• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gün temiz beslenme

Öğle yemeğinde çorba, köfte ve elma vardı bu gün (Makarna da vardı 4. yemek olarak ama ben almadım, köftenin patates püresiyle beraber) Orta boy bir elmaydı ama öyle tatlı geldi ki anlatamam. Şekeri bıraktıktan sonra meyvelerin şekeri bile fazla geliyor. Gerçi ben 6 yıl önce bıraktım şekeri ama normal tatlıları felan yiyordum. Sadece çayıma, kahveme şeker atmıyordum. Sanırım artık eskisi kadar meyve de yemeyeceğim.

Merhabalar ben istanbula gittim biraz kafa dinlemek icin biraz rahatladim geldim artik burdayim kacamak yapmiyorum kaptanim hala devam ediyorum :KK24::KK24:sizleride ozlemisim:KK37:

Menüm

Kahvaltı (08:00)
1 kk peynir
3 tane ceviz
Maydonoz

Öğle (12:00)
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içi büyüklüğünde bir dilim köfte

Akşam (18:15)
1 kutu kefir
1 yumurtadan kıymalı yumurta
2 tane kuru kayısı
4 tane fındık

Su 2 lt 2 bardak çay, 1 kupa sade nescafe

Menum ve spor
Sabah hastanede tahlil verdigim icin birsey yemedim
Ara10.20 ayran 4 kuru kayisi
Oglen 13.30 tavuk salatasi 1 dilim cok tahilli ekmek
Ara 16.00 5 erik
Aksam 18.10 6 kasik patlican yemegi cacik 1 dilim cok tahilli ekmek

Su 3litre
Spor
120 dk yuruyus
40 dk domble +20 dk aletle calisma

Menum ve spor
Sabah hastanede tahlil verdigim icin birsey yemedim
Ara10.20 ayran 4 kuru kayisi
Oglen 13.30 tavuk salatasi 1 dilim cok tahilli ekmek
Ara 16.00 5 erik
Aksam 18.10 6 kasik patlican yemegi cacik 1 dilim cok tahilli ekmek

Su 3litre
Spor
120 dk yuruyus
40 dk domble +20 dk aletle calisma
Menün çok güzel ama kilona göre az canım. Ona dikkat et ki verilecek kilon azaldıkça yediklerini de azaltmak zorunda kalacaksın. Şimdiden yüklenme kendine.

Menün çok güzel ama kilona göre az canım. Ona dikkat et ki verilecek kilon azaldıkça yediklerini de azaltmak zorunda kalacaksın. Şimdiden yüklenme kendine.
Onun menülerini diyetisyen hazırlıyor maşallah çok iyi kilo verdi. Ablası diyetisyen. Çok şanslı :işsiz:
Benimki herblife cı :işsiz: :D

Menüm

1 kk peynir
3 tane ceviz
Maydonoz

Öğle (12:00)
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içi büyüklüğünde bir dilim köfte

Akşam (18:15)
1 kutu kefir
1 yumurtadan kıymalı yumurta
2 tane kuru kayısı
4 tane fındık

Su 2 lt 2 bardak çay, 1 kupa sade nescafe
Neskafe yasak ama her gün içiyorsun. :12: basen yapıyor o bırak türk kahvesi iç. Ben de bıraktım sanırım yani inşallah :D

Dünkü lahmacunun acısını çıkarttım akşam. İşten eve gider gitmez kurulumcular geldi kızlara ranza almıştık. Adamları bırakıp yemek hazırlamak olmazdı, hazırda da yemek yoktu. Bende geçiştirdim. Ama iyi de oldu. Sabaha tekrar bir gün önceki kiloma döndüm. Biliyorsun cumaya az kaldı. Mezuniyetime son 1,3 kg ramazan gelmeden biran önce mezun olmam lazım çünkü ramazanda kilo alıyorum :KK70::KK70:
Hayırlı olsun güle güle kullansın kızlar.. hadi bakalım o zaman iyi asıl az kaldı ramazana. Ben de ramazanda erir giderim 8-10 garanti veririm ama bu sene tutamayacağım :(

Onun menülerini diyetisyen hazırlıyor maşallah çok iyi kilo verdi. Ablası diyetisyen. Çok şanslı :işsiz:
Benimki herblife cı :işsiz: :KK70:
Ama yine de yedikleri kilosuna göre az göründü canım bana. Yaaaa sakın yanlış anlama ama ben hiç sevmiyorum o herblife olayını. İnanan insanlara da hayret ediyorum. Şaka gibi ama Türkiye' de fena halde satıyorlar. Ben şimdiye kadar böyle ürünlerin hiç birini kullanmadım. Hatta yakın arkadaşlarım yaptı. Kırıldılar gücendiler ama dedim kusura bakmayın sağlığım daha önemli. Gano excel var bir de. Yok sabunuymuş yok kