• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ekmegi kestim sayılır.Tam buğday beden toparlaniekmegi dilimletiyorum,kahvaltıda iki dilim yedim,akşam yemekte hiç yemedim..Giderek bırakacagın inşallah :KK66: Kendime göre diyetlerim var,işe yarayan.Yaş ilerleyince kilo vermek zorlaşıyor ama inanılmaz kolay alıyorsun.Bekarken 55 kiloydum,ne alırdım ne verirdim.İyide yemek yerim herkes şaşardı.İkinci çocuktan sonra almaya başladı vücut.Şimdi sinsi sinsi yarım,bir kilo alıyorum farkettim ve sinir oldum..Dikkat etmek lazım :KK66: Ben netten bakayım Karatay ablamıza,neler demişti tazeleyeyim formülleri :KK66:

Aslinda biz kg da hep rakiliyoruz, önemli olan bedendeki yag orani!!! Gecensene baya bir protein agirlikli beslendim kilo olarak 67 inmistim. Beni gören ne kadar zayifladin diyorlardi. Bende onlara tahmin edin diyordum kac kiloyum cogu 60 falan diyorlardi, onlara 67 kiloyum dedigim zaman, sasiriyorlardi! Demek istedigimn kas oranin fazlaysa o zaman tartidaki kg fazla gösterebilir ama beden yaglari gitiginden, beden hatlari ortaya cikar ve beden toparlaniyor! Umarim anlatabildim

Ilk defa duyuyorum vallah.. Hic almiyorum Cornflakes türü seyler. Bende esimde sevmeyiz, mecburen cocuklar da sevmiyecek:KK48:

Bu 1 kase gevrek 7 dilim ekmege eş deger diye duymuştum. Yanlista olabilir. Onlar beni hic doyurmuyor zevkine yiyorum:KK53::KK53:

Mavis bendede ayni sorun vardi. Sabah 6.45 te uyaniyorum. Geç vakitte yatıyorum. Bir hafta kefirle beslendim ve tok tutuyor. Aciktikca meyvei tarcinli kefir hazirlayip yudum yudum icebilirsin. Ben cok faydasini gördüm. Belki sanada faydasi olur.

http://eskikilomadonuyorum.wordpress.com/2012/11/19/beslenme-listelerine-nasil-ulasabiliriz/
teşekkür ederim Yasemen79, yarın bunu deneyeceğim. yarın görümceme gideceğim. <kendisi 2 sene önce kendi iradesiyle 76 kilodan 64 kiloya düştü ve kilosunu koruyor. biz aynı yaştayız ve aramızda bir nevi rekabet var. bu yüzden önüme güzel şeyler getirip kendisi ya yemicek yada azıcık yiyecektir. kısacası yarın zor bir gün olacak.içimden bir ses bu hafta en az kilo veren olacağımı söylüyor.[/QUOTE]

benim görümcemle bende aynı yaştayız ve hemen hemen kilolarımız da yakın o benden biraz daha zayıf ama ye iç demiyor birlikte verelim diyor bizim aramızda bir rekabet yok sizin de olmaması lazım aslında sen de ona gidince ye ama çok fazla yeme bu aralar midem rahatsız , midemi üşütmüşüm midem bulanıyor falan de beyaz bir yalan sonuçta sende çok yeme bence ondan sonra da yediklerine dikkat et emin ol verirsin

Bu 1 kase gevrek 7 dilim ekmege eş deger diye duymuştum. Yanlista olabilir. Onlar beni hic doyurmuyor zevkine yiyorum:KK53::KK53:

kahvaltılık gevrek mi :KK57::KK57: yok canım o kadar değildir ama ekmek yerine geçtiği doğru bende öyle biliyorum ama onun da bir ölçüsü var benim diyetisyenim 1 çay bardağından biraz daha az gevrek 1 su bardağı sütle yap öyle ye diyor hemde çok fazla olmamış oluyor

Detay: biri beynine bakiyor , digeri dis gorunusune .:KK66:

Anlasilmayan cok sey var grupta o yuzden sadece bildirimleri listeye yazarim cikarim. Insulin direncin varsa kilo vermezsin Karatay in kurallari bu tip hastalara yonelik. Benim icin bir numara ama yine de herkese oner(e)mem. :cool:

sonuçta herkesin tercihi kendine hepimiz aynı diyeti uygulamak zorunda değiliz :cool: sizde zaten öyle bir şey demediniz illa karatay yapın diye bence bu yarışmanın amacını belirten bir paragraf yazın buranın birbirinin listesini kötüleme yerini olmadığını falan da ekleyin henüz oturmamış sayfa tam olarak gerçekten arkadaşlık içerisinde herkes önerilerini paylaşabilir aslında...
bende baktım karatay listesine pek bana göre değil listesi onun için yapmadım bende diyetisyenimin listesini uyguluyorum
karatay da kilo verdiriyor, benim listemde sonuçta amacımız da kilo vermek sağlıklı olmak öyle değil mi

