21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Kızlar ben tatlı seven birisiyim ve canım çoook tatlı istiyor
Yemiyorum ama başım ağrıyor var mı bir tavsiyeniz
Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz
tarçın kesnlikle tarçın ,süte,çaylarına ,kahvene yakışan her şeye katabilirsin.bende çikolataya dayanamam bu iyi geliyor bana bazen de meyvenin kuru yemişlerin şekerinden faydalanıyorum,bazen de dayanamayıp yiyooooruuummm

Gunaydin kizlar yedim ama az yedim herkez sofraya oturdu ben yemicem diyince birde laf issittim yüzün cökmus ne diyeti yapiyorsun diye bende mecbur kaldim ama birseyden pisman degilim turkiyeden kuru Pasta gelmis 2 tane yedim cünkü burda kuru Pasta yok

Kızlar ben tatlı seven birisiyim ve canım çoook tatlı istiyor
Yemiyorum ama başım ağrıyor var mı bir tavsiyeniz
Böyle durumlarda ne yapıyorsunuz
4 tane kayisi 2 tane ceviz ben tatli kirizine girince yiyorum faydasi oluyor

Gunaydin, iyi yapmissin.

Zaten kotu yaptin demenin anlami yok.

Ben de yeni kalktim, birazdan derse basliycam.

Tarçını seviyorum deneyeceğim inşallah faydası olur

Kizlar hic kafaniza takmayin illaki her hafta ayni kilolari vericez diye birsey yok
Biz o kilolari alirkende birden almadik 200g bile gitse harika DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUYOR kilolarimiz

Senin yazilari okuyunca bana bir cesaret geliyor sorma
Senin yazilari okuyunca bana bir cesaret geliyor sorma
Gelsin yani bencede babamin hayrina yazmiyorum yaniiiii
Ama sana birsey itiraf edeyim gecen hafta söyle büyük bir laf konustum Kilo veremeyenlerin isminin altina gecip dalga gecicem diye daha tartiya cikmadim ama sanki bu hafta cok vermedim gibiyani 200g olsa yeter yazarak kendi popisimi kurtarmakti amacimBabamin dedigi Büyük lokma ye büyük söz söyleme insallah Ata sözünü mahvetmedim böyleydi galiba
Saka bir yana vericez bayanlar az az ama vericez yaza daha cokkkkkkkk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…