- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ekmegi kestim sayılır.Tam buğday beden toparlaniekmegi dilimletiyorum,kahvaltıda iki dilim yedim,akşam yemekte hiç yemedim..Giderek bırakacagın inşallah Kendime göre diyetlerim var,işe yarayan.Yaş ilerleyince kilo vermek zorlaşıyor ama inanılmaz kolay alıyorsun.Bekarken 55 kiloydum,ne alırdım ne verirdim.İyide yemek yerim herkes şaşardı.İkinci çocuktan sonra almaya başladı vücut.Şimdi sinsi sinsi yarım,bir kilo alıyorum farkettim ve sinir oldum..Dikkat etmek lazım Ben netten bakayım Karatay ablamıza,neler demişti tazeleyeyim formülleri
Aslinda biz kg da hep rakiliyoruz, önemli olan bedendeki yag orani!!! Gecensene baya bir protein agirlikli beslendim kilo olarak 67 inmistim. Beni gören ne kadar zayifladin diyorlardi. Bende onlara tahmin edin diyordum kac kiloyum cogu 60 falan diyorlardi, onlara 67 kiloyum dedigim zaman, sasiriyorlardi! Demek istedigimn kas oranin fazlaysa o zaman tartidaki kg fazla gösterebilir ama beden yaglari gitiginden, beden hatlari ortaya cikar ve beden toparlaniyor! Umarim anlatabildim