• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Evet deadline bayragi sende devr alsan olur benim daha en az 15kilom var verilecek :52: olmadi 3haftada bir degistiririz takim kaptanini gonullu olanlar yapar ...
tamam siz merak etmeyin kararlı arkadaşlarla devam ederiz o zaman yeni katılmak isteyenler de olursa bekleriz şimdiden soyleyim sonra duymadım falan olmasın bir yarışma da benden olsun bakalım ne olacak:-)

yürüyüş bandı olması cok iyi zaten kışındışarı cikilmiyor ben biraz ondan yapamıyorum haftada 3 gun 45 dk yürüyüş yapabilirsin hergün yapma vücut spora da alisiyormus bence 3 gun 45 dk cok uygun olur diğer günler de fırsat buldukça ekstra 15 20 dk yurursen cok faydasını görürsün :-)
Evet canim bende haftada 3 gun planliyorum.fazlasi dedigin gibi hem bu sartlarda cok zor hemde vucudu alistirmamak lazim..arada da mekik cekerim,bide surekli cocullarin pesinden kosturuyorum oda yeter bana :-)

tamam siz merak etmeyin kararlı arkadaşlarla devam ederiz o zaman yeni katılmak isteyenler de olursa bekleriz şimdiden soyleyim sonra duymadım falan olmasın bir yarışma da benden olsun bakalım ne olacak:-)

Sen duzenlersen bende katilirim belki (75 i cok gordum birde 55 i ziyaret edeyim:KK53:) ........ ama giciklik olsun diye gece 12 de yaparim bildirimimi. O zaman ne cektigimi anlayin.:KK48:

Paylasim yapmayan kimseyi almayin disaridan... Millet yazdirmaya geliyor. Evde kagit kalem yok sanki. Gruba haksizlik. Bu listede de silmek istedigim bir kac kisi var ama silmedim simdilik. Bir dahaki sefere silerim. 5 kisi olsun temiz olsun.:KK12:

Son düzenleme:
O istikrar bana da ugrasan keske:p
ama inancliyim yaaaaa:KK58:

Birinci yarismada sende vardin tatli ama ne yaptin burayi biraktin. :KK12:

Istikrar havadan gelmiyor. Bu grup kilolari carpistirmak icin ya da dereceye girmek icin acilmadi cunku herkesin amaci kilo vermek. Hedefine ulasan kisi mutlu olur.

Isim olmadigi zaman daha aktiftim ve 21 gunde 4.5 kusur kilo verdim. 2. yarisma da islerim oldugu icin daha az paylasim yaptim, onun yarisi. Demek ki grubun bir etkisi varmis.:KK51:

Senden cok umutluyum ben. Hedefin her ne ise kisa surede ulasacaksin. :KK19:
Yuppiii ne guzel bunlari duymak..iki kat daha motiveyim suan....o zaman bu sabah gordugum ve cok sevindigim manzarayi paylasmak istiyorum..buyursunlarrrr::::51::::

Eklentiler

• IMAG0294.jpg
    IMAG0294.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 46
Oglen menusu;

Tavuklu salata. (yagsiz)
Yogurt (ev yapimi)

Aksamada zeytinyagli pirasami yedimmi bugunde on numara 5 yildiz :-)
mükemmel bir menü bende kendime örnek almalıyım bu menüyü ya:-)

Sen duzenlersen bende katilirim belki (75 i cok gordum birde 55 i ziyaret edeyim:KK53:) ........ ama giciklik olsun diye gece 12 de yaparim bildirimimi. O zaman ne cektigimi anlayin.:KK48:

Paylasim yapmayan kimseyi almayin disaridan... Millet yazdirmaya geliyor. Evde kagit kalem yok sanki. Gruba haksizlik. Bu listede de silmek istedigim bir kac kisi var ama silmedim simdilik. Bir dahaki sefere silerim. 5 kisi olsun temiz olsun.:KK12:
lucky başımızın üstünde yerin var 12 de yap 1de yap beklerim ben seni çünkü söz verince geliyorsun :-) yarışmayı tekrar 24 ünde baslatayim diyorum ama bir sonraki hafta bildirim olmasın 2 hafta sonra 7 ocakta bildirim yapılsın birde 14 ocakta bildirim yapılsın diye düşünüyorum böylelikle yılbaşında tatile giden gelen bir şeyler mazeretleri ortadan kalkar :-) ne dersin senin fikrini almak isterim bu konuda:-)

