- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Gelsin yani bencede babamin hayrina yazmiyorum yaniiiii
Ama sana birsey itiraf edeyim gecen hafta söyle büyük bir laf konustum Kilo veremeyenlerin isminin altina gecip dalga gecicem diye daha tartiya cikmadim ama sanki bu hafta cok vermedim gibiyani 200g olsa yeter yazarak kendi popisimi kurtarmakti amacim Babamin dedigi Büyük lokma ye büyük söz söyleme insallah Ata sözünü mahvetmedim böyleydi galiba
Saka bir yana vericez bayanlar az az ama vericez yaza daha cokkkkkkkk var
evet ya ama hiç vermemekten iyidir değil miBende tartildim bugün.benimde hosuma gitmedi..ama esimden gizli kilo vermeye calisiyorum, onun icin fazla dikkat edemiyorum ben
ahaha evet bencede hallerinden memnunlar demekkiSesi cikmayanlar bomba gibi kilo kaybedip gelecek bence.
ahaha evet bencede hallerinden memnunlar demekki
tamam canım takip edeceğim
tamam canım takip edeceğimaslında şöyle bir şey var verilecek kilosu fazla olanlar daha fazla kilo veriyorlar 60-50 küsür kiloda olanlar daha zor veriyor ona inanıyorum insanın vereceği kilo az olunca daha da zor gidiyor
Sana demistim cok kesin konusma diyeBende pizza yedim bakalim carsamba ne olacak.
Afiyet olsun pizza yedim demişsin söylemesi ayıp kaç dilim yedin
Iki dilim yedim ama kasarli patatesle birlikte. Pisman degilim.
evet canım aynen öyle .. bazen kilosu çok olan da duraklama dönemine girebiliyor kesinlikle öyleO yuzden yuzdeye vurmak daha iyi. 60 kiloda olan biri diyete yeni basladiysa ilk uc-bes kiloyu rahat verir ama gerisinde zorlanir.
Ooooo sen dengeleye biliyorsun galiba tekrardan afiyet olsun
evet canım aynen öyle .. bazen kilosu çok olan da duraklama dönemine girebiliyor kesinlikle öyle
Sagol . Eh iste dengelemeye calisiyorum.
O duraklama donemini cok iyi biliyorum.
Neyse kizlar ben cikiyorum. Fazla kacamak yapmayin, abartmayin. Carsamba gunu butun dengeler degisecek gibi.
Sana demistim cok kesin konusma diyeBende pizza yedim bakalim carsamba ne olacak.
Dogru söze nedenirtamam canım takip edeceğimaslında şöyle bir şey var verilecek kilosu fazla olanlar daha fazla kilo veriyorlar 60-50 küsür kiloda olanlar daha zor veriyor ona inanıyorum insanın vereceği kilo az olunca daha da zor gidiyor
değil mi canımDogru söze nedenir
neden eşinden gizli sürpriz mi olacakBende tartildim bugün.benimde hosuma gitmedi..ama esimden gizli kilo vermeye calisiyorum, onun icin fazla dikkat edemiyorum ben
tabiki öyle canim hatta haftada 250 gram bile versek ayda 1 kilo az mi hic yoktan iyidir yeterki devami gelsinKizlar hic kafaniza takmayin illaki her hafta ayni kilolari vericez diye birsey yok
Biz o kilolari alirkende birden almadik 200g bile gitse harika DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUYOR kilolarimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?