Kefir yasak değildir herhalde canım. şeker olduğu söyleniyor içinde ama bozmaz bence.Günaydın kızlar
Ben güya bu gün başlıyordum. Ama şu hazır satılan kefirlerden içtim kahvaltıda. Yasaklı mıydıAnka ?
Üzerini iyice okumuştum alırken şeker yok içinde ama hazır gıda olunca emin olamadım. O zaman 1. günümle yeniden başlıyorumKefir yasak değildir herhalde canım. şeker olduğu söyleniyor içinde ama bozmaz bence.
Markası ne ki.Üzerini iyice okumuştum alırken şeker yok içinde ama hazır gıda olunca emin olamadım. O zaman 1. günümle yeniden başlıyorum
Markası ne ki.
HImmm bilmiyorum onu. Belki meyveli olanlarda şeker vardır. Bi ara bi karataydan duymuştum ama kefir içmeyince dikkat etmemişim.A101 de satılıyor kefirix galiba. Emin değilim.
Şeker var mı diye içeriğini okudum şeker yok ama koruyucu vardır mutlaka.HImmm bilmiyorum onu. Belki meyveli olanlarda şeker vardır. Bi ara bi karataydan duymuştum ama kefir içmeyince dikkat etmemişim.
ben bugün başladım, gözünüz aydın
Oooooo wendigo hoşgeldinnnnbileydim geleceğini ben de başlardım. Sabah yufka yedim az önce 3 veya 4 kaşık ya da 5 belki 6 hadi neyse 10 olsun 10 kaşık nutella yedim allahım bu nutelladan nasıl kurtulacağım ben çok zararlı ama yiyorum yine de
Valla yaa bir sürü şeker kafein palm yağı alıyor bebeknutella mı yedin? kız şu cocuğa faydalı şeyler ye az.
bak canın nutella isteyince kakaoya buladığın muzdan ye, bugün bi arkadaş anlattı çikolata yemiş gibi oldum valla diye
Oooooo wendigo hoşgeldinnnnbileydim geleceğini ben de başlardım. Sabah yufka yedim az önce 3 veya 4 kaşık ya da 5 belki 6 hadi neyse 10 olsun 10 kaşık nutella yedim allahım bu nutelladan nasıl kurtulacağım ben çok zararlı ama yiyorum yine de
Market çok yakın canım aklıma gelince hipnoz olmuş gibi alıp geliyorumEn güzeli eve nutella almamak. Almayınca yenilmiyor. Ben en son çikolatayı ne zaman yedim hatırlamıyorum.
Boy kilo ve tatil tarihi alalım. Ben de şişloluğa doğru gidiyorum ortada buluşuruz
Market çok yakın canım aklıma gelince hipnoz olmuş gibi alıp geliyorum
Yaparız tabii ki ne demek
Yarın sabah ki sonucunu dört gözle bekliyorumyarın sabahtan başlayım, ölçü bile almam lazım artık en pik şişkoluğum. doğuma bu kilo ile gitmiş olabilirim hatta
Bence sadece dukana takılıp kalma. Ben kendi adıma karatay ve dukanın işime yarayan kısımlarını alıyorum. Ama şu şekersiz 21 gün olayına alışırsan ekstra hiç bir şey yapmana gerek yok zaten kilolar şakır şakır gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?