• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ya sanki yeni yapsak belki Katılmak isteyen olur devam etsek te olur ama, başka arkadaşlar da yararlansın isterim şahsen
Velhasılı kelam benim için fark yok
Kilolar gitsinde:KK51:

Listede 20 kisi var. Kimi devam etmek ister , kimi bu yaris bitsin ister. Ben cekimserim ama 19 kisinin karari onemli. Cogunluga uymak zorundayiz. Simdi cikiyorum aksama dogru bildirimle gelicem. :cool:

devam ya da yenisi farketmez,yarışma devam etsin biz zayıflayalım da gerisi mühim değil:KK54::KK28::KK3::KK31::KK8:

Valla aşûre ayındayız..Şimdi kayınvalidemde bir tas aşûre yedim.Hafta sonu da ben pişireceğim inşallah.. Kilolar gelmez inşallah :KK45:

Benim için farketmez.bir haftada uzayabilir,tekrar yeni yarışmada açılabilir.Ama yeni açılması daha uzun olur ve iyi olur sanki ;)

Valla aşûre ayındayız..Şimdi kayınvalidemde bir tas aşûre yedim.Hafta sonu da ben pişireceğim inşallah.. Kilolar gelmez inşallah :KK45:

Benim için farketmez.bir haftada uzayabilir,tekrar yeni yarışmada açılabilir.Ama yeni açılması daha uzun olur ve iyi olur sanki :KK66:
haklisin..asureye bende dayanamiyorum.fazla kaciyor..ben sadece yeni katilmak isteyenlerde girebilsin diyorum.yeni acilirsa onlarada bir sans olur bence

:kk77::D:KK8:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 161
bu da benden kızlar 300 gram sabah tartılamadım tok karnıma böyle çıktı idare edeceğiz artık :KK12:

Eklentiler

• DSC_3988.jpg
    DSC_3988.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 177
Benim bugunku bildirimim 65.550 kg.

Yukleyip kaciyorum aksama listeyi guncellerim. :KK51: Cogunluk bu yarismanin bitmesi ve yeni bir yarismanin baslamasindan yana. Bu yarisma haftaya carsamba bitecek ve yeni bir 21 gun baslayacak. Kolay gelsin. :KK19:

Eklentiler

• Photo0058.jpg
    Photo0058.jpg
    216,7 KB · Görüntüleme: 133
Benim bugunku bildirimim 65.550 kg.

Yukleyip kaciyorum aksama listeyi guncellerim. :KK51: Cogunluk bu yarismanin bitmesi ve yeni bir yarismanin baslamasindan yana. Bu yarisma haftaya carsamba bitecek ve yeni bir 21 gun baslayacak. Kolay gelsin. :KK19:
Ben bunu cok beyendim:KK71::KK73::KK73::KK73: ama sen gene insallah ara sira bir cee dersin artik sensiz olmaz yani Lucky :KK37::KK37:

Back