyin. Soyletmem. :KK70:

Ben su gruplarindan ozellikle akrep (asiri kinci test ettim) , benden uzak olsunlar. Burcum akrep dedin mi kacacaksin.:KK51: Beni de kimse kisitlayamaz. O yuzden latteme laf soylemeyin. Soyletmem. :KK70:
akrep kinci evet benim erkek kardeşim akrep sürekli kavga ederiz yüzyıl önce olmuş şeyi her kavgada sen böyle yapmıştın diye söyler durur çokta sır kupudur ağzından cımbızla laf alırsın mecbur seviyorum ben napayim :-) latte laf etmem lucky sen zaten dengelemissin menunu latteye göre ona göre yiyorsun hep latteyede yer birakiyorsun diyette devamliligi saglamissin beslenme duzenine göre :-)

akrep kinci evet benim erkek kardeşim akrep sürekli kavga ederiz yüzyıl önce olmuş şeyi her kavgada sen böyle yapmıştın diye söyler durur çokta sır kupudur ağzından cımbızla laf alırsın mecbur seviyorum ben napayim :-) latte laf etmem lucky sen zaten dengelemissin menunu latteye göre ona göre yiyorsun hep latteyede yer birakiyorsun diyette devamliligi saglamissin beslenme duzenine göre :-)

Benim de akrep arkadaslarim var uzak kalinmiyor iste n'apican. :KK48:

Evet boyle bir beslenme duzeni sagladim. Yarin yarisma biterse de ben yine ayni sekilde devam ederim. :KK56:

Ilk defa menu paylasiminda bulunacagm.cunku yemeklerimi diyete gore yagsiz tuzsuz haslama seklinde yemiyorum. Ne bulursam az az yiyorum iste.

Sabah;
Yarim haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmegi
Biraz maydanoz
Ara;
nescafe, 2 kaju, 4-5 badem
Ogle
bir dilim kiymali borek
4 kasik salata
iki bardak sekersiz cay
Ara
bir avuc badem

Ogle yemegini biraz gec yedim.aksam saat 8:30 tarcinlu sut ve 1 kayisi kurusu

Ilk defa menu paylasiminda bulunacagm.cunku yemeklerimi diyete gore yagsiz tuzsuz haslama seklinde yemiyorum. Ne bulursam az az yiyorum iste.

Sabah;
Yarim haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmegi
Biraz maydanoz
Ara;
Ogle
bir dilim kiymali borek
4 kasik salata
iki bardak sekersiz cay
Ara
bir avuc badem

Menun gayet guzel.... ama bana gore ekmegi cavdar secsen daha iyi olur.:KK19:

Bende yengec burcuyum...

Aksamlari acliga dayanmak gercekten cok zor :-(

Duygusal arkadasim, kiyamam. Sut tok tutuyor beni ama sen dayanamiyorsan istedigin ne varsa yiyebilirsin ama porsiyonun normalin yarisindan az olsun. Ac kalarak iskence cekmeye gerek yok. :KK51:

Son düzenleme:

Sabah;
Yarim haslanmis yumurta
1 dilim kepek ekmegi
Biraz maydanoz
Ara;
Ogle
bir dilim kiymali borek
4 kasik salata
iki bardak sekersiz cay
Ara
bir avuc badem

menun cok güzel canım bende özellikle diyet yemeği yemiyorum en iyisi az yemek düzenli yemek birde cok karbonhidratli seylerden uzak olmak:-)
Bende yengec burcuyum...

Aksamlari acliga dayanmak gercekten cok zor :-(
canım cok acikiyorsan aç kalma birde emzirmiyormusun sen çocuğu aç birakma:-) süt yoğurt falan ye acikinca salata da yiyebilirsin bence ama cok aç yatma derim:-)

Back