21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

gecmis olsun canım bende de vardı o sorun şu aralar daha iyiyim kahvaltıda maydanoz dereotu yiyorum o da cok etkili cig sebzeler de iyi geliyor kabizliga özellikle aklında olsun ekmek konusunu bende duymuştum ben kafama göre yiyorum sabah bazen tam bugday bazen beyaz ekmek bazen köy ekmeği değiştiriyorum şu aralar daha iyiyim birde diyetisyenle dene canım kime hangi yöntem iyi gelir belli olmuyor bazisi diyetisyenle yapamıyor ama denemekte fayda var motivasyon açısından da oyle kolay gelsin

Evet pilatesten bende memnunum benimde bacak ve karnimda agri var ama 89 dk cok uzun

menünün güzel olmuş canım afiyet olsun bende burda güzel bir başlangıç yaptım devamini da getiricem inşallah

bende avatar yaptımmm..en son bunu çekmiştim..çarşamba daha afilli bi avatarım olacak inşallah
tebrikler canım cok iyi olmuş resim ya

Evet pilatesten bende memnunum benimde bacak ve karnimda agri var ama 89 dk cok uzun
evet cok uzun ben 45 dk yapıyorum şimdilik sonra cdnin en sonuna sarıp soğuma egzersizlerini yapıyorum böylece 50 dk ya tamamliyorum sende ona göre yap yarım saat falan daha iyi oluyor yani

Evet canim benim diyetisyen de aynısını söyledi değiştirerek ye ve hergün.
Ekmek günah keçisi değil dedi
ve bana olculu olarak manti makarna pilav da verdi

Herkese iyi hafta sonlari..cok az kaldi kizlar,dayanin...haftasonu cazibesine kapilip kacamak yapmassak carsamba guzrl suprizler bizi bekliyo..

Bu arada lucky olmazsa yeni bi yarismaya daha devam edelim hemen..31atalik ta baslatalim..bende gonulluyum isterseniz yapabilirim kaptanlik

ben bayadır bu yarışmadayım biraz ara vermeyi düşünüyorum ama yeni başlık açabilirsin istersen senden iyi kaptan olur hem diyetisyenle öğrendiklerini paylaşırsın bende gelirim arada yarışmaya katılacağım diyemem ama hergün gelirim mümkün olduğunca kaçak yarışmacı olrum yani lucky e de haber veriirz o da gelebildiği zamanlarda uğrar yeni bilgiler öğreniriz burdanda devam edebilirsin ama

birde bugün tartıldım yine 66,8 çıktım yarışma başlangıç kilom 3 haftadır aynı yerdeyim acaba stres altında gibi olduğumdan mı diye yani biraz kafamı rahtalatayım ama destekçinim sen yeni başladın keşke daha önce gelseydin ya

Tabiki isteyen herkes gelebilir..1hafta aradan sonra hemde yeni yilda baslamak daha iyi olur diye dusundum..ilgilenen olursa tabi yeni baslik acicam gelmek isteyen herkesi beklerim...

Haklisin valla ilk yarismayi takip ettim hep ama katilmadim..gercekten benim icinde cok iyi oldu
Bugun ya da yarin yeni yaridma duyurusu yapicam..tabi eger lucky kesin olarak yapmicam derse...

Tabiki isteyen herkes gelebilir..1hafta aradan sonra hemde yeni yilda baslamak daha iyi olur diye dusundum..ilgilenen olursa tabi yeni baslik acicam gelmek isteyen herkesi beklerim...
tamam sayfayı haftaya açıp bir hafta katılmak isteyenlere süre verebilirsin 31 inde de başlar yarışma lucky öyle yapmıştı herkes görmüş oluyor böylelikle burda da duyurursun haftaya hem

Haklisin valla ilk yarismayi takip ettim hep ama katilmadim..gercekten benim icinde cok iyi oldu
Bugun ya da yarin yeni yaridma duyurusu yapicam..tabi eger lucky kesin olarak yapmicam derse...
erkenden duyuru yapıp insanları psikoljik olarak hazırlamış olursun mantıklı bir fikir lucky çok yoğun olacaktı zaten bu yarışmayıda yapmayacaktı biraz zorumuzla yaptı ama bu sondu muhtemelen olmaz siteye girecek vakti bile yok sanırım o yüzden

Ben kesin olarak yapmiyorum artik sorumluluk almak istemiyorum. Zaten bir ise de yaramiyor. Sinav gunleri bile girdim buraya ama bir turlu kenetlenemedik.

........... ama tabi ilk hedefim 58, son(kulaga hos geliyor) hedefim 55 kilo oldugumda gelicem yazicam bu topige. Baska topikte isim yok bunu belirteyim.

Hatta bence acicaksan, simdiden duyur.

Iyi gunler arkadaslar.

Son düzenleme:
bende isterim ama ben ocagin 5 sinda Türkiyeye gidicem ayin sonuna Kadar ordan yazamayabilirim ama kalbim sizinle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…