• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Gelsin yani bencede babamin hayrina yazmiyorum yaniiiii:p:KK70::KK70::KK70:
Ama sana birsey itiraf edeyim gecen hafta söyle büyük bir laf konustum Kilo veremeyenlerin isminin altina gecip dalga gecicem diye daha tartiya cikmadim ama sanki bu hafta cok vermedim gibi:mad:yani 200g olsa yeter yazarak kendi popisimi kurtarmakti amacim:KK48::KK48:Babamin dedigi Büyük lokma ye büyük söz söyleme insallah Ata sözünü mahvetmedim böyleydi galiba
Saka bir yana vericez bayanlar az az ama vericez yaza daha cokkkkkkkk var

Sana demistim cok kesin konusma diye:KK70:Bende pizza yedim bakalim carsamba ne olacak.:KK53:

Ozellikle arzum77 arzum77 den korkuyorum. Ciddi bir kilo kaybiyla gelecek, bak gorursun. :cool:
tamam canım takip edeceğim :KK48::KK48: aslında şöyle bir şey var verilecek kilosu fazla olanlar daha fazla kilo veriyorlar 60-50 küsür kiloda olanlar daha zor veriyor ona inanıyorum insanın vereceği kilo az olunca daha da zor gidiyor

tamam canım takip edeceğim :KK48::KK48: aslında şöyle bir şey var verilecek kilosu fazla olanlar daha fazla kilo veriyorlar 60-50 küsür kiloda olanlar daha zor veriyor ona inanıyorum insanın vereceği kilo az olunca daha da zor gidiyor

O yuzden yuzdeye vurmak daha iyi. 60 kiloda olan biri diyete yeni basladiysa ilk uc-bes kiloyu rahat verir ama gerisinde zorlanir. :KK51:

Ooooo sen dengeleye biliyorsun galiba tekrardan afiyet olsun

Sagol . Eh iste dengelemeye calisiyorum. :KK45:

evet canım aynen öyle .. bazen kilosu çok olan da duraklama dönemine girebiliyor kesinlikle öyle :KK51:

O duraklama donemini cok iyi biliyorum.:KK51:

Neyse kizlar ben cikiyorum. Fazla kacamak yapmayin, abartmayin. Carsamba gunu butun dengeler degisecek gibi.:KK53:

Sagol . Eh iste dengelemeye calisiyorum. :KK45:

O duraklama donemini cok iyi biliyorum.:KK51:

Neyse kizlar ben cikiyorum. Fazla kacamak yapmayin, abartmayin. Carsamba gunu butun dengeler degisecek gibi.:KK53:

evet 2 hafta önce bende o dönemdeydim insanın morali bozuluyor gerçektennn :KK51:
hoşçakal lucky dikkat et sende :KK49:

Dogru söze nedenir :KK48::KK48:

Back