Günaydın kızlar bu hafta en iddialiniz benim hadi bakalım

Herkeze günaydin, dün gece yarisina kadar hersey cok güzeldi 1 Saat Spor bile yaptim ama gece yarisi bir avuc ceviz yedim :110:

sonuçta herkesin tercihi kendine hepimiz aynı diyeti uygulamak zorunda değiliz :cool: sizde zaten öyle bir şey demediniz illa karatay yapın diye bence bu yarışmanın amacını belirten bir paragraf yazın buranın birbirinin listesini kötüleme yerini olmadığını falan da ekleyin henüz oturmamış sayfa tam olarak gerçekten arkadaşlık içerisinde herkes önerilerini paylaşabilir aslında...
bende baktım karatay listesine pek bana göre değil listesi onun için yapmadım bende diyetisyenimin listesini uyguluyorum
karatay da kilo verdiriyor, benim listemde sonuçta amacımız da kilo vermek sağlıklı olmak öyle değil mi

Ben zaten kendi yontemimi soylemeyecektim ama arada laf acildi soyledim. Arkadasta zaten hatasini anladi. Sayfanin oturmadigi konusunda haklisin iste bu yuzden ben uyari paragrafi yazsam da yazmasam da bu degismeyecek. Uzatmayalim da tatlilikla bitsin bu yarisma. :KK66:

Ben zaten kendi yontemimi soylemeyecektim ama arada laf acildi soyledim. Arkadasta zaten hatasini anladi. Sayfanin oturmadigi konusunda haklisin iste bu yuzden ben uyari paragrafi yazsam da yazmasam da bu degismeyecek. Uzatmayalim da tatlilikla bitsin bu yarisma. :KK66:
inşallah dediğin gibi olur :KK51:

Birbirimizi kirmaya gerek yok. Kendi basina diyet yapmadiginiza gore grupta yontemlerinizi aciklamakta serbestsiniz. Kimsenin yontemlerinizi sacma bu diye nitelendirmeye hakki yok. Ufakta olsa birbirimizden bir seyler ogrenebiliriz. Bunu sadece zambak arkadasimiz icin yazmadim. Genel bir aciklamadir. Herkese kolay gelsin . :KK66:

yazmıyayım yazmıyayım diyorum dayanamıyorum.spor için alternatif sunmak istiyorum:ender saraç ile göbek eriten 10 hareket var,bir de zayıflamatv.com var müzikle hem spor gibi dans yapılıyor hem eğlenceli,hem spor,bir de 6-7 den sonra bir şey yemeyin arkadaşlar

yazmıyayım yazmıyayım diyorum dayanamıyorum.spor için alternatif sunmak istiyorum:ender saraç ile göbek eriten 10 hareket var,bir de zayıflamatv.com var müzikle hem spor gibi dans yapılıyor hem eğlenceli,hem spor,bir de 6-7 den sonra bir şey yemeyin arkadaşlar

Yaz bence . Kuskunluk yok tamam mi. :KK66:

metebolizması yavaş çalışanlaaaar!!!!!sabah aç karnına sütlü kahve içmek iyi geliyor,hem süt içmiş olup protein almış oluyosunuz,kahveyle de metebolizma çalışıyor:KK49::KK49::KK49:

Aslinda biz kg da hep rakiliyoruz, önemli olan bedendeki yag orani!!! Gecensene baya bir protein agirlikli beslendim kilo olarak 67 inmistim. Beni gören ne kadar zayifladin diyorlardi. Bende onlara tahmin edin diyordum kac kiloyum cogu 60 falan diyorlardi, onlara 67 kiloyum dedigim zaman, sasiriyorlardi! Demek istedigimn kas oranin fazlaysa o zaman tartidaki kg fazla gösterebilir ama beden yaglari gitiginden, beden hatlari ortaya cikar ve beden toparlaniyor! Umarim anlatabildim
Tabiki biliyorum bunu.Zayıflamakta dikkatli olunmalı.Yağdan değil kastanda gidebilir sonuçta.Benşm tartım vücut analizi yapıyor.Yani kas,su,yağ kemik ölçümü yapıyor boya göre.Buna göre gayet fitim ;) Özel cihazlar var,vücudu tarayan ve nerede ne kadar fazla yağ var ölçen önemli olan olarda taratmak vücudu.Spor hocam onu yapar ve ona göre program verir zaten ;) Birde vücut kitle endeksi hesaplama var.Oradan boy kilo girin,neyin ne olduğu da çıkıyor zaten.Buyrunuz
image.jpg

image.jpg
Buna görede ideal kilom 60 ama yinede kilom normal..Yağsız vücut ağırlığım 48 kilo.. Yani çok kasta olsa boya göre kilo denen birşey var.Ve vücut Çıplakken gösteriyor neyin ne olduğunu ;)

Back