- Konu Sahibi AklinYolu1
Hayir kilo vermeme karsi..zaten zayifsin diyorneden eşinden gizli sürpriz mi olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir kilo vermeme karsi..zaten zayifsin diyorneden eşinden gizli sürpriz mi olacak
ya biliyor musun haftada 1 kere tartılmak daha doğru aslında ama dayanamıyorum şahsen ben ahaha gerçekten mi gözümde canlandı birdenOteki yarismada tesebbus ettim de. Hastahaneye goturuyorlardi zor kactim. Belki koca da bulurum ahaha. Ben de inat ettim digital tarti almiycam diye.
doğru diyor canım fazla kilon yokmuş baktım daHayir kilo vermeme karsi..zaten zayifsin diyor
Ben fazla veremedim bu hafta zaten..yavas yavas yol aliyorum bakalimdoğru diyor canım fazla kilon yokmuş baktım da
Tatlitambak günaydin kendi kendime cok güldüm senin tartinin resmini tersinden okumusum yani 66.8 diye agzim acik kaldi bu kiz napti böyle ac kalsa bile bu kadar veremez dedim tekrar baktigimda dogrusunu gördümpes etmek yok ben daha tartilmadimEki Görüntüle 1293254 Kızlar Bu da benim kiiii
+700 oldu ama ben bunu bu hafta oruc tutmama bağlıyorum.
artik bana sonuncuda denmez ama ne denir yahuuuuu.....
kilo verenleri tebrik ederim
rassing senin boy kaç?bir deri bir kemik mi kalıcan?Ben fazla veremedim bu hafta zaten..yavas yavas yol aliyorum bakalim
Bu da neydi simdi 900 cik beyenmiyormusun? Gel benim verdigim gr la degiselimAferin sana sen daha nekadar vermek istiyorsun üfleseler ucarsinBu da benimki..900gramm cik vermisimEki Görüntüle 1293348
Kizlar Kizlar simarabilirmiyim gene
Kizlar Kizlar simarabilirmiyim gene
Ters okudum 66.800 aaaa dedim bi anEki Görüntüle 1293254 Kızlar Bu da benim kiiii
+700 oldu ama ben bunu bu hafta oruc tutmama bağlıyorum.
artik bana sonuncuda denmez ama ne denir yahuuuuu.....
kilo verenleri tebrik ederim
Bende iki gün kaçamak yaptim.700 gram verdim. Hic yazmiyorsun sekerim kitaplar ne durumdabu da benim kilom 3-4 gün kaçamağın sonucu sadece 700gr verebildimEki Görüntüle 1293426