- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Günaydin kizlar herkeze iyi pazarlar ben ise gidiyorum
Kizlarr çarşambaya az kaldı. Şu ana kadar sadece 700 gram vermiş görünüyorum
ben de tartılmadım canım çarşamba tartılacağımKizlarr çarşambaya az kaldı. Şu ana kadar sadece 700 gram vermiş görünüyorum
evet canım kesinlikle 1 hafta az verirsin bazen çok verirsin bazen veremezsin önemli olan bozmadan devam etmekBen daha tartilmadim ama her hafta ayni kiloyu vermeyi beklemek dogru degil. :)
yoo yoo gayet iyi inan haftada 750 gram.bile olsa razıyım 10 ayda taa 105 lerden inmiş biri olarak sabirli ve çok umutluyum :)Ben daha tartilmadim ama her hafta ayni kiloyu vermeyi beklemek dogru degil. :)
evet canım kesinlikle 1 hafta az verirsin bazen çok verirsin bazen veremezsin önemli olan bozmadan devam etmek
yoo yoo gayet iyi inan haftada 750 gram.bile olsa razıyım 10 ayda taa 105 lerden inmiş biri olarak sabirli ve çok umutluyum :)
Bazen de benim gibi alirsin.
Tabi ya. Gec olsun ama temiz olsun.Bakalim carsamba kimler ne kadar vermis merakla bekliyoruz.
Kizlarr çarşambaya az kaldı. Şu ana kadar sadece 700 gram vermiş görünüyorum
tabi bir de o var ben iyi tarafından baktığım için almıyormuşuz gibi değerlendirdim
Iyi aksamlar kayinbabama geldim vgene borekler yapmis patlican oturtma yapmis pilav yapmis gelde yeme Sarin Sabah yazarim ne yaptigimi su anda hepsi Gugel kokuyor ve pisiyor
Az az bakabilirsin tadina ama porsiyon seklinde yeme.
Inanırmısın tadına bakmaya korkuyorum bırakamam diye
Tırtık yapıyım
Bencede burasi su anda resmen iskence gibiAz az bakabilirsin tadina ama porsiyon seklinde yeme. Tabi yapabiliyorsan hic yememen daha iyi. Saat gec oldu cunku.
aslinda ben hergün tartılıyorum yoksa motivem düsuyor. sadece carsamba fotograliyorum o kadar :)ben de tartılmadım canım çarşamba tartılacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?