- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Bende dün gece 10 da balık ekmek vs yedim balikGunaydin gunaydin citir kizlar.
Butun haftayi az yiyerek gecirsem de dun pizza yedim o yuzden benim icin carsamba gunu ne olur bilinmez.... ama siz bana uymayin . Yarin bildirim gunu. Haftaya carsamba son gun ve benim actigim son yarisma o yuzden sayimiz azalmazsin.
Bende dün gece 10 da balık ekmek vs yedim balikbu carsamba 300 gram anca vermis olurum. Ee senin son yarışman biz ne yapacaz yarışma düzenlemeyide bilmiyoruz söyle biz nedek
Burdan devam ederiz artıkBakalim gorucez yarin kimler kac cikacak.
Islerim olmasa niye devam etmeyeyim. Okulum var diye birakiyorum. Bir 6 ay girmiycem KK ye malesef.
Ya bu konu altindan devam edin yarisma olmadan ya da yeni konu acin bilmiyorum size kalmis.
Gunaydin gunaydin citir kizlar.
Butun haftayi az yiyerek gecirsem de dun pizza yedim o yuzden benim icin carsamba gunu ne olur bilinmez.... ama siz bana uymayin . Yarin bildirim gunu. Haftaya carsamba son gun ve benim actigim son yarisma o yuzden sayimiz azalmazsin.
eveeeet bildirim günüGünaydınnnn
Yarın bildirim günü
Diyorum size cil yavrusu gibi ortaliga dökülcek sesimi duyuramiyorumBende dün gece 10 da balık ekmek vs yedim balikbu carsamba 300 gram anca vermis olurum. Ee senin son yarışman biz ne yapacaz yarışma düzenlemeyide bilmiyoruz söyle biz nedek
ahaha ne güzel yazmışsın canım bende bir şeyler yiyeceğim ama tartılmayı bekliyorum büyük ihtimal yarın bir kaç ufak kaçamak yapacağımm
Afiyet olsunButun gun okuldaydim bir sey yemedim. Simdi dunden kalan bir dilim pizza yedim o kadar. Yarin goricigiz..
afiyet olsun canımButun gun okuldaydim bir sey yemedim. Simdi dunden kalan bir dilim pizza yedim o kadar. Yarin goricigiz..
Afiyet olsun
afiyet olsun canımyarın görüşelim bakalım ya ne olacak ben bildirim yapıp çıkacağım sabah doktora gideceğim de
Sagol canim. Cok kotu midem bulandi yahu. .Aclikta iyi degil.
Ben disarida tartiliyorum ac gidicem resim cekicem sonra ben de doktora gidicem.
Umarim ciddi bir seyin yoktur.
anladım canım üstündeki kıyafetler de fazla çıkarır ama seni birazmidem rahatsız canım pek bir şey yiyemiyorum yememek iyi de sürekli mide bulantısı iyi değil sıvı şeyler içiyorum genelde ya da sıvı şeyler yiyorum başka bir şey yok
Ben boyle yapmazdim da gercekten durumum yoktu. Yarin soyunmayi dusunuyorum.
Diyorum size cil yavrusu gibi ortaliga dökülcek sesimi duyuramiyorum
tamam canım dışarıda mı soyunacaksın ama gerçekten etki eder kıyafet 1 kiloya kadar hele de kış geliyor yani üstündekiler de kalın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?