21 günlük kür Pilates ve diyetle kilo vermek isteyenler

Canım yazamdım hiç akrabalarimiz vardi super gidiyosun ama halsizlik buyuk ihtimalle yemegi hizli azalttiysan ondandir ve tabiki ilk gunlerde pilates de halsizlik yapiyo alisana kadar ve tabikii sicak. Sicakta bol bol su ic ozellikle terliyosan cunku enerjiyi dengelyen o.. İnan ben de misafirdi filan zor tutuyorum kendimi simdi millet ne yiyosa kime ne pisiyosa ay ben bundan yemeyim baska bisey yiyeyim denmiyo.. Ama şu taktiği ben de uygulayayım çünkü insanlara diyetteyim demeyi sevmiyorum.

L Lightning aslında ince zayif insanlara bakinca her seyden neredeyse yiyolar ama ölçülü yani ekmek de yiyolar pilav da ya da börek puaça da ama az ve yavaş yiyolar konu porsiyon kontrolu mideyi kucultmek su istedigimiz kiloya inelim porsiyon kontrolu ile korucaz insalh veee bu arada senin boyun kaç

Bu aksam yemekte acirdim ya cok uzgunum. Evet aslinda azar azar ve yavas yavas yemek en guzeli.
Boyum 163 cm. Senin?

Yemekte kacirdim diyecektim yanlis yazmisim. :))
160 benim sorma bende kahvaltida kaçırdım hem de baya kaçırmak değil börekli puaçalı ballı çikolatalı şeyler yedim durduramadim kendimi aksama kadar eritmem lazim valla

L Lightning ya ben yemeye başlayınca durduramıyorum resmen aman yedim nasil olsa diye iyice abartiyorum nasıl önüne geçiceksem bunun

Tekrar tartilayim diye Pazartesi gununu dort gozle bekliyorum, insaallah bir seyler eksiliyordur ya. Gerci kacirdim biraz biraz bir seyler. :/

Korkulu, stresli ve ardindan da coskulu, sevincli bir haftasonunun ardindan geldik dort gozle bekledigimiz pazartesi'ye. Tartildim. :) 53,5 kg. İyi gidiyorum gibi gorunuyor ama ilk zamanlar hep boyle olur zaten, hemen kilo kaybi yasanir. Onemli olan bundan sonrasi. Bakalim kolay gelsin hepimize.

Umarım bu pazartesinden sonra her şey güzel olur ülkem vatandaşım askerim polisim adaletim ve demokrasim için gerçekten çok kötü bir hafta sonu gecirdik.. Diyorum ve
Evet canım tebrik ederim harikasin zaten ilk hafta hemen hizlica gider bende tartilcam birazdan insalh devamini getirenibiliriz 50 yi görmek ilk hedefimiz :))

Vee tartıldım 52,1 geldim ben de mutlu oldum şuan oleyy.. Ben bugun yogurt diyetine basliycam canım 5 günlük bakalım bu hafta nasil sonuç alicam

Vee tartıldım 52,1 geldim ben de mutlu oldum şuan oleyy.. Ben bugun yogurt diyetine basliycam canım 5 günlük bakalım bu hafta nasil sonuç alicam
Ooo ben de seni tebrik ederim. Hedefe cok yaklastin, iki haftaya kalmaz basarirsin bence :) o dedigin yogurt diyeti nasil oluyor?

Ooo ben de seni tebrik ederim. Hedefe cok yaklastin, iki haftaya kalmaz basarirsin bence :) o dedigin yogurt diyeti nasil oluyor?
Yoğurt agirlikli ve sebze meyve agirlikli bir diyet evet cok saglikli olmaya bilir cunku kisa sureli ama en azindan ardindan dikkat etmek koşuluyla kilo verdiriyor.. Ama bugun yalan oldu carsamba basliycam sanırım

Yoğurt agirlikli ve sebze meyve agirlikli bir diyet evet cok saglikli olmaya bilir cunku kisa sureli ama en azindan ardindan dikkat etmek koşuluyla kilo verdiriyor.. Ama bugun yalan oldu carsamba basliycam sanırım
Anladim. Ben de eger bir aksam cok fazla yogurt yemissem, ertesi sabah midemin tamamen bosaldigini goruyorum, galiba hazmettirici bir ozelligi var yogurdun. Bagirsaklari temizliyor.

Ben de dun kacirdim bayagi. Bugun toparlamaya calistim. Protein ve sebze meyve agirlikli beslendim ama bakalim ne olacak.

Bu arada pilates yapmaktan sikildim ve biraktim da zaten. Bugun Leslie'nin videosundan yaptim yaklasik 45 dk kadar. Cok eglenceliydi. :) Ama cok yorulmadigim icin yetersiz geldi. Galiba gunde birkac kere yapmak gerek.

Leslie baya yapan ve öneren var devam et bence sanirim seviye seviyeydi. Ben işe başladim biraz yemek düzenimi bozdu biraz degil baya hatta bakalım yarindan itibaren toparliycam pazartesiye kadar :)
İp atlayabilirsin tavsiye ederim ama yavas yavas basla birden cok atlarsan 3 gün tutulursun

Hadi ya ip atlamak o kadar etkili mi?

İki hafta evvel pazartesi baslamistik. Tartildik, olculerimizi aldik. Konu sahibi ben degilim ama yarin pazartesi siz de katilabilirsiniz bence. :)
ben bugün deneme amaçlı yapayım dedim ama pilates aletlerim olmadığı için videoyu atlaya atlaya yaptım. bu şekilde de bir işe yaramadı tabi :) kendi adıma konuşayım, alet alıp başlamayı düşünüyorum.
teşekkürler ilgilendiğiniz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…