21 günlük kür Pilates ve diyetle kilo vermek isteyenler

Bugun yine tartildim hafta basi olmasi hasebiyle. 53,9

Kilo almisim maalesef, zaten boyle olacagi belliydi bu hafta hic tutamadim bogazimi :KK43: ühüüüüü

Bugun kahvaltida bir kase yogurda meyveli misir gevregi karistirip yedim. Aksama kadar baska bir sey yemedim. Ama aksamda yine kacirdim pilavlar, kurabiyeler. Of of...

L Lightning Ben dun yazamadim ama tartildim 51,7 geldim tabi yavasladi artik bi de calismaya basladim pilatese ara verdim su anlik cunku cok yoruluyorum.
Uzulme bu hafta toparlarsin yilmak yikilmak yok o pislik yaglar ericek gidicek:kızgın: yogurta agirlik ver sabahlari yogurt ve 2 kasik yulaf ezmesi tavsiye ederim. Bagirsaklari cok guzel calistiriyor

Kızlar tabikii katilabilirsiniz isterseniz yarin sabah ac karnina tartilin pazartesi tekrar tarlirsiniz ya da bugun sabah ac iseniz tartilin birbirimize destekle veririz fazlaliklari :KK49:
ben bu sabah 51.4 geldim. hedefim basen ve kalçadaki yağlardan kurtulmak.
pilates yapmaya, günde 3 lt su içmeye ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.
birbirimize destek olarak daha çok gaza geliriz hem :)

Sabah tartildim ve oyle bir tabloyla karsilastim ki:
52,3 kg
Allah'im cok mutluyum!!! İnsaallah hep boyle giderim. :)

Sizler nasilsiniz kizlar?

Masallah kizlar Ben de sabah ac karnina tartildim 66,5 ile basladim 5ay icinde 10 Kilo hedefliyorum oglusumun sunneti var insallah verebilirim bu kacinci diyete baslayip yapamayip vazgecmem insallah bu sefer olcak esim bile vercegime inanmiyor yine birakirsin diye

Kizlar bide yemekten once ozellikle sabahlari buyuk bir bardak lumonlu su oneriyorum az yemeye cabuk doymayi sagliyor Ben etkisini gordum ne zaman icsem az yiyorum sizinde tavsiyelerinizi yapriklarinizi ogrenmek isterim

Kizlar bide yemekten once ozellikle sabahlari buyuk bir bardak lumonlu su oneriyorum az yemeye cabuk doymayi sagliyor Ben etkisini gordum ne zaman icsem az yiyorum sizinde tavsiyelerinizi yapriklarinizi ogrenmek isterim

Ben aralikli aclik sistemiyle beslenmeye basladim gecen persembeden beri. Daha onceden de kalori hesabi yapiyordum zaten ama persembeden beri gunluk daha az yemis oldugum icin 1,5 kilo gitti. Gunluk ortalama 100 kalori yakacak kadar da spor yapiyorum. Bazen Ebru Salli'yla pilates yapiyorum, bazen Leslie ile evde yuruyorum, bazen muzik acip zumba yapiyorum, oooh

Aksam yemegimi en son saat 7 gibi yiyorum. Bir daha da agzima sividan baska bir sey surmuyorum. Bu limonlu su olayini ben aksam yemeginden sonra icebilirim galiba, ertesi gune kadar tok tutsun. Yag yakimini da hizlandirir heralde degil mi, metabolizmayi artiriyor limon diye biliyorum?

Kızlar gec yaziyorum kusura bakmayin calisiyodum ve bu hafta kilo verememisim aksine +gozukuyorum 52,5 malesef sanirim calismaya baslayinca cok duzensiz beslendim

Kızlar gec yaziyorum kusura bakmayin calisiyodum ve bu hafta kilo verememisim aksine +gozukuyorum 52,5 malesef sanirim calismaya baslayinca cok duzensiz beslendim
Kolay gelsin Adsr, tum islerinde basarilar
Aksam yemegini cok gec saate birakmazsan birkac gune toparlarsin bence. İnaniyorum.

Sadece meraktan soruyirum sizin hedefiniz ne kac Kilo olmalisiniz sizce
Benim hedefim 50 kg olmak. Ama aslinda onemli olan sadece kilo degil, basen bolgemin incelmesi. Ust bedenim zayif, galiba kilolarimin cogunlugu basende toplanmis. O yuzden yuruyus, pilates yaparak inceltmek istiyorum.

Kızlar hiç yazamadım.. Gercekten cok yogun calisiyorum. Ama devam merak etmeyin bu hafta toparladim galiba yani + çıkmam umarım yarın sabah tartıları bekliyorum. Yarın ki sonuçları filan bi liste yapip aticam foruma aksam.

Gunaydin kizlar Ben sabah sabah ebru sallinin Basen bacak inceltme egzersizini yaptim yarim Saat su an heryerim agriyo

Bacqklarimda sizi ve kqrincalanma hissediyorum biraz uyuycam sanirim bebegim uyanana kadar bu arada gecen hafta hic Kilo verememisim aksine 66.5 dan bugun tartildim 67.1 olmusum

X