• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Günaydın kızlar Ben devam ediyorum ama ilk hafta kadar zayıfladığımı düşünmüyorum. Nedense yeni tartı da aldım kendime.
hafta da 1 kilo hedef koydum artık. 17 nisan doğum günüme 22 haftam var ve benim de vermem gereken 22 kilo....
67 olmak istiyorum

Gunaydin gunaydin citir kizlar. :cool:

Butun haftayi az yiyerek gecirsem de dun pizza yedim o yuzden benim icin carsamba gunu ne olur bilinmez.:confused:... ama siz bana uymayin . Yarin bildirim gunu. :KK51: Haftaya carsamba son gun ve benim actigim son yarisma o yuzden sayimiz azalmazsin. :D
Bende dün gece 10 da balık ekmek vs yedim balik :( bu carsamba 300 gram anca vermis olurum. Ee senin son yarışman biz ne yapacaz :cry: yarışma düzenlemeyide bilmiyoruz söyle biz nedek :rolleyes:

Bende dün gece 10 da balık ekmek vs yedim balik :KK43: bu carsamba 300 gram anca vermis olurum. Ee senin son yarışman biz ne yapacaz :cry: yarışma düzenlemeyide bilmiyoruz söyle biz nedek :rolleyes:

Bakalim gorucez yarin kimler kac cikacak. :cool:
Islerim olmasa niye devam etmeyeyim. Okulum var diye birakiyorum. Bir 6 ay girmiycem KK ye malesef.
:KK43:

Ya bu konu altindan devam edin yarisma olmadan ya da yeni konu acin bilmiyorum size kalmis. :KK19:

Son düzenleme:
Gunaydin gunaydin citir kizlar. :cool:

Butun haftayi az yiyerek gecirsem de dun pizza yedim o yuzden benim icin carsamba gunu ne olur bilinmez.:confused:... ama siz bana uymayin . Yarin bildirim gunu. :KK51: Haftaya carsamba son gun ve benim actigim son yarisma o yuzden sayimiz azalmazsin. :D

ahaha ne güzel yazmışsın canım bende bir şeyler yiyeceğim ama tartılmayı bekliyorum büyük ihtimal yarın bir kaç ufak kaçamak yapacağımm :rolleyes:

Sagol canim. Cok kotu midem bulandi yahu. .Aclikta iyi degil. :KK43:

Ben disarida tartiliyorum ac gidicem resim cekicem sonra ben de doktora gidicem. :KK50:

Umarim ciddi bir seyin yoktur. :KK51:

anladım canım üstündeki kıyafetler de fazla çıkarır ama seni biraz :KK14: midem rahatsız canım pek bir şey yiyemiyorum yememek iyi de sürekli mide bulantısı iyi değil sıvı şeyler içiyorum genelde ya da sıvı şeyler yiyorum başka bir şey yok

anladım canım üstündeki kıyafetler de fazla çıkarır ama seni biraz :KK14: midem rahatsız canım pek bir şey yiyemiyorum yememek iyi de sürekli mide bulantısı iyi değil sıvı şeyler içiyorum genelde ya da sıvı şeyler yiyorum başka bir şey yok

Ben boyle yapmazdim da gercekten durumum yoktu. Yarin soyunmayi dusunuyorum. :KK70:

:KK48: tamam canım dışarıda mı soyunacaksın ama gerçekten etki eder kıyafet 1 kiloya kadar hele de kış geliyor yani üstündekiler de kalın olur

Oteki yarismada tesebbus ettim de. Hastahaneye goturuyorlardi zor kactim.:KK48: Belki koca da bulurum ahaha.:KK70: Ben de inat ettim digital tarti almiycam diye. :KK53:

Back