Merhaba sanitrim baska gelen yok napsak baslasak mi bizMerhaba. Ben de tam boyle bir grup ariyordum. :)
Tamamdır başlıyoruz pazartesiPazartesi itibariyle baslayalim o zaman :)
Süper o zamam ben ufak ufak arada yapiyorum pilates ve etkisini görmeye başladim bile gercekten gelsin biran once baslamalisinmerhaba bende dünden beri bu 21 günlük platese bakıyordum pilates aletlerimi bile sipariş ettim. Size katılabilirim.
Bende başladım ufaktan iki gündür yapıyorum bacaklarim ve karnimda hisse edebiliyorumSüper o zamam ben ufak ufak arada yapiyorum pilates ve etkisini görmeye başladim bile gercekten gelsin biran once baslamalisin
Pazartesi itibariyle baslayalim o zaman :)
Bende başladım ufaktan iki gündür yapıyorum bacaklarim ve karnimda hisse edebiliyorum
Günaydınn saglikli günlerr bende tartıldım ve ölçümleri tamamladimMerhaba,
Enerjik, saglikli, guzel bir gun diliyorum herkese.
Ac karnina tartildim. 54,9 ile 55 arasinda gitti geldi ama sonuc 55.
Olculerimi de tamamladim. Belimin en ince yeri 67, en kalin yeri yani gobek hizasi 76, basenim 95 cm.
Kahvalti olarak sucuklu, kasarli, domatesli 2 yumurtali bir omlet yedim. Ve de limonlu cay ictim, hala da iciyorum.
Az su icen birisiyim, o yuzden bu aliskanligimi da degistirerek gun icinde 3 litre su icmeyi hedefliyorum.
Tabi en onemli hedefim 50,0 kilo olmak ve basenlerimdeki selulit ve yaglardan kurtulmak.
Sizde durumlar nasil kizlar?
Evet cok yakinmisiz, umarim guzel sonuclar aliriz ikimizde. Birazdan pilatese baslayacagim. :)Günaydınn saglikli günlerr bende tartıldım ve ölçümleri tamamladim
Kilo: 53.4
Bel: 68
Göbek: 80
Kalça: 94
Ölçülerimiz kilolarimiz yakın bence süper motivasyonumuzu artırcak
Sabah kahveyle basladim kahvaltida 2 haslanmiş yumurta domates salatalık 1 dilim ekmek yedim..
Yeşil çaya başlaycam düzenli bakalım haftaya pazartesi değisiklikler olur umarim
Pilatesi nasıl yapiyosun yani belli bi videodan mi? Ben ebru sallinin 3K videosundan yapiyorumEvet cok yakinmisiz, umarim guzel sonuclar aliriz ikimizde. Birazdan pilatese baslayacagim. :)
Ya aslinda benim pilates gecmisim sadece kursuna gitmistim cok onceden onunla sinirli. Bu sefer kursa gitmek yerine pilates aletlerim olmasa da Ebru Salli'nin youtube'da 21 gunde Yaglarinizdan Kurtulun videosuyla yapmayi dusunuyorum.Pilatesi nasıl yapiyosun yani belli bi videodan mi? Ben ebru sallinin 3K videosundan yapiyorum
Ben de profesyonel kurslar olmasa da spor salonlarinda yapmistim ama acikcasi yazin sicakta salonlara tikilmak istemiyorum cok da vaktim olmuyo en iyisi su dönem içi evde yapmakYa aslinda benim pilates gecmisim sadece kursuna gitmistim cok onceden onunla sinirli. Bu sefer kursa gitmek yerine pilates aletlerim olmasa da Ebru Salli'nin youtube'da 21 gunde Yaglarinizdan Kurtulun videosuyla yapmayi dusunuyorum.