• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Aaa tamam yazayim
Hedefim 10 kilo vermek çünkü erkek arkadaşımla iddiaya girdim :D 5 ay verdi bana iddia için. İlk defa kilo vermeyi deneyeceğim, hep kilolu bi kızdım çok küçüklükten beri. O yüzden pek deneyimim yok.
Umarım hepimiz istediğimiz kadar kilo vermeyi basaririz :)
Birazdan cayimin yanında bi dilim çikolata yiyecegim, doğru mu yapıyorum acaba bilemedim.
kucuk bir parcadan bir sey olmaz bence. hic diyet yapmadım diyorsun. ye bakalım verebiliyor musun.verebiliyorsan bence o kadar kasmana gerek yok. herkesin bunesi farklı ben daha önce her gun bir ara ögunumde bir mini magnum yiyerek kilo vermiştim. 7-8 ögun yedim.cok halsız hissettiğimde de yedim miktarını abartmadan. canım cok istediğinde de. ustelik yeni basladın diyete birden cok azaltırsan kilon azalınca nasıl vericeksin??? bence önce ögunlerini ve yediklerinin miktarını duzene sok. ilk diyete basladıgımda benim canım cok tatlı ister mesela. bir sure sonra duzenli yemeye alısınca geciyor o tatlı krizleri.

bu da benim

Eklentiler

• 121120143780.jpg
    121120143780.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 143
Sen de 2 kilo 700 gram vermissin. Az degil bence. Istikrarli olursak basarmamamiz icin hic bir neden yok. :KK19:
evet canım kesinlikle ilk zamanlar daha çok üstüne düşüyordum sanırım bir ayda 5 kilom gidiyordu şimdi yavaşladı biraz benden kaynaklı olarak bu ara motivasyonum düşüktü ondan olsa gerek :KK51:

Devam ediyor musun yeni yarismaya. :KK51:
evet canım kesinlikle ilk zamanlar daha çok üstüne düşüyordum sanırım bir ayda 5 kilom gidiyordu şimdi yavaşladı biraz benden kaynaklı olarak bu ara motivasyonum düşüktü ondan olsa gerek :KK51:

Zaten kis aylari fazla yuklenmemek lazim ama haftada bir kilo iyi bence. :cool:

Devam ediyor musun yeni yarismaya. :KK51:

Zaten kis aylari fazla yuklenmemek lazim ama haftada bir kilo iyi bence. :cool:
haklısın sanırım soğukta da insanın hiç bir şey yapası gelmiyor bende şubata kadar süre verdim kendime 62 ye ulaşacağım diye benim hedef büyük yolum daha çook uzun :KK17: 86 yla başladım yaklaşık 10 kilo falan gitti ama ilk zamanlar daha çok dikkat ediyordum sanki şimdi arada dolma pilav falan yiyorum suçlu hissediyorum :oops:

Back