Slm kizlar gec degilse bende katilim mi size
Kızlar tabikii katilabilirsiniz isterseniz yarin sabah ac karnina tartilin pazartesi tekrar tarlirsiniz ya da bugun sabah ac iseniz tartilin birbirimize destekle veririz fazlaliklaribaşlamak isteyen arkadaşlar var mı ? başlasak mı acaba ?
ben bu sabah 51.4 geldim. hedefim basen ve kalçadaki yağlardan kurtulmak.Kızlar tabikii katilabilirsiniz isterseniz yarin sabah ac karnina tartilin pazartesi tekrar tarlirsiniz ya da bugun sabah ac iseniz tartilin birbirimize destekle veririz fazlaliklari
Kizlar bide yemekten once ozellikle sabahlari buyuk bir bardak lumonlu su oneriyorum az yemeye cabuk doymayi sagliyor Ben etkisini gordum ne zaman icsem az yiyorum sizinde tavsiyelerinizi yapriklarinizi ogrenmek isterim
Youtube'a Leslie 1 mil yazinca videolar cikiyor. Evde yurume videolari var gayet guzel bence.Leslie nedir kizlar cok duyuyorum son zamanlarda
Kolay gelsin Adsr, tum islerinde basarilarKızlar gec yaziyorum kusura bakmayin calisiyodum ve bu hafta kilo verememisim aksine +gozukuyorum 52,5 malesef sanirim calismaya baslayinca cok duzensiz beslendim
Benim hedefim 50 kg olmak. Ama aslinda onemli olan sadece kilo degil, basen bolgemin incelmesi. Ust bedenim zayif, galiba kilolarimin cogunlugu basende toplanmis. O yuzden yuruyus, pilates yaparak inceltmek istiyorum.Sadece meraktan soruyirum sizin hedefiniz ne kac Kilo olmalisiniz sizce