Aslinda asil derdim bacaklarimdaki selulitler. Onun disinda da 50 kilo olmak istiyorum insaallah.52 Kilo. ne ki sen zaten kus gibisindir
25 yasindayim. Yeni evlendim. Bekarken hic dikkat etmezdim kendime. Spor filan hic yapmazdim. Surekli oturan bir hayatla da basenlerim bayagi genisledi, selulitler cogaldi. Oyle yazlari deniz gibi bir olayimizda yoktu ki mayo bikini giyecegim dikkat edeyim diyeyim. Simdiyse evliyim ve esim cok sikayetleniyor. Cocugumuz olsun artik diyorum ben, once 48 kilo ol diyip duruyor.Kac yasindasin bende de cok selulut var cocuklardan sonra daha cok oldu
Belki de, bilmiyorum. Boyum 163 cm.Bence cok kilon yok selulitlerin cocuk dogurmayla alakasi yok cunku hamileyken yine olcaklar yeni evlendiginiz icin esin henuz cocuk dusunmuyor olabilir sen uzulme diye bunu bahane etmis de olabilir boyun kac ki
Masaallah. Ne guzel erken yasta anne olmussunuz. :)29 yasimdayim iki oglum var buyuk 5 kucuk 2 olcak yakinda boyum 160var yok arasi tam bilmiyomsen kac yasindasin ve ne kadar zamandir evlisin bence gayet fit sin ustelik boyunda kisa degil surekli minietek yada elbise sort mu giyiyorsun seluliti bu kadar taktin
Evet aynen. Kilo vererek azalacagini dusunmuyorum ben de ama en azindan esimin istedigi kiloya bir dusebilsem bak dustum derim. Disarida acik giyinmedigim icin ay insanlar gorecek gibi bir derdim yok, o yuzden kendim icin sorun degil. Sonucta ben ne kadar goruyorum ki kendimi boydan aynaya baktigim zamanlar disinda. Ama esim hep goruyor. Dolayisiyla onun hoslanmadigi bir goruntude olmamak onem kazaniyor benim icin. Ama erteledim durdum. Pilates ve yuruyus selulit icin en etkili seyler diye dusunuyorum. Motive olup da evet her gun duzenli yapacagim diye kesinkes sartlandiramadim kendimi bir turlu. Haftalar geciyor... Silkelenmem lazim.Bilemedim ne desem tercih meselesi ama iki kiloya da selulit yok olur mu bilmem cogu mankenin sanatcinin bile var o kadar bakima ragmen Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah ama kendi tercihlerinin de oldugunu herseyde onun olmasini istedigi gibi olmasina izin verme sonra ben nerdeyim benim tercihlerim isteklerim nerde diye sorgularsin o seni oyle sevdiki evlendi tecrube sabit senin icin sanirim selulit ne kadar onemli once onu sorgula
Ayyy cok zor anlar bunlar. En guzeli evde kuru uzum varsa bir avuc yemek. Benim tatli istegimi hemen bastiriyor.Sen nasil mutluysan oyle yap bence cok cici bi kizsin selulit icin de kendini hirpalama benim de canim acayip kek istiyo yapsam mi ki cocuklarda istiyor bilmiyom idareme sahip olamayip cok yemekten korkuyom
Gec oldu baya ama olmus artik umarim dikkat etmiisindir sonrasinda.. Ben de aldim yinr kilo offf irade 0 dayanamiyorum ben delircemKizlar suc isledim yaa aksam yemegini atladik bugun az oncede esimle cildirdik dunyalari yedik yarim Kilo vermistim bitti yaa off nolcek simdi