21 Günlük şeker orucuna başlıyoruz yaz geliyor :))

Umarim canim. aslinda cok kisi basladik bi biz kaldik uzuluyorum ya keske herkes seker orucu yapsa :))
Canım aslında ben de hala şeker yemiyorum ama oruç gibi düşünmediğim için buraya bildirim yapmıyorum

Selam hanımlar ben bozdum malesef. Listeden çıkarın isterseniz. Kendimi hazır hissettiğimde baştan başlıycam.

Canım aslında ben de hala şeker yemiyorum ama oruç gibi düşünmediğim için buraya bildirim yapmıyorum
tamam canım ama ne hissediyosun nasil gittigi hakkında bilgi ver hakkinda bırakma bizi :)
Benimde bugün 5.günüm :) henüz bir kriz yada can çekme olayı yaşamadım. umarım böyle devam ederim.
insallah canim kriz gelirse de tut kendini sonradan pişman olma

Son düzenleme:
baslangic kilon nedir canim ekliyim hemen

dün akşam oğluma bakan ablanın evine gittik. kuru pasta vs almışlardı. ağzıma bile vurmadım. hatta sizde benimle başlayın dedim :) kocası şeker hastası insülin iğne kullanıyorama yinede geri duramıyor. Resmen bağımlı halde. onlarıda kendime uydursam süper olacak. bu arada eşimde çok yer. ama ben böyle bir oruca başladım dediğimden beri sanki oda az yiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…