• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

o yoğurtla kırmızıbiber arasındaki limon mu anlamadım,bi de işe yarıyor mu denedin mi?ben de keten tohumu aldım yeni, 2-3 gündür kullanıyorum bir etkisini göremedim,halbu ki çok etkili olduğunu duymuştum.
keten tohumu cekilmis aldiysan faydali yag asitleri bozulmus ucmus olabilir. ogutulmemis alip evde ogutup geciktirmeden kullanmak lazimmis marankiden yada saracoglundan duymustum

günaydın kızlar yeni yarışmamız hayırlı olsun birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum.artık daha aktif olmaya çalışıcam forumda.şuan acayip sinirliyim.üst komşum sağolsun hergün halı çırpıyor çamaşırlarımın üstüne tam kahvaltı yaparken siniirim alt üst oldu.neyse bugüne yeni bir tarif denedim yulaflı omlet tadı da gayet güzeldi fikir olsun sizede.
hangi şehirdesin sakincasi yoksa. elazig ve adana hali silkelynlerle dolu. benim üst katlarda öyle geçen balkonumda siyah saçlar var kesilmis şok olduk tiksindik .kul hakki nedir bilmiyorlar kapilarina gidince acmiyorlar beddua aliyorlar.

kizlar ben gunde bir kilo süt içiyorum :KK48: bir kilo kadarda su iciyorum. 1. yarismada 6 dan sonra yemiyordum. bu yarısmada karar verdim 5 ten sonra yemeyeceğim hatta çay bile içmeyecem...suan çesit cesit meyve yiyorum daha da yemem acıkmam. SON YARIŞMANIN HAKKINI VERECEM:KK73::KK73::KK73::KK73:

Kizlar iyi günler 2 gündür evde yoktum simdi geldim yeni arkadaslar aramiza hosgeldiniz.
Lucky kaldigina ve devam ettigine cok sevindim
rassig seninde istedigin kilona ulastigina cok sevindim,:nazar::nazar::nazar: 44 yasindamisin?nedense ben seni hep 25 29 yasindaymis gibi düsündüm ama kesin öyle gözüküyorsundur:KK60:
zcsprxi.png

ikwcnszfoh.png

drjhhqkpt.png

hangi şehirdesin sakincasi yoksa. elazig ve adana hali silkelynlerle dolu. benim üst katlarda öyle geçen balkonumda siyah saçlar var kesilmis şok olduk tiksindik .kul hakki nedir bilmiyorlar kapilarina gidince acmiyorlar beddua aliyorlar.
İstanbuldayım canım normalde mahalle ve sokağım çok temiz insanları da öyle ama bana denk geldi işte.rahatsız olmam haftanın hergünü yapması

kizlar ben gunde bir kilo süt içiyorum :KK48: bir kilo kadarda su iciyorum. 1. yarismada 6 dan sonra yemiyordum. bu yarısmada karar verdim 5 ten sonra yemeyeceğim hatta çay bile içmeyecem...suan çesit cesit meyve yiyorum daha da yemem acıkmam. SON YARIŞMANIN HAKKINI VERECEM:KK73::KK73::KK73::KK73:
ben hayatta senin dediğin saatten sonra birşey yemeden duramam.tansiyon insülin yerlerde sürünür.sağlıklı kalda yavaş yavaş gider kilolar

ben hayatta senin dediğin saatten sonra birşey yemeden duramam.tansiyon insülin yerlerde sürünür.sağlıklı kalda yavaş yavaş gider kilolar
normalde bende dayanamam. ama zaman çok hizli geciyor bana ders calisiyorum 11 aylik bebegimin pesindeyim is guc derken Bakiyrum saat cok gecmis. bu sefer 5 ten sonra cay bile icmeme karari aldim.normalde cok icerdim. bu sefer iyi motive oldum 4 yada 5 kilo verip bir kutlama yapayim. :KK45::KK68::D:D

Gunaydin arkadaslar.:cool:

Birinci yarismamiz tamamlandi.
animated-happy-new-year-happy-face.gif
vatromet.gif
animated-uhappy-new-year-happy-face.gif
vatromet.gif

1. rassig rassig
2. A AklinYolu1
3. arzum77 arzum77

Thanks_mcHT_Smiley-vi.gif

tebrikler :-)
zaten saglıklı beslenince gidiyor. gerek yok öyle seylere. mucize yaratmıyor sonucta. midene zarar vermeyecek sekilde diger yiyeceklerle alırsın . sporunu da yap tamamdır bence.
katiliyorum canım aslında az yemekle halledilir sonuçta:-)
Yeni ve son yarismaya 17 kisi ile devam ediyoruz. Carsamba gunu bildirim gunudur. Islerim nedeniyle dedigim gibi fazla aktif olamiycam ama sizler paylasim yapmaya devam edin. Ne kadar cok bilincinde olursaniz o kadar cabuk kilo veriliyor. :KK19:

Kalorisiz gunler. :KK68:

hepimize hayırlı olsun umarım hedefine ulasirsin bu yarışmada:-)

günaydın kızlar yeni yarışmamız hayırlı olsun birinci olan arkadaşı tebrik ediyorum.artık daha aktif olmaya çalışıcam forumda.şuan acayip sinirliyim.üst komşum sağolsun hergün halı çırpıyor çamaşırlarımın üstüne tam kahvaltı yaparken siniirim alt üst oldu.neyse bugüne yeni bir tarif denedim yulaflı omlet tadı da gayet güzeldi fikir olsun sizede.

ya sayısız olunca insan yeri farketmiyor bende ankarada oturuyorum eski binamizda bi komsumuz vardı gece gündüz carpacak şeyler buluyordu cop atacagi zaman balkondan atiyordu ya useniyomus indirmeye sonra bahcede her taraf cop o kadar şikayet ettik banamisin demedi annemde kadın sürekli balkon temizlemek zorunda kaliyordu simdi sitede oturuyoruz hiç bir sikintimiz kalmadı şükür allah sabır versin :-(
süt mu iyi iciyorsun ben de cok severim ama o kadar da icemem :-)
drjhhqkpt.png
[/QUOTE]

nigde yozgat tarafları da öyle canım. bi adana elazıg değil. bunun memleketle alakası yok demekki .ben de nefret ederim ustumden birsey silkelenmesinden. sokak kiri değilki bu insan pisliği.o killar fırcaya supugeye yapısıyor.al ordan da elinle temizle sonra. kul hakkından haberiolan yapmaz zaten.ben balkonuma silkeliyorum illa bir sey silkeliyceksem .ordan da temizliyorum.

birkilo süt cok değil mikansızlık yapmasın sonra.demir emilimini engelliyor ya.

Gunaydin arkadaslar.:cool:

Birinci yarismamiz tamamlandi.
vatromet.gif
vatromet.gif

1. rassig rassig
2. A AklinYolu1
3. arzum77 arzum77

Thanks_mcHT_Smiley-vi.gif

canım artık iyi akşamlar diyebilirim :KK3:
çok güzel kilo veren bütün arkadaşları tebrik ediyorum ama özellikle ilk 3 çok iyi tebrikler kızlar :KK68:
başarılarınızın sırrını paylaşınız lütfen :KK48:

her gün yazamam sınavlarım başlıyor çünkü takımda da izne ayrıldım ama bugünkü menümü paylaşmak istiyorum :KK76:
bugünkü menüm:
kahvaltı:1 kase ıspanaklı yumurta, 2 dilim tam buğday ekmeği,domates, salatalık, 1 bardak çay,3-4 zeytin
ara:1 fincan neskafe
öğle:1 küçük kase ezogelin çorbası, 2 tavuk but(pişmiş domates ve 1 kaşık kadar bezelyeyle), 4-5 kaşık yoğurt
ara:yarım mandalina,yarım kepekli galeta
akşam:2 dilim çavdar ekmeğiyle domatesli beyaz peynirli tost,4-5 zeytin, 1 bardak ayran, 1 domates, 1 salatalık
ara: 1 bardak nane limon

su:2.5 litre
spor: 47 dakika koşu bandında yürüyüş, 100 twister, 100 mekik, 10 dakika titreşimli masaj aleti

arkadaslar siz gunluk spor yapiyor musunuz? hangi tur sporlari ne kadar surede yapiyorsunuz. gecen yarismada ilk uce giren arkadaslar siz spor yaptiniz mi yoksa sadece diyet mi yaptiniz?

nigde yozgat tarafları da öyle canım. bi adana elazıg değil. bunun memleketle alakası yok demekki .ben de nefret ederim ustumden birsey silkelenmesinden. sokak kiri değilki bu insan pisliği.o killar fırcaya supugeye yapısıyor.al ordan da elinle temizle sonra. kul hakkından haberiolan yapmaz zaten.ben balkonuma silkeliyorum illa bir sey silkeliyceksem .ordan da temizliyorum.
bana adana elazig demislerdi.saygisiz insanlar her yerde benim ustteki silkeliyor bide inkar ediyor bazende dayanamayio gece silklemeye calisiyor kisa kisa . malesef hep erkek killari :KK62: uc odamin cami tozlarla kaplaniyor. aşagi yesillik.belediyenin ust iki kat oraya her turlu seyi atmis rezillik. kadina daha bisey demiyrm esini kaybetti gecen sene. 3 yilda illallah ettirdi bizi ya sabir.mecbur oturuyorz

birkilo süt cok değil mikansızlık yapmasın sonra.demir emilimini engelliyor ya.
aaaa bilmiyordum o zaman yarim kiloya dusuruyum. ben 11 aylik kizimi cok emziriyorum 4 ay once kemiklerime baktirdim kalsiyum kaybim cok diye iciyorum kizimada gidiyorya. bu ara 4 ay once yorgun olurdum cok.gucsuzdum.simdi çakı gibiyim

Back