• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gün temiz beslenme

Kefir yasak değildir herhalde canım. şeker olduğu söyleniyor içinde ama bozmaz bence.
Üzerini iyice okumuştum alırken şeker yok içinde ama hazır gıda olunca emin olamadım. O zaman 1. günümle yeniden başlıyorum :KK200:

HImmm bilmiyorum onu. Belki meyveli olanlarda şeker vardır. Bi ara bi karataydan duymuştum ama kefir içmeyince dikkat etmemişim.
Şeker var mı diye içeriğini okudum şeker yok ama koruyucu vardır mutlaka.

ben bugün başladım, gözünüz aydın :KK200::KK48:

Oooooo wendigo hoşgeldinnnn :36: bileydim geleceğini ben de başlardım. Sabah yufka yedim az önce 3 veya 4 kaşık ya da 5 belki 6 hadi neyse 10 olsun 10 kaşık nutella yedim :53: allahım bu nutelladan nasıl kurtulacağım ben:( çok zararlı ama yiyorum yine de :(

Oooooo wendigo hoşgeldinnnn :KK36: bileydim geleceğini ben de başlardım. Sabah yufka yedim az önce 3 veya 4 kaşık ya da 5 belki 6 hadi neyse 10 olsun 10 kaşık nutella yedim :KK53: allahım bu nutelladan nasıl kurtulacağım ben:KK43: çok zararlı ama yiyorum yine de :KK43:

nutella mı yedin? kız şu cocuğa faydalı şeyler ye az.

bak canın nutella isteyince kakaoya buladığın muzdan ye, bugün bi arkadaş anlattı çikolata yemiş gibi oldum valla diye :KK48:

nutella mı yedin? kız şu cocuğa faydalı şeyler ye az.

bak canın nutella isteyince kakaoya buladığın muzdan ye, bugün bi arkadaş anlattı çikolata yemiş gibi oldum valla diye :KK48:
Valla yaa bir sürü şeker kafein palm yağı alıyor bebek :( bi denemek lazım aklıma gelirse.

Oooooo wendigo hoşgeldinnnn :KK36: bileydim geleceğini ben de başlardım. Sabah yufka yedim az önce 3 veya 4 kaşık ya da 5 belki 6 hadi neyse 10 olsun 10 kaşık nutella yedim :KK53: allahım bu nutelladan nasıl kurtulacağım ben:KK43: çok zararlı ama yiyorum yine de :KK43:

En güzeli eve nutella almamak. Almayınca yenilmiyor. Ben en son çikolatayı ne zaman yedim hatırlamıyorum. :KK57:

ya şu iki güzel hatun bir araya gelip bana bi el atsa; LAydLiNe LAydLiNe Anka Anka

ben şişko kaldım yaa, tatile gittik şişko şişko :KK42:

bi sonraki tatile beni 57 yapın noolur ki :KK42:

Boy kilo ve tatil tarihi alalım. Ben de şişloluğa doğru gidiyorum ortada buluşuruz :-)

yarın sabahtan başlayım, ölçü bile almam lazım artık en pik şişkoluğum. doğuma bu kilo ile gitmiş olabilirim hatta :işsiz:

Market çok yakın canım aklıma gelince hipnoz olmuş gibi alıp geliyorum:skandal:
:KK57::KK57::KK57:

ya şu iki güzel hatun bir araya gelip bana bi el atsa; LAydLiNe LAydLiNe Anka Anka

ben şişko kaldım yaa, tatile gittik şişko şişko :KK42:

bi sonraki tatile beni 57 yapın noolur ki :KK42:
Yaparız tabii ki ne demek :sinirli::KK53: Bizim işimiz bu :KK70:

yarın sabahtan başlayım, ölçü bile almam lazım artık en pik şişkoluğum. doğuma bu kilo ile gitmiş olabilirim hatta :işsiz:
Yarın sabah ki sonucunu dört gözle bekliyorum :KK4:

daha önce dukanla doya doya yiyip kilo vermiştim, ama sonrasında bırakınca küçülmeyen mide neticesinde verdiklerimi aldım, dukana alışığım, yine dukan yapayım diyorum ama ben, ne dersiniz? Anka Anka LAydLiNe LAydLiNe

daha önce dukanla doya doya yiyip kilo vermiştim, ama sonrasında bırakınca küçülmeyen mide neticesinde verdiklerimi aldım, dukana alışığım, yine dukan yapayım diyorum ama ben, ne dersiniz? Anka Anka LAydLiNe LAydLiNe

Bence sadece dukana takılıp kalma. Ben kendi adıma karatay ve dukanın işime yarayan kısımlarını alıyorum. Ama şu şekersiz 21 gün olayına alışırsan ekstra hiç bir şey yapmana gerek yok zaten kilolar şakır şakır gidiyor.

Bence sadece dukana takılıp kalma. Ben kendi adıma karatay ve dukanın işime yarayan kısımlarını alıyorum. Ama şu şekersiz 21 gün olayına alışırsan ekstra hiç bir şey yapmana gerek yok zaten kilolar şakır şakır gidiyor.

evet doğru söylüyorsun, dukanda yağ'dan gittiğine eminim sadece. ya benim tek derdim şeker zaten. başımın belası.

ben menü de yazayım kızın birazcık.

sen ne güzel vermişsin yine, tebrik ederim mezuniyetini de, yaptığın bi spor var mıydı?

Back