- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Bitek benmi almisim yahu
Dilay yarismaya yeniden baslasin.
--------------------------------------------------------------------
Herkes bildirim yapti mi. Son 3 saat .
Bitek benmi almisim yahuItiraz ediyorum, yarismanin iptalini ve bana en uygun zamanda tekra edilmesini talep ediyorum... O kadarrrr
Gerekmez benim var, bi elime gecirsem onuAvukat da gonderelim mi.
Gerekmez benim var, bi elime gecirsem onu
Saka biyana hc dikkat etmedim hatta esim muhtesem yemekler yapti bu bi haftada bende afiyetle götürdümÜstüne bide özel günlerim Iyiyim yani aslinda yaaaa
Sagol ben de seni tebrik ederim. Oteki yarismada yemedim kilo aldim. Bunda yedim kilo verdim.
Bitek benmi almisim yahuItiraz ediyorum, yarismanin iptalini ve bana en uygun zamanda tekra edilmesini talep ediyorum... O kadarrrr
Hayrola alamanci sen yine alintilari karistirmissin[QUOTESie können uns ruhig übervorsichtig nennen...
...aber wir müssen sicherstellen, dass Sie einen Sicherheitscode empfangen können, falls Sie irgendwann einmal nicht mehr auf dieses Konto zugreifen können.
Wohin soll Ihr Code gesendet werden?
Sollten Sie auf keine dieser Optionen zugreifen können, müssen Sie Ihre Sicherheitsinfos unter „https://account.live.com/proofs/MarkLost“ aktualisieren.
Datenschutz und Cookies Nutzungsbedingungen
© 2014 Microsoft="Lucky7, post: 37532135, member: 530603"]
Ben de hic dikkat etmedim. Hatta regl oldum ustune. Demek ki yemeden kilo veremiyorum ben bunu anladim.
Bende cok korktum aldim diye cünkü cok kacirdim ama netice güzel..ne kadar az yersen vücut o kadar az yakmaya basliyor.
Güzel, zarif, hos, üstün zeka, üyelerin kralicesiYa bu pro üye demek ne demek merak ettim de
Sagol ben de seni tebrik ederim. Oteki yarismada yemedim kilo aldim. Bunda yedim kilo verdim.
evet canım biraz zor oldu ama alıştım az yemeğe,senide tebrik ederim.biraz da spor yapsak daha iyi olacak amaOoo zambak gayet iyisin neydeyse ayni vermisiz bende 2 kg tam .
Lucky gunaydin sen bu Kilo veremeyenlerin gözünu korkut bence sizi yarismadan atarim diye
Dilay yarismaya yeniden baslasin.
--------------------------------------------------------------------
Herkes bildirim yapti mi. Son 3 saat .
Sagol canim. Su icmeyi cok ihmal ettim bu hafts. 5 ten sonra yemedim hayvansal proteine yuklendim 2 kilo gitti. Dun sabahta 3 yumurta cokelk ve ciger yedim aksam 5 tede 2 mandalina bir elma 2 bardak süt içtim dunden bu sabaha 700 gram kaybettim. Bu yontem ise yaradievet canım biraz zor oldu ama alıştım az yemeğe,senide tebrik ederim.biraz da spor yapsak daha iyi olacak ama
hiç ekmek yemedin miSagol canim. Su icmeyi cok ihmal ettim bu hafts. 5 ten sonra yemedim hayvansal proteine yuklendim 2 kilo gitti. Dun sabahta 3 yumurta cokelk ve ciger yedim aksam 5 tede 2 mandalina bir elma 2 bardak süt içtim dunden bu sabaha 700 gram kaybettim. Bu yontem ise yaradi
öğlen yemedin mihiç ekmek yemedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?