- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ben de katilmak istiyorum.kilo:54.8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın sanırım soğukta da insanın hiç bir şey yapası gelmiyor bende şubata kadar süre verdim kendime 62 ye ulaşacağım diye benim hedef büyük yolum daha çook uzun 86 yla başladım yaklaşık 10 kilo falan gitti ama ilk zamanlar daha çok dikkat ediyordum sanki şimdi arada dolma pilav falan yiyorum suçlu hissediyorum
Ben yukledigim resmi goremiyorum siz gorebiliyor musunuz. Yorum yazmayi , dosya yuklemeyi pek bilmiyorum. Yarismaya kabul edildim mi?
dolmayla pilavla ekmek ya da karbonhidratlı gıdalar almıyorsan bir sakıncası yok. suclu hissetme bence de.aylar yıllar bu gıdaları tuketmeden gececek değil ya. miktarını azaltırsın. ekmekle değiştirirsın yersin. hele ki cok kilo vermen gerekiyorsa bence hayatından cıkarmıycaksın bunları. az az ye. ben kendimden pay biçiyorum. canım istıyorsa yerim. az yerim dengelerim. yanında protein alırım. yoksa gözum döner yapamam. fazla alınca da seker dengesini bozuyor yine yiyesin geliyor. hic yemeyince de ihtiyac duyuyorsun. arayı bulmak lazım.haklısın sanırım soğukta da insanın hiç bir şey yapası gelmiyor bende şubata kadar süre verdim kendime 62 ye ulaşacağım diye benim hedef büyük yolum daha çook uzun 86 yla başladım yaklaşık 10 kilo falan gitti ama ilk zamanlar daha çok dikkat ediyordum sanki şimdi arada dolma pilav falan yiyorum suçlu hissediyorum
Devam edersem ölürüm kiz..zaten hortlak gibi oldumEvet ama bence birinci belli. Cok buyuk bir degisiklik olmazsa rassig . Zaten yeni yarismaya devam etmedi. Ilk mezunumuz.
Devam edersem ölürüm kiz..zaten hortlak gibi oldum
Ben bu 5 kiloya meme ameliyati olunca aldim..iyiki bu yarisma olmus yoksa yaza kadar atamazdimAynen.
5 kilo 300 gram vermis.
Insallah takipeyim siziEtme yahu. Ne guzel ama hedefine ulasip gitmen. Arada ugra bize.
Ben genelde cabuk veririm..yasim 44..yazmamda sakincasi yok..hem de kilosu az. 53 ten 48 e dusmus.o kilolarda vermek zordur. masallah ... kac yasındaydı acaba. yasla da alakası var. eskiden daha iyi verirdim.almazdım hatta...
Ben bu 5 kiloya meme ameliyati olunca aldim..iyiki bu yarisma olmus yoksa yaza kadar atamazdim
Buraya yazicam size bakalim ne kadar koruyabildigimi..Ne mutlu bize. Insallah korursun verdigin kilolarini. Ben de 58 kilo olucam.
yasla alakası yok o zaman. ne guzel. ben de cabuk verirdim ama ne olduysa bu sefer gitmiyor.Ben genelde cabuk veririm..yasim 44..yazmamda sakincasi yok..
Buraya yazicam size bakalim ne kadar koruyabildigimi..
az kalmıs hedefine ,darısı basıma artık.Ne mutlu bize. Insallah korursun verdigin kilolarini. Ben de 58 kilo olucam.
Canim burada 8 saat diyeti diyorlar onu biraz uyguladim..bilmem duydunmu..8 saat yiyorsun 16 saatbkesin birsey yemek yokKesinlikle yaz. Sirlarini da bizimle paylas.
az kalmıs hedefine ,darısı basıma artık.
Canim burada 8 saat diyeti diyorlar onu biraz uyguladim..bilmem duydunmu..8 saat yiyorsun 16 saatbkesin birsey yemek yok
Ben sadece böyle verebildim..cünkü istedigim seyleri az olmakla beraber yedim..tabii aksamlari ac yatiyordumDarisi hepimizin basina.
Duydum da yapamiyorum ben onu.
Ben sadece böyle verebildim..cünkü istedigim seyleri az olmakla beraber yedim..tabii aksamlari ac yatiyordum
Benim artiknjafam calismasada oluyorTabii ki senin icin beslenme önemliIste ben okulum var diye ac yatamiyorum. Bir dun ac kaldim o da sana yetisicem diye. Derslere konsantre olamiyorum o zaman. Gec vereyim ama yeter ki hedefe ulasayim yeter bana.