21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Kızlar hemen fotomu ekliyorum
Ama sizden bir ricam var ben cuma günleri tartılıyorum gurup Kuralları Gereği hafta içi tartılınca ister istemez sanki heyacanımı kaybediyorum eğer uygun görürseniz yarışmadan çekilmek istiyorum

Hayir ya sendemi ben Kabul etmiyorum Lucky sende geri gel lütfen

Oh Canim gecmis olsun yarismadan cekildigine üzüldüm ama tabi sagligin ve okulun daha önemli

Sagol canim.

bazen bende de oyle oluyor hiç bilemedim canım dün aksam normal mesaj bile atamadim

gecmis olsun canım okulunda önemli sagliginda kendini zorlama kilonu korumaya çalış her sey icin teşekkür ederiz

Sagol deadline cim. Temmuz 15 inden bu yana 11 kilo verdim. Dort tane kotumu buyuk geldigi icin ikinci el dukkanina vericem.

Iyi gidiyorsunuz . Devam. Okul olmasaydi bende kesin devam ederdim. Fazla yemiyorum zaten suanki kilomu korusam simdilik yeter.

geçmiş olsun canim

Sagol canim.

bugünde yarışmadan çekilen cekilene cok üzüldüm ama cekilmek sizin kararınız tabi arada uğrayın yalnız birakmayin:-(

Isteyen cekilebilir. Herkesin dusuncesine saygi duymak gerek ama tek bildigim grupta aktif iken daha fazla kilo verdigimdir. Zaten iki yarisma bir arada olmaz. Yeniden duzenleseydim baska yarismada olan katilamaz derdim.

Son düzenleme:
bu da benim kilom,3-4 gün kaçamak, 2-3 gün dikkat,kaçamak sonucu kilo almalar sonra dikkat edince vermeler,şu an da regl günümdeyim sonuç bu işte

Kizlar,

Ben hasta oldum. Atesim var ve bogazim agriyor. Cok gucsuz dustum sanirim ve okulum daha onemli. Yarismadan cekiliyorum ama siz devam edin. Hesaplamalari persembe ya da cuma gunu yaparim.

Kalorisiz gunler ve iyi kilo vermeler size.
geçmiş olsun lucycim,sağlık daha önemli kendine dikkat et,kilonu da koru,eline ,gönlüne ,yüreğine sağlık,sayende zayıflıyoruz.

geçmiş olsun lucycim,sağlık daha önemli kendine dikkat et,kilonu da koru,eline ,gönlüne ,yüreğine sağlık,sayende zayıflıyoruz.

Sagol zambak cim. Bir kac kisi var grupta sevdigim icin, bir kac saat sonra, islerim bitince disari cikip tartilicam. Yeni tarti alacaktim ama kilo degisikligi olur diye guvenemiyorum simdi.

Sagol zambak cim. Bir kac kisi var grupta sevdigim icin, bir kac saat sonra, islerim bitince disari cikip tartilicam. Yeni tarti alacaktim ama kilo degisikligi olur diye guvenemiyorum simdi.
Insallah bu sevdiklerinin icinde yer aliyorumdurkaldigina gercekten cok sevindim

önemli değil canım olsun bu arada iyi vermissin tebrikler ben sende şunu farkettim bir hafta cosuyorsun bir hafta az veriyorsun ama veriyorsun yani bende senin kilona inebilseydim bir cok sevinecegim
Verirsin merak etme biz degil kilolarimiz pes edecek gecen sene bu zamanlarda 68 kiloya kadar cikmistim yavas yavas gidiyor ama spor sart ben vucudumdan anliyorum kendini birakmaya basladi insallah bu hafta spora baslicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…