Yuppiii ne guzel bunlari duymak..iki kat daha motiveyim suan....o zaman bu sabah gordugum ve cok sevindigim manzarayi paylasmak istiyorum..buyursunlarrrr::::KK51::::

Ooo super. :KK73: Bak bosuna umutlanmamisim. Ben senin gectigin yollardan gectim. Tatli krizlerim asiri derecede vardi. Seni en iyi ben anlarim. :cool:

mükemmel bir menü bende kendime örnek almalıyım bu menüyü ya:-)

lucky başımızın üstünde yerin var 12 de yap 1de yap beklerim ben seni çünkü söz verince geliyorsun :-) yarışmayı tekrar 24 ünde baslatayim diyorum ama bir sonraki hafta bildirim olmasın 2 hafta sonra 7 ocakta bildirim yapılsın birde 14 ocakta bildirim yapılsın diye düşünüyorum böylelikle yılbaşında tatile giden gelen bir şeyler mazeretleri ortadan kalkar :-) ne dersin senin fikrini almak isterim bu konuda:-)

Bence de iki hafta ara verin yarismaya. Nerden baksan 9 haftadir yarisiyoruz. Biraz ara vermek gerek. 7 Ocak baslamak icin ideal. :KK51:

Haftalik mi dusunuyorsun, 3 haftalik mi.

Yuppiii ne guzel bunlari duymak..iki kat daha motiveyim suan....o zaman bu sabah gordugum ve cok sevindigim manzarayi paylasmak istiyorum..buyursunlarrrr::::51::::
tebrikler canım harikasin :-)

Ooo super. :KK73: Bak bosuna umutlanmamisim. Ben senin gectigin yollardan gectim. Tatli krizlerim asiri derecede vardi. Seni en iyi ben anlarim. :cool:

Bence de iki hafta ara verin yarismaya. Nerden baksan 9 haftadir yarisiyoruz. Biraz ara vermek gerek. 7 Ocak baslamak icin ideal. :KK51:

Haftalik mi dusunuyorsun, 3 haftalik mi.
evet aslında arada verebiliriz o zaman 7 sinde tekrar baslatayim:-) 3 haftalik olsun şubata biraz daha fit gireriz:-) bu yarışmaya göre karar vereyim böyle giden kalan oldu diye moral bozulmuyor yarışma sonunda bildirim yapmayan kendi bilir:-)

tebrikler canım harikasin :-)

evet aslında arada verebiliriz o zaman 7 sinde tekrar baslatayim:-) 3 haftalik olsun şubata biraz daha fit gireriz:-) bu yarışmaya göre karar vereyim böyle giden kalan oldu diye moral bozulmuyor yarışma sonunda bildirim yapmayan kendi bilir:-)

Aynen, iki bildirim yeterli. Bildirim yapmayan kendisi bilir. Sanki bir cikarimiz var. Zorlamanin alemi yok. :KK48:

Hem belki yeni gelenler olur, o iki hafta arasinda.

Bu arada burcunu sormadim burcun neydi?

Son düzenleme:
Birinci yarismada sende vardin tatli ama ne yaptin burayi biraktin. :KK12:

Istikrar havadan gelmbaşladılrup kilolari carpistirmak icin ya da dereceye girmek icin acilmadi cunku herkesin amaci kilo vermek. Hedefine ulasan kisi mutlu olur.

Isim olmadigi zaman daha aktiftim ve 21 gunde 4.5 kusur kilo verdim. 2. yarisma da islerim oldugu icin daha az paylasim yaptim, onun yarisi. Demek ki grubun bir etkisi varmis.:KK51:

Malumunuz yeni doğum yaptim ve 2. Çocuktan dolayi olan tempoya alışmak zor biraz.. 5. Ayina girdi tam rahatladim derken sebebsiz aglamalar basladi. Ama kilo vermeye devam etmek istiyorum

Ah ah düzensiz menümü mu yazayim
sabah saat 14 de kahvaltı
yarım lahmacun
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 yumurta
tulum peyniri
Maydanoz

Akşam 17.30 da
2 tane kocaman greyfurt
1 dilim elma
beyaz leblebi ve 10 tane badem
aslında düzenli yerim ama bu aralar canım pek birsey istemiyor.
Istemıyor hali bu ise:KK70:
nasil bir ruh halindeyim anlayin artik:rolleyes:

Malumunuz yeni doğum yaptim ve 2. Çocuktan dolayi olan tempoya alışmak zor biraz.. 5. Ayina girdi tam rahatladim derken sebebsiz aglamalar basladi. Ama kilo vermeye devam etmek istiyorum

7 Ocakta yeni yarisma basliyor ona katilabilirsin ama o zamana kadar paylasimlarina ve kilo bildirimlerine devam edebilirsin burada.:KK51:

Ah ah düzensiz menümü mu yazayim
sabah saat 14 de kahvaltı
yarım lahmacun
1 dilim ekmek
5 zeytin
1 yumurta
tulum peyniri
Maydanoz

Akşam 17.30 da
2 tane kocaman greyfurt
1 dilim elma
beyaz leblebi ve 10 tane badem
aslında düzenli yerim ama bu aralar canım pek birsey istemiyor.
Istemıyor hali bu ise:KK70:
nasil bir ruh halindeyim anlayin artik:rolleyes:

Anladik biz seni. :KK70:

Kahvalti: Bir yumurta + bir dilim cavdar ekmegi + zeytin gibi

Oglen: Lahmacunun yaninda ekmek yeme. Yarim lahmacun ya da bir lahmacun+ salata +ayran

Elmayi onermem. Mideyi kazindiriyor. Greyfurt guzel.

Badem in yaninda beyaz leblebiye gerek yok .:KK51:

Aksam yemegini biraz daha fazlalastir. Tek ogunde kendine cok yuklenme.:KK19:

7 Ocakta yeni yarisma basliyor ona katilabilirsin ama o zamana kadar paylasimlarina ve kilo bildirimlerine devam edebilirsin burada.:KK51:

Anladik biz seni. :KK70:

Kahvalti: Bir yumurta + bir dilim cavdar ekmegi + zeytin gibi

Oglen: Lahmacunun yaninda ekmek yeme. Yarim lahmacun ya da bir lahmacun+ salata +ayran

Elmayi onermem. Mideyi kazindiriyor. Greyfurt guzel.

Badem in yaninda beyaz leblebiye gerek yok .:KK51:

Aksam yemegini biraz daha fazlalastir. Tek ogunde kendine cok yuklenme.:KK19:

Ya zaten bu ara sapittim.... yarın yeni ve güzel menü ve sporla dönüyorum kızlar. Şimdi spor olsun diye ev temizleyip zumba yapacağım.

Aynen, iki bildirim yeterli. Bildirim yapmayan kendisi bilir. Sanki bir cikarimiz var. Zorlamanin alemi yok. :KK48:

Hem belki yeni gelenler olur, o iki hafta arasinda.

Bu arada burcunu sormadim burcun neydi?
u
evet gelmek isteyenleri bekleriz:-) bu sefer menü bildirimi olsun böyle iyiymiş birileri yazıyor örnek alma yada yanlısı görme falan :-)
koç burcuyum ben canım senin?

Ya zaten bu ara sapittim.... yarın yeni ve güzel menü ve sporla dönüyorum kızlar. Şimdi spor olsun diye ev temizleyip zumba yapacağım.
zararın neresinden dönülse kardir :-) bu arada geri gelmene sevindim ben yarışmaya bekleriz seni de:-)

Back