21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

ben de dünden beri kendimi toparlamaya çalışıyorum,4 gün iştahım çok açıktı hatta 61.900 den 62.400 e çıkmıştım dün dikkat ettim 61.900 e geri indim,bu gün de yine komşu oturması var bakalım irade mi nasıl koruyabilicem,bakalım yarın ki kilom ne olacak?

2. sayfaya dusmusuz gönlüm elvermez buna bugün akşamda misafir geliyormus ama birşey yemek yok yarın sabah tatlarina bakarim azicik ama bu gun olmaz gidip kek falan yapıyor annem yardım edeyim gorusuruz tatlılar :-*

Kizlar iyi aksamlar benim bir problemim var sizin yazilarin altina cevaplaya basiyorum ama bir türlü yazamiyorum ve her seferinde birsey yazmak istersem solda kucuk kutucuk var onu hep silmem lazim nedenini bilen varmi

Kizlar,

Ben hasta oldum. Atesim var ve bogazim agriyor. Cok gucsuz dustum sanirim ve okulum daha onemli. Yarismadan cekiliyorum ama siz devam edin. Hesaplamalari persembe ya da cuma gunu yaparim.

Kalorisiz gunler ve iyi kilo vermeler size.

Kizlar iyi aksamlar benim bir problemim var sizin yazilarin altina cevaplaya basiyorum ama bir türlü yazamiyorum ve her seferinde birsey yazmak istersem solda kucuk kutucuk var onu hep silmem lazim nedenini bilen varmi
bazen bende de oyle oluyor hiç bilemedim canım dün aksam normal mesaj bile atamadim
Kizlar,

Ben hasta oldum. Atesim var ve bogazim agriyor. Cok gucsuz dustum sanirim ve okulum daha onemli. Yarismadan cekiliyorum ama siz devam edin. Hesaplamalari persembe ya da cuma gunu yaparim.

gecmis olsun canım okulunda önemli sagliginda kendini zorlama kilonu korumaya çalış her sey icin teşekkür ederiz

Kızlar ben ilk bildirimimi yapıyorum:) dün o kadar yemek yedim ki yine de çok etki etmemiş belki ilerleyen günlerde etkisini gösterir yediklerim:'( bu arada ilk tartiyi tokken tartilmistim şimdi de tokken tartildim haksizlik olmasin diye. Bundan sonrakileri de hep tokken tartilacagim.

Eklentiler

• 20141119_100338.jpg
    2,5 MB · Görüntüleme: 91
Kizlar,

Oh Canim gecmis olsun yarismadan cekildigine üzüldüm ama tabi sagligin ve okulun daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…