Aaaaaa olur mu canim
Cidden aclik sart gecen hafta 101.0Akşamı mecburen erken yedim toplantım vardı. Ufak kızı eve bırakıp yiyeceklerimi yanıma alıp çıktım. Yolda yedim akşamıBirde yarın inşallah mezun olmayı planlıyorum. Onun da etkisi oldu hafif geçirmek istedim. Haaa şuan açlıktan ölüyorum o başka Ama biliyorum ki açlık hissetmeden kilo verilmiyor.
Ooooooooo maşallah
Bende de var ondan sabah 6 da in beri paçamda delirtti beni uyudu sonunda :)Aaaaaa olur mu canim
benim cocuklar cok uysaldir teyzesi 5dk beni salmazlar yanindan bol aglarlar o kadar
Cansin kaptannBende de var ondan sabah 6 da in beri paçamda delirtti beni uyudu sonunda :)
Yardım konusunda ciddiyim sen çocuklara bak ben cam kapı silerim :)))
kaptanim vermez beniOoooooooo maşallahBİzim takıma alalım seni ya
Kaç gelkaptanim vermez beni
Kaç gelanlı şanlı düğün yaparım sana
Bu hafta tarihin en kötü listesini vericez
Nota bile almamıştık şimdiye kadar bu hafta sonuncuyuz kesin
Masallah ne guzel kilo vermissiniz tez zamanda istediginiz kiloya inme dilegiyle basarilar dilerim
Teşekkür ederimMasallah ne guzel kilo vermissiniz tez zamanda istediginiz kiloya inme dilegiyle basarilar dilerim
Süpersin canımBaslangic kilom 94.2
1.hafta 90.8
2.hafta 88.9
3.hafta 87.5
4.hafta 85.9
5.hafta 85.4
6.hafta 84.5
7.hafta 82.7
8.hafta 82.7
9.hafta 82.1
10.hafta 81.5
11.hafta 79.8
12.hafta 78.5
13.hafta 77.6(bugun ki kilom)
Hamilelikten dolayi olabilir anka misali kaptanim siz elinizden geleni yapin oldugu kadarıyla artikSüpersin canım
Benim temiz beslenme bozuldu burayı da unutuyorum
Şekerli bişey yemiyorum aslında da ekmek simit çok çok çekiyor canım.
Evet yaa iyi olur aslında. Takıma da gelsene sen bizim 12. Takıma. Valla orayada motivasyon lazım..Kaptanim buraya kimse pek ugramiyor bende bakiyorum kimse yok bende ugramiyorum biraz daha aktif olsa keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?