21 günlük kür Pilates ve diyetle kilo vermek isteyenler

Kac yasindasin bende de cok selulut var cocuklardan sonra daha cok oldu
25 yasindayim. Yeni evlendim. Bekarken hic dikkat etmezdim kendime. Spor filan hic yapmazdim. Surekli oturan bir hayatla da basenlerim bayagi genisledi, selulitler cogaldi. Oyle yazlari deniz gibi bir olayimizda yoktu ki mayo bikini giyecegim dikkat edeyim diyeyim. Simdiyse evliyim ve esim cok sikayetleniyor. Cocugumuz olsun artik diyorum ben, once 48 kilo ol diyip duruyor.

Bence cok kilon yok selulitlerin cocuk dogurmayla alakasi yok cunku hamileyken yine olcaklar yeni evlendiginiz icin esin henuz cocuk dusunmuyor olabilir sen uzulme diye bunu bahane etmis de olabilir boyun kac ki

Bence cok kilon yok selulitlerin cocuk dogurmayla alakasi yok cunku hamileyken yine olcaklar yeni evlendiginiz icin esin henuz cocuk dusunmuyor olabilir sen uzulme diye bunu bahane etmis de olabilir boyun kac ki
Belki de, bilmiyorum. Boyum 163 cm.

Siz kac yasindasiniz? Cocuklarim dediniz, Allah bagislasin kac cocugunuz var? :)

29 yasimdayim iki oglum var buyuk 5 kucuk 2 olcak yakinda boyum 160var yok arasi tam bilmiyom sen kac yasindasin ve ne kadar zamandir evlisin bence gayet fit sin ustelik boyunda kisa degil surekli minietek yada elbise sort mu giyiyorsun seluliti bu kadar taktin

Masaallah. Ne guzel erken yasta anne olmussunuz. :)

6 aya yaklastik biz. Yok, oyle acik seyler giymiyorum. Aslinda dedigim gibi bekarken hic umrumda olmazdi selulitlerim ama esim hic hoslanmiyor, onun icin ben de onemsemeye basladim artik. Kac ay gecti hala aynisin diye onun israrlariyla harekete gecme vaktim geldi de geciyor artik.

Bilemedim ne desem tercih meselesi ama iki kiloya da selulit yok olur mu bilmem cogu mankenin sanatcinin bile var o kadar bakima ragmen Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah ama kendi tercihlerinin de oldugunu herseyde onun olmasini istedigi gibi olmasina izin verme sonra ben nerdeyim benim tercihlerim isteklerim nerde diye sorgularsin o seni oyle sevdiki evlendi tecrube sabit senin icin sanirim selulit ne kadar onemli once onu sorgula

Evet aynen. Kilo vererek azalacagini dusunmuyorum ben de ama en azindan esimin istedigi kiloya bir dusebilsem bak dustum derim. Disarida acik giyinmedigim icin ay insanlar gorecek gibi bir derdim yok, o yuzden kendim icin sorun degil. Sonucta ben ne kadar goruyorum ki kendimi boydan aynaya baktigim zamanlar disinda. Ama esim hep goruyor. Dolayisiyla onun hoslanmadigi bir goruntude olmamak onem kazaniyor benim icin. Ama erteledim durdum. Pilates ve yuruyus selulit icin en etkili seyler diye dusunuyorum. Motive olup da evet her gun duzenli yapacagim diye kesinkes sartlandiramadim kendimi bir turlu. Haftalar geciyor... Silkelenmem lazim.

Sen nasil mutluysan oyle yap bence cok cici bi kizsin selulit icin de kendini hirpalama benim de canim acayip kek istiyo yapsam mi ki cocuklarda istiyor bilmiyom idareme sahip olamayip cok yemekten korkuyom

Sen nasil mutluysan oyle yap bence cok cici bi kizsin selulit icin de kendini hirpalama benim de canim acayip kek istiyo yapsam mi ki cocuklarda istiyor bilmiyom idareme sahip olamayip cok yemekten korkuyom
Ayyy cok zor anlar bunlar. En guzeli evde kuru uzum varsa bir avuc yemek. Benim tatli istegimi hemen bastiriyor.

Bi arkadasim sutsuz sekersiz kahve ic dedi o da evlencekte diyette ama bi sure sonra dahada aciktiriyo bide kahvenin yanina biseyler yemeye alismisim beyin ye ye diyor

L Lightning gercekten hayatta her şeyi kendi istediğin için yapmalısın bunu unutma. Sanirim sen de bende 1 kilo git gel yasayip duruyoruz cunku ben şurda yalnis yapiyorum 1-2 gün tutuyorum 3. Gün çok çok yiyorum ki bu tatli oluyo o da kilo vermemi engelliyo bi eksi bi artı cikiyorum. Farkindayim bi de kendime engel olabilsem ah

Kizlar suc isledim yaa aksam yemegini atladik bugun az oncede esimle cildirdik dunyalari yedik yarim Kilo vermistim bitti yaa off nolcek simdi

Kizlar suc isledim yaa aksam yemegini atladik bugun az oncede esimle cildirdik dunyalari yedik yarim Kilo vermistim bitti yaa off nolcek simdi
Gec oldu baya ama olmus artik umarim dikkat etmiisindir sonrasinda.. Ben de aldim yinr kilo offf irade 0 dayanamiyorum ben delircem

Pazartesi tartilmistim, 53 kg geldim. Yine kilo almisim. Maalesef.
Sali gunu de pilates aletleri aldim, buyuk-kucuk top ve lastik bant. Dune kadar her gun Ebru Salli skinny jeans yani 2 haftada 2 beden incelme videosunu yaptim ama dun itibariyle tatile ciktik, 5 gun ara vermis olacagim pilatese. Gerci yuzup yuruyus yapmis olacagim bu gunlerde de. Ama pilates aletleriyle bayagi bir sevklenmistim. Aletsiz pilates gercekten pek bir seye benzemiyormus benim icin. Eve dondukten sonra istikrarla pilatese devam edecegim insaallah. Ama yemek konusuna gelince, cok kisamiyorum bakalim neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…