- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.061
gecmis olsun canım bende de vardı o sorun şu aralar daha iyiyim kahvaltıda maydanoz dereotu yiyorum o da cok etkili cig sebzeler de iyi geliyor kabizliga özellikle aklında olsun ekmek konusunu bende duymuştum ben kafama göre yiyorum sabah bazen tam bugday bazen beyaz ekmek bazen köy ekmeği değiştiriyorum şu aralar daha iyiyim birde diyetisyenle dene canım kime hangi yöntem iyi gelir belli olmuyor bazisi diyetisyenle yapamıyor ama denemekte fayda var motivasyon açısından da oyle kolay gelsinburdayım canımbugün bütün gün hastanedeydim..yeni fırsat bulabiliyorum yazmaya..
kabızlık sebebiyle gittim ve dr diyetisyenle görüşmemi söyledi..diyetisyene 15 gndür sağlıklı beslendiğimi söyledim..oda nolursa olsun ekmeği her öğün yemen gerek dedi..eğer patates,makarna,pilav varsa yeme ama bu kiloda ve bu boyda bır inanın her öğün ekmek yemesi gerekir dedi bende sizinle paylaşmak istedim..zaten bende pilav v.s. yiyeceğim zaman ekmek yemiyorum..
birde sürekli aynı ekmeği yeme,kepekli,tam buğday,çavdar değiştirerek yenmeliymiş..
Evet pilatesten bende memnunum benimde bacak ve karnimda agri var ama 89 dk cok uzunne demek canım aslında farketmesede çoğu insanda insülin direnci falan oluyor belki bende de vardır bilemiyorum bazen benimde aklima gelmiyor değil
türkiyede yaşıyor sonuçta alışmış ya birde orda konuşacak dertlesecek kimseyi tanimiyor sonuçta insanın evi gibisi yok haklı bir yerde birde cok takılma canım tartiya ödem tutmus olabilirsin haftaya herşey farklı olabilir zaten menulerin iyi sporunda cok iyi bu arada fazla spor yaptikcada vücut su tutuyor çünkü kas kutlen artıyor ya kaslar içerisinde bol su bulundurur yağlarsa susuz depolanir aklında olsun vucudun alisma aşamasında muhtemelen haftaya tartida değişiklik göreceğine eminim bensen pilates yapacam demiştin ya bende bir kac gündür ebru şallı karın cd sini yapıyorum hamlamisim karın kaslarim ağrıyor kac gündür nefes alırken falan ama cok etkili bir spor ya hemen kendini belli ediyor
menünün güzel olmuş canım afiyet olsunKizlar ben geldim
Sabah 2 dilim ekmek lor peynir roka 1 tane domates
Araögün 1 tane hurma
Ögen ispanak kavurmasi yogurt
Araögün 1 tane armut 10 tane leblebi
Aksam 1 tabak corba salata yogurt 1/5 su
kizlar saka maka degil sizinle beraber güzel kilo verdimyani elele hep bereraber basardik
sonuna kadar bu yarismanin hakkini vericezmenünün güzel olmuş canım afiyet olsunbende burda güzel bir başlangıç yaptım devamini da getiricem inşallah
tebrikler canım cok iyi olmuş resim yabende avatar yaptımmm..en son bunu çekmiştim..çarşamba daha afilli bi avatarım olacak inşallah
evet cok uzun ben 45 dk yapıyorum şimdilik sonra cdnin en sonuna sarıp soğuma egzersizlerini yapıyorum böylece 50 dk ya tamamliyorum sende ona göre yap yarım saat falan daha iyi oluyor yaniEvet pilatesten bende memnunum benimde bacak ve karnimda agri var ama 89 dk cok uzun
yasasin luckysonuna kadar bu yarismanin hakkini vericezgerci kk yerine lucky olsaydi nede olsa o bu yarismayi kurdu onun sayesinde tanistik
burdayım canımbugün bütün gün hastanedeydim..yeni fırsat bulabiliyorum yazmaya..
kabızlık sebebiyle gittim ve dr diyetisyenle görüşmemi söyledi..diyetisyene 15 gndür sağlıklı beslendiğimi söyledim..oda nolursa olsun ekmeği her öğün yemen gerek dedi..eğer patates,makarna,pilav varsa yeme ama bu kiloda ve bu boyda bır inanın her öğün ekmek yemesi gerekir dedi bende sizinle paylaşmak istedim..zaten bende pilav v.s. yiyeceğim zaman ekmek yemiyorum..
birde sürekli aynı ekmeği yeme,kepekli,tam buğday,çavdar değiştirerek yenmeliymiş..
ben bayadır bu yarışmadayım biraz ara vermeyi düşünüyorum ama yeni başlık açabilirsin istersen senden iyi kaptan olur hem diyetisyenle öğrendiklerini paylaşırsın bende gelirim arada yarışmaya katılacağım diyemem ama hergün gelirim mümkün olduğunca kaçak yarışmacı olrum yaniHerkese iyi hafta sonlari..cok az kaldi kizlar,dayanin...haftasonu cazibesine kapilip kacamak yapmassak carsamba guzrl suprizler bizi bekliyo..
Bu arada lucky olmazsa yeni bi yarismaya daha devam edelim hemen..31atalik ta baslatalim..bende gonulluyum isterseniz yapabilirim kaptanlik
birde bugün tartıldım yine 66,8 çıktım yarışma başlangıç kilom 3 haftadır aynı yerdeyim acaba stres altında gibi olduğumdan mı diye yani biraz kafamı rahtalatayım ama destekçinim sen yeni başladın keşke daha önce gelseydin yaHerkese iyi hafta sonlari..cok az kaldi kizlar,dayanin...haftasonu cazibesine kapilip kacamak yapmassak carsamba guzrl suprizler bizi bekliyo..
Bu arada lucky olmazsa yeni bi yarismaya daha devam edelim hemen..31atalik ta baslatalim..bende gonulluyum isterseniz yapabilirim kaptanlik
Tabiki isteyen herkes gelebilir..1hafta aradan sonra hemde yeni yilda baslamak daha iyi olur diye dusundum..ilgilenen olursa tabi yeni baslik acicam gelmek isteyen herkesi beklerim...ben bayadır bu yarışmadayım biraz ara vermeyi düşünüyorum ama yeni başlık açabilirsin istersen senden iyi kaptan olur hem diyetisyenle öğrendiklerini paylaşırsın bende gelirim arada yarışmaya katılacağım diyemem ama hergün gelirim mümkün olduğunca kaçak yarışmacı olrum yanilucky e de haber veriirz o da gelebildiği zamanlarda uğrar yeni bilgiler öğreniriz burdanda devam edebilirsin ama
Haklisin valla ilk yarismayi takip ettim hep ama katilmadim..gercekten benim icinde cok iyi oldubirde bugün tartıldım yine 66,8 çıktım yarışma başlangıç kilom 3 haftadır aynı yerdeyim acaba stres altında gibi olduğumdan mı diye yani biraz kafamı rahtalatayım ama destekçinim sen yeni başladın keşke daha önce gelseydin ya
tamam sayfayı haftaya açıp bir hafta katılmak isteyenlere süre verebilirsin 31 inde de başlar yarışma lucky öyle yapmıştı herkes görmüş oluyor böylelikle burda da duyurursun haftaya hemTabiki isteyen herkes gelebilir..1hafta aradan sonra hemde yeni yilda baslamak daha iyi olur diye dusundum..ilgilenen olursa tabi yeni baslik acicam gelmek isteyen herkesi beklerim...
erkenden duyuru yapıp insanları psikoljik olarak hazırlamış olursun mantıklı bir fikirHaklisin valla ilk yarismayi takip ettim hep ama katilmadim..gercekten benim icinde cok iyi oldu
Bugun ya da yarin yeni yaridma duyurusu yapicam..tabi eger lucky kesin olarak yapmicam derse...
Saagol canim cok tesekkur ederimmm..sende kendine iyi bakk..turkuazsuay ben çıkıyorum şimdilik akşama gelirim spor yapıcam yeşil çay içicem birde acıktım yemek yerim ama önce spor yapayım da kendine iyi bak çok iyi gidiyorsun
Haklisin valla ilk yarismayi takip ettim hep ama katilmadim..gercekten benim icinde cok iyi oldu
Bugun ya da yarin yeni yaridma duyurusu yapicam..tabi eger lucky kesin olarak yapmicam derse...
bende isterim ama ben ocagin 5 sinda Türkiyeye gidicem ayin sonuna Kadar ordan yazamayabilirim ama kalbim sizinle olurHerkese iyi hafta sonlari..cok az kaldi kizlar,dayanin...haftasonu cazibesine kapilip kacamak yapmassak carsamba guzrl suprizler bizi bekliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?