• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

ya geç mi oldu bende katılsam :eek:
Yarismamiz 22 Ekim de baslayacaktir.

Kilonuz ne olursa olsun bize gerekli olan sadece verdiginiz kilo. Oran hesabina dayali bir yarisma. 21 gun sonunda kilo verme yuzdesi en fazla olan kazanacak.

Yedikleriniz, ictikleriniz serbest ama isterseniz topikten zayiflama konusunda akil alabilirsiniz.:cool:

Kurallar:

1- Kurallar biraz katidir. Ciddi olmayan lutfen zamanimizi almasin.

2-Haftada bir kez carsamba aksamina kadar kilo bildirimi yapma zorunlulugu vardir.

3-Bildirim yapilirken tarti resmi koyulmasi zorunludur.

UYARI: Kurallari yerine getirmek kisiye aittir. Bildirim zamanlarini hatirlamakta... Bu konuda en ufak bir tolerans gosterilmeyecektir. Belirtilen gunlerde bildirim yapmayan , tarti resmini koymayan arkadaslar listeden cikarilacaktir.

Simdi kilo bildirimi yapmiyoruz. Yarismamiz 22 Ekim de baslayacaktir. Ilk kilo bildirimi 22 Ekim carsamba gunudur. Katilmak istiyorum diyenlere 5 gun dusunme sureci veriyoruz.Ciddi olanlar 22 Ekime kadar ben katilmak istiyorum yazabilir .

Kolay gelsin. :KK66:

No.Katilimcilarimiz22 Ekim Kilo/kg. 29 Ekim Kilo/kg. 5 Kasim Kilo/kg.12 Kasim Kilo/kg.
14@askkitabi69.4
36@meantrees79.7
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD] A AklinYolu1 [/TD]
[TD] 68.850[/TD][/TR]

[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]@arzum77 [/TD]
[TD]63.3[/TD][/TR]​
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]@rassig [/TD][TD]53.8[/TD][/TR]​
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]@chemincan [/TD][TD]68.0[/TD][/TR]​
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]@baye [/TD][TD]65.9[/TD][/TR]​
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]@yumiyum89 [/TD][TD]72.7[/TD][/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]@betrayal [/TD][TD]56.0[/TD][/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]@zordegil [/TD][TD]68.9[/TD][/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]@moonlight123 [/TD][TD]56.4[/TD][/TR]

[TR]
[TD]11[/TD]
[TD] T tatlitambak [/TD][TD]92.1[/TD][/TR]

[TR]
[TD]12[/TD]
[TD] Dilay80 Dilay80 [/TD] [TD]54.1[/TD][/TR]​

[TR]
[TD]14[/TD]
[TD] Y Yasemen79 [/TD][TD]71.4[/TD][/TR]

[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]@_Lavin_ [/TD][TD]50.3[/TD][/TR]

[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]@deadline [/TD][TD]70.0[/TD][/TR]

[TR]
[TD]18[/TD]
[TD] maviss32 maviss32 [/TD][TD]72.9[/TD][/TR]

[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]@dermanol [/TD][TD]57.4[/TD][/TR]

[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]@yakar76 [/TD][TD]65.9[/TD][/TR]

[TR]
[TD]22[/TD]
[TD] zambak86 zambak86 [/TD][TD]64.8[/TD][/TR]

[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]@merveokyanus [/TD]

[TD]80.9[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]@sozmn [/TD][TD]93.9[/TD][/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]@jeof [/TD][TD]64.4[/TD][/TR]

[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]@Cesminazz [/TD][TD]78.4[/TD][/TR]

[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]@karanfilseven[/TD][TD]59.2[/TD][/TR]
[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]@kitapkurdu [/TD][TD]59.6[/TD][/TR]

[TR]
[TD]33[/TD]
[TD] yasemimm yasemimm [/TD][TD]74.2[/TD][/TR]

[TR]
[TD]34[/TD]
[TD]@icell_84 [/TD][TD]74.8[/TD][/TR]
[TR]
[TD]35[/TD]
[TD] kosmetik kosmetik [/TD][TD]64.5[/TD][/TR]​

yaa geç mi oldu bende katılsamm :eek:

yazmıyayım yazmıyayım diyorum dayanamıyorum.spor için alternatif sunmak istiyorum:ender saraç ile göbek eriten 10 hareket var,bir de zayıflamatv.com var müzikle hem spor gibi dans yapılıyor hem eğlenceli,hem spor,bir de 6-7 den sonra bir şey yemeyin arkadaşlar

Zambak sitede videolar acilmiyor. Nerdeyanlis yapmis olabilirim? Telefonda acmaya calistim

Yaz
yazmıyayım yazmıyayım diyorum dayanamıyorum.spor için alternatif sunmak istiyorum:ender saraç ile göbek eriten 10 hareket var,bir de zayıflamatv.com var müzikle hem spor gibi dans yapılıyor hem eğlenceli,hem spor,bir de 6-7 den sonra bir şey yemeyin arkadaşlar
Bencede yaz hem eglenip hem bu Sinir kollardan kurtulalim

Kollardan kilolardan demek istemistim
kizlar su icmeyi unutmayin
günde iki bardak yesil cay zayiflatiyor
gece yatmadan önce bir bardak kefirde yaziflatiyormus
veeeee hayatimizin olmazsa olmazi spor
Sabahtan beri 500 g kefir ictim midem bulandi

her ne yerseniz yiyin abartmadan yiyip için unutmayın herşeyin bir kalorisi var hem de dengeli beslenmek lazım metebolizmamızı bozmamak için

Zambak bende tabletten açamadım belki bir program eksik not aldım bilgisayardan bakıcım inşallah
teşekkürler paylaştığın için

Sadece gün boyunca kefir mi içiyorsun birde tok tutuyor mu

araya giriyorum ama bende kefirle tecrübemi paylaşmak istedim. bende kefir tüketiyorum. Öğün yerine ve beni tok tutuyor. Blendıra 200 ml Kefir, meyve (meyvenin büyüklüğüne göre elma, armut, cennet elması, kırmızı erik...) ve bir çay kaşığı kadar tarçın. acıktıkca onu içiyorum.

http://eskikilomadonuyorum.wordpress.com/2011/10/20/diyet-listesi-mi-sormustunuz-iste/
kefir kesinlikle çok faydalı,ama sanırım 1 haftalık bir diyet,detoks gibi.daha öce denedin mi bu yöntemle hiç kilo verdin mi

kefir kesinlikle çok faydalı,ama sanırım 1 haftalık bir diyet,detoks gibi.daha öce denedin mi bu yöntemle hiç kilo verdin mi

evet 11.10. da 73.8 kg la basladım. ilk hafta 1.8 kg verdim. arada misafirlige gittigimde yedim. Ama yorumlarda bircok kisi 2 - 3 kg verdiklerini yazmıslar. bu hafta ikinci listedeyim. 71.4 kg. Dün yoğun bir gündü. İkinci listenin dısına cıktım. o yüzden bugün dengelemek için yine kefirle detox günü yapıyorum.

Sadece gün boyunca kefir mi içiyorsun birde tok tutuyor mu

Hayir bütün gün Kefirle beslenmiyorum. Sabah kahvalti yapmadim onun icin ictim ama biraz fazla oldu
Kendi adima ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum tek besin tüketildigi zaman gecici olarak kilo veriyorsunuz ama hepsini geri aliyorsunuz.
Ben su anda sebze meyve ve proteinle besleniyorum ve avcumun ici kadar badem yada ceviz yiyorum yaninda 4 tane kayisi
cünkü seker krizine giriyorum ve aksamlari yogurt yiyorum
Bakalim sonuc ne olcak carsambayi iple cekiyorum

Sinir oldum!!!!!!!
Aksam 19:00 de isten geldim. 8 Saat calistim ve cok yorgundum!!Üstümü degistirdim corbami yedim, koltugun üstüne oturdum ayaklarimi uzattim.
Oglumla kizim geldi biz Saat 20:00 de spora gitcez geliyormusun dediler? Bende hayir yorgunum dedim.:KK12: Oglum haklisin Anne sen otur koltuk seni zayiflatir dedi pis pis güldü, Kizimda sen bir yarismayami katilmistin? Sondan birinci olursun artik dedi.:110:
5 dakika sonra kendimi bisikletimin üstünde buldum tam 45 dk spor yaptim mutluyum:KK6: ama yorgunum
Gerci cocuklara tesekkür etmem lazim onlarin sayesinde spor yapmis oldum:KK68:
ama olsun genede sinir oldum:KK62:

burada yazılanları okumak motive ediyor ben de şu an acayip motive oldum. 3 ündür olumsuz düşüncelerdeydim ama şu anda kendime inanmaya başladım. Gündüz görümcemde yedim içtim, akşamı dengeledim ve geç yatan birisi olarak saat 20.00 itibariyle su ve şekersiz çay. Üstüne şu anki motiveyle 20 dk spor yaptım. kendimi harika hissediyorum.

herkese kolaylıklar,bende 3 ay önce 2.çocuğumu dünyaya getirdim:KK54:..şu an emzirdiğim için sıkı diyetler yapamıyorum tabi ama vermem gereken en az 14 kg var:KK57: sizi günlerdir takip ediyorum..şimdilik benim tek yapabildiğim hayatımdan abur cuburu çıkarmaya çalışmak ve spor yapmak..evde koşu bandım var ama 2 çocukla fırsat buldukça çıkıyorum üstüne..sizlere ncizane bişeyler tavsiye etmek istedim..geçen yıl 2.çocuğuma hamile kalmadan önce 6 haftada 7 kg vermiştim..peki ama nasıl:::

*interval cardio denilen bir egzersiz sistemini uyguladım ve bundan çok güzel sonuç aldım..kesinlikle deneyin faydasını göreceksiniz..internette bununla ilgili ayrıntılı bilgileri mutlaka okuyun
*diyet hiç bi zaman bana göre değildi:KK12: o yüzden kalori hesabıyla ilerledim..istediğim herşeyi yedim:kk77:..bal kaymak bile ama sınırlı olmak şartıyla tabi.bunun içinde fittingo diye bir site var kalori takibi yapıyo.gün içinde yaptığınız tüm aktiviteleri (pc başında oturmakdahil) yediğiniz içtiğiniz suya kadar her şeyi hesaplıyo ve çok motive eden bir site mutlaka ve mutlaka üye olun..verdiğim kiloları kesinlikle fittingoya borçluyum:KK66::KK28:siteyi ziyaret ettiğinizde ne demek istediğimi anlıcaksınız zaten:KK66:
şu an yine 79.5 kg ya döndüm maalesef şimdi sütümü azaltmıcak şekilde yavaş yavaş kilo vermeye çalışıyorum umarım başarabilirim...:KK64:

herkese başarılar veeeee az kalorili günler..:KK37::KK37::KK37:

Back