evet doğru söylüyorsun, dukanda yağ'dan gittiğine eminim sadece. ya benim tek derdim şeker zaten. başımın belası.
ben menü de yazayım kızın birazcık.
sen ne güzel vermişsin yine, tebrik ederim mezuniyetini de, yaptığın bi spor var mıydı?
Yok canım ama biraz pilates yaptım biraz da yüzdüm. İki haftadır ikisini de yapmıyorum. Haftaya tekrar başlayacağım inşallah. Ben boğazdan kısınca direkt verenlerdenim. Sporu tam olarak katabilsem daha iyi olacak ama şimdi sıkılaşmak için yapmam şart. Sanırım sporu tam anlamıyla hayatıma soktuğumda da bir beden daha düşeceğim.
Bir süre tüketmezsen kurtuluyorsun o şeker belasından. Ben de öyleydim. Küp küp kesme şekerler, çikolatalar, 3 ü bir aradalar gofretler, tatlılar. Ne ararsan. Ama şimdi inan bana aklıma bile gelmiyor. Mezuniyetten sonra da tekrar hayatıma sokmayı düşünmüyorum. Ya da daha dengeli yaşamaya çalışacağım ucunu bırakmadan.
Ne güzel, maşallah sana, bence mezun oldum diye hiç bırakma ipin ucunu, boşver şeker yemezsek bişi olmuyor. allahım yeniden senin kilolara dönmeyi öyle öyle çok isterdim ki, salak kafam benim.
geleyim canım benimde arınmam paklanmam lazım katılayım sizeada81 Gel canım sen de arada bir takıl bize. Ben bugün yine şekersiz 21 e tekrar başladım.
Ayy kızlar 21 gün aç kalacakmışım gibi geliyor şimdi kendimi fulleyesim var
İşte bütün sorun orda canım tarçın rahim kasılması yapıyormuş benim de çok ağrım oluyordu dr yasakladı. Uzun zamandır suyumu çayımı tarçınlı içiyordum. Bırakınca sigara bırakır gibi iştahım açıldı. Yemiyorum şimdilik yattım bakalım.Eğer yersen bırakman daha zor olur sakın..
Hadi bi tarçınlı süt iç.
İşte bütün sorun orda canım tarçın rahim kasılması yapıyormuş benim de çok ağrım oluyordu dr yasakladı. Uzun zamandır suyumu çayımı tarçınlı içiyordum. Bırakınca sigara bırakır gibi iştahım açıldı. Yemiyorum şimdilik yattım bakalım.
Ayyy muz almaya gittim markete unuttum geldim. Shake yapacaktım aslında. Neyse ara öğün yaparım inşallah. Neskafeyi bıraktım bu arada hiç içmiyorumAa bilmiyodum o etkisini. O zaman bi süre veda tarçına. Sen kakolu muzu dene sabah. İyi geceler
Ayyy muz almaya gittim markete unuttum geldim. Shake yapacaktım aslında. Neyse ara öğün yaparım inşallah. Neskafeyi bıraktım bu arada hiç içmiyorum
İyi geceler canım allah rahatlık versin
Kahveyi tamamen kesemem sanırım yaa türk kahvesi içiyorum günde bir fincan. Neskafeyi 3-4 tane içiyordum inşallah zarar vermemiştir bebişeTürk kahvesi iç, kafeinsiz filtre kahve olur, ya da bebiş uyusun diye hepsini kesebilirsin
Amaaan hamileyken nasılda dikkat ederdim, şimdi hem şişko hemde umursamazım.
Neyse 2 ay sıkılacak bu diş :)
Kahveyi tamamen kesemem sanırım yaa türk kahvesi içiyorum günde bir fincan. Neskafeyi 3-4 tane içiyordum inşallah zarar vermemiştir bebişe
Günaydın canımgünaydınnn, hiç bir şey olmamıştır merak etme sen, kaç haftalık oldunuz?
Günaydın canım
8+6 olduk bu gün.doktora geldim.tokluk şekeri bakacağım bişeyler ye dedi simit yiyorum şimdi
Evet kruvasanlar kurabiyeler de vardı ama ben onlara bakmadım bileafiyet olsun, dışarıda yenebilecek en sağlıklı şeylerden, yapacak bişi yok.
Kahveyi tamamen kesemem sanırım yaa türk kahvesi içiyorum günde bir fincan. Neskafeyi 3-4 tane içiyordum inşallah zarar vermemiştir bebişe
Mezun olamayacaksın ama neden yedinBu arada dün ben bir bozdum tam bozdum valla. Bugün 1. günümle yeniden başladım. Bozmam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?