- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
oyle deme ya bence yarın tartı günü ve iki seçenek var ya cok iyi bir hafta gecirdiler kacamaksiz falan ses çıkarmıyorlar yada kaçamaklar yapıldı sessizce beklemede olabilirlerbence menü paylasmaskta burda akşamları rapor verebiliriz kaçamak yapmadim su kadar su ictim spor yaptım yapmadim diye bir öneri kabul ederlerse hem baslik canlanmis olur
Ben mahvoldum zaten bu hafta dikkat edicem diyeBen gelmedigimde kimse yazmiyor. Bu topikte ruh yok.Yeni yarismada da farketmeyecek.
Ben mahvoldum zaten bu hafta dikkat edicem diye.yazmaya derman mi kaldi
ışte tam 1.seçenek örneği favorilerimdensin bakalım 1. kim olacakBen mahvoldum zaten bu hafta dikkat edicem diye.yazmaya derman mi kaldi
ya benim hiç aklima gelmedi ben aç falan değilim simdi sizden fazla cikcam keşke akşamı erken yeseydim ya yarın daha cok gr giderdi demineyse acemiligime geldi bi sonraki yarışmada bunu denemeliyim
sanada iyi gecelerSu iki gun dikkat ediyorum ama ozellikle bugun kendimi ac hissettim. Daha tartilmadim.Neyse yarin gorusuruz. Devam etmeyecegim icin tartildiktan sonra rahat bir yemek yiyebilirim.
--------------------------------------
Yarin kilo bildirimi yapmayi unutmayin arkadaslar. Yeni yarismaya devam etmek isteyenler , Devam ediyorum u eklerseniz yeni listeye eklenirsiniz.
Iyi geceler.
Acta gezilirmi kiz..neyse ben yedim senin yerineBen seni gecebilirim belki diye yemiyorum acim suan.
Kizlarr ikinci yarışma için enerji toplayın
Canlanın burayada renk verin ama . Lucky ikici ve son bir yarışma düzenliyor. Katılımcı olun motive olunn motive edin
sanada iyi gecelerbu arada fazla kaçırma bildirim yapmıyorum falan diye arada tartil yani
Evet bende devam etmiceme göre ziyafet var yarin tartildiktan sonraSu iki gun dikkat ediyorum ama ozellikle bugun kendimi ac hissettim. Daha tartilmadim.Neyse yarin gorusuruz. Devam etmeyecegim icin tartildiktan sonra rahat bir yemek yiyebilirim.
--------------------------------------
Yarin kilo bildirimi yapmayi unutmayin arkadaslar. Yeni yarismaya devam etmek isteyenler , Devam ediyorum u eklerseniz yeni listeye eklenirsiniz.
Iyi geceler.
Dün doğum günümdü . Dün ve bugün o kadar yedim ki suursuzluk ettim iki kilo almazsam iyi ikinci yarışma benim için çok değerli olacak .dikkat edicem bu yarışmadan daha iyi sonuç alacam
Doğum günün kutlu oldun canımDün doğum günümdü . Dün ve bugün o kadar yedim ki suursuzluk ettim iki kilo almazsam iyi ikinci yarışma benim için çok değerli olacak .dikkat edicem bu yarışmadan daha iyi sonuç alacam
doğum günün kutlu olsun mervecim,yeni yaşının sana mutluluk,huzur,başarı,sağlık getirmesi dileğiyle...Dün doğum günümdü . Dün ve bugün o kadar yedim ki suursuzluk ettim iki kilo almazsam iyi ikinci yarışma benim için çok değerli olacak .dikkat edicem bu yarışmadan daha iyi sonuç alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?