- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.101
Aynen bende öyleaslinda bugun aksama kadar kendimi tutup, saglikli beslenip, aksam yaptigim kacamagi itiraf etmek icin girmistim sayfaya ama farkli ruzgarlarin etkisine kapilip ne yazacagimi unutmusum...
gecen yarismanin birincisi nasil gidiyo koruyabiliyo musunAynen bende öyle
Evet canım :) 75 kg yim. Ocak sonuna hedef koydum 70 olacam. :)) sen ne durumdasingecen yarismanin birincisi nasil gidiyo koruyabiliyo musun
aaaaaaaaa cevaplarken alinti yapmayi unutmusumEvet canım :) 75 kg yim. Ocak sonuna hedef koydum 70 olacam. :)) sen ne durumdasin
Aaaaaaaaaaaaaa cevaplarken alinti yapmayi unutmusumasagidaki msj senin icindi.
ben hedefe yaklasmistim (51.300 olmustum)ama tekrar aldim. arada yeme ataklari olmasa daha iyi olacak ama engel olamiyorum. hic vermemis olmaktan iyi tabi.54.800 ile baslamistm sanirim simdi 52.300 tabi kilo alamaya devam etmezsem
aaaaaaaaa cevaplarken alinti yapmayi unutmusumasagidaki msj senin icindi.
ben hedefe yaklasmistim (51.300 olmustum)ama tekrar aldim. arada yeme ataklari olmasa daha iyi olacak ama engel olamiyorum. hic vermemis olmaktan iyi tabi.54.800 ile baslamistm sanirim simdi 52.300 tabi kilo alamaya devam etmezsem
selam citirlar buranın boş kalmasina içim el vermedi baktım muhabbetler yapılmışAaaaaben seni 70 lerde sanıyordum benim hedefimde 54 . Boyun kaç canim
selam canım topik gerçekten son günlerini yaşıyor zaten 2 günümüz var yarışmayı kapatalım beraber kimse falan cekilmesin çarşamba erkenden bildirimini bekliyorum sendengerçekten yanlış anlamışsın bi çok şeyi.. evet bu topik son günlerini yaşıyo çünkü paylaşım yapan 4 kişi kaldık...
Evet canim nisan sonuna 60 olacam nasipse insallahselam citirlar buranın boş kalmasina içim el vermedi baktım muhabbetler yapılmışkaçamak yapmayın tatlılar yarismamizin son günleri akliniza o gelsin en azından moo en azından veriyorsun bende öyleyim bak 66.3 tu tekrar 66.8 geldim bugün tekrar 66.5 geldim oyle iki ileri bir geri ama sonuçta ileri gidebiliyoruz kirmizibalikkac sende cok iyi gidiyorsun hedefe emin adımlarla çarşamba günü bildirimleri erkenden yapmayı unutmayalim geç kalmayalım tatlılar
Aslinda fazla kilon yok stressiz ver kilonu :)boyum 1.60 tabi bu yillar once.dogum, yaslilikfalan kisalmisimdir belki.1.59 diyelim kesin olsun...
inşallah canım bende nisana kadar hedefime ulasirim inşallahEvet canim nisan sonuna 60 olacam nasipse insallah
Motiven düşmesin canım sonuçta azda olsa verdin yerinde saymadın. Ama yarın bitmiyor beraber zayıflayacaz inşallah. Bu günden itibaren daha ciddiye al vitaminsiz kalmamak için ye sakin gereksiz yere biseyler yeme. Ben dunden beri ekmegi cikolatayi vs hep cikardim. Mutfaga gir iki kasik yogurt iki kasik bulgur pilavi bir lokma et zeytin peynir at agzina :) yani sirf vitamin cesitlili acisindan doymayi unut ben öldürdm nefsimi aclikta neymis.gider su icerim bir elma yerim bir corba icerimSelamlar herkese..yarisma bitimine az kaldi..nedense bu hafta motivasyonum cok dusukcok yorgunum zaten cocuklardan dolayi..cok kilo kaybettigimi dusunmuyorum simdilik..herkese basarilar..
Selamlar herkese..yarisma bitimine az kaldi..nedense bu hafta motivasyonum cok dusukcok yorgunum zaten cocuklardan dolayi..cok kilo kaybettigimi dusunmuyorum simdilik..herkese basarilar..
kız olur mu hiç bak benim profilimdeki kiloya yarismanin başından beri 3 haftada 300 gr ama ben hala motiveyım onlar inatciysa biz daha inatçı olmaz demi kirmizibalikkac ne güzel yazmissin bende şeker cikolata uzağım onlardan grip olsamda diyetimi bozamam boşuna mi uğraştık kac haftaMotiven düşmesin canım sonuçta azda olsa verdin yerinde saymadın. Ama yarın bitmiyor beraber zayıflayacaz inşallah. Bu günden itibaren daha ciddiye al vitaminsiz kalmamak için ye sakin gereksiz yere biseyler yeme. Ben dunden beri ekmegi cikolatayi vs hep cikardim. Mutfaga gir iki kasik yogurt iki kasik bulgur pilavi bir lokma et zeytin peynir at agzina :) yani sirf vitamin cesitlili acisindan doymayi unut ben öldürdm nefsimi aclikta neymis.gider su icerim bir elma yerim bir corba icerim
bak ya kaçamak yok diyorum sıcak çikolata üstüne lokum mu yiyon birdemerhaba kızlar ben şuan bi kçamak yapıyorum ve ve ve sıcak çikolata içip lokum yiyorum
merhaba kızlar ben şuan bi kçamak yapıyorum ve ve ve sıcak çikolata içip lokum yiyorum
benimde aklıma geldi ama ceza bulamadım sen ne dersinVe de bunu gelip burada yaziyorsun. Ne ceza veriyoruz kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?