• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ben de katilmak istiyorum.kilo:54.8
20141112_224948.jpg

haklısın sanırım soğukta da insanın hiç bir şey yapası gelmiyor bende şubata kadar süre verdim kendime 62 ye ulaşacağım diye benim hedef büyük yolum daha çook uzun :KK17: 86 yla başladım yaklaşık 10 kilo falan gitti ama ilk zamanlar daha çok dikkat ediyordum sanki şimdi arada dolma pilav falan yiyorum suçlu hissediyorum :oops:

Sucluluk hissetme en azindan yemek yiyorsun kisin insan daha fazla yemek istiyor. Bir uc kilo daha versen kendini mutlu say. Yaza daha cok var.

Ben spora basliycam da hala basliyorum. :KK70:

haklısın sanırım soğukta da insanın hiç bir şey yapası gelmiyor bende şubata kadar süre verdim kendime 62 ye ulaşacağım diye benim hedef büyük yolum daha çook uzun :KK17: 86 yla başladım yaklaşık 10 kilo falan gitti ama ilk zamanlar daha çok dikkat ediyordum sanki şimdi arada dolma pilav falan yiyorum suçlu hissediyorum :oops:
dolmayla pilavla ekmek ya da karbonhidratlı gıdalar almıyorsan bir sakıncası yok. suclu hissetme bence de.aylar yıllar bu gıdaları tuketmeden gececek değil ya. miktarını azaltırsın. ekmekle değiştirirsın yersin. hele ki cok kilo vermen gerekiyorsa bence hayatından cıkarmıycaksın bunları. az az ye. ben kendimden pay biçiyorum. canım istıyorsa yerim. az yerim dengelerim. yanında protein alırım. yoksa gözum döner yapamam. fazla alınca da seker dengesini bozuyor yine yiyesin geliyor. hic yemeyince de ihtiyac duyuyorsun. arayı bulmak lazım.

Back