- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.099
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
demin iki.cikolata yedim her gun bir tane yiyorum genelde saat 22.00 daKızlar ben tatlı seven birisiyim ve canım çoook tatlı istiyor
Yemiyorum ama başım ağrıyor var mı bir tavsiyeniz
Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz
Afiyet olsun akşam yemesen daha iyi olur sankidemin iki.cikolata yedim her gun bir tane yiyorum genelde saat 22.00 da
Kızlar ben tatlı seven birisiyim ve canım çoook tatlı istiyor
denedim bir cikolatali gofret etki etmiyor sabahki kiloma :)Afiyet olsun akşam yemesen daha iyi olur sanki
tarçın kesnlikle tarçın ,süte,çaylarına ,kahvene yakışan her şeye katabilirsin.bende çikolataya dayanamam bu iyi geliyor bana bazen de meyvenin kuru yemişlerin şekerinden faydalanıyorum,bazen de dayanamayıp yiyooooruuummmKızlar ben tatlı seven birisiyim ve canım çoook tatlı istiyor
4 tane kayisi 2 tane ceviz ben tatli kirizine girince yiyorum faydasi oluyorKızlar ben tatlı seven birisiyim ve canım çoook tatlı istiyor
Gunaydin kizlar yedim ama az yedim herkez sofraya oturdu ben yemicem diyince birde laf issittim yüzün cökmus ne diyeti yapiyorsun diye bende mecbur kaldim ama birseyden pisman degilim turkiyeden kuru Pasta gelmis 2 tane yedim cünkü burda kuru Pasta yok
Tarçın li süt iç canım tatlı isteği ni kesiyor
tarçın kesnlikle tarçın ,süte,çaylarına ,kahvene yakışan her şeye katabilirsin.bende çikolataya dayanamam bu iyi geliyor bana bazen de meyvenin kuru yemişlerin şekerinden faydalanıyorum,bazen de dayanamayıp yiyooooruuummm
bende bugün tartıldım çok hoşuma gitmedi sonuçaslinda ben hergün tartılıyorum yoksa motivem düsuyor. sadece carsamba fotograliyorum o kadar :)
Bende tartildim bugün.benimde hosuma gitmedi..ama esimden gizli kilo vermeye calisiyorum, onun icin fazla dikkat edemiyorum benbende bugün tartıldım çok hoşuma gitmedi sonuç
Senin yazilari okuyunca bana bir cesaret geliyor sormaKizlar hic kafaniza takmayin illaki her hafta ayni kilolari vericez diye birsey yok
Biz o kilolari alirkende birden almadik 200g bile gitse harika DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUYOR kilolarimiz
Senin yazilari okuyunca bana bir cesaret geliyor sorma
Gelsin yani bencede babamin hayrina yazmiyorum yaniiiiiSenin yazilari okuyunca bana bir cesaret geliyor sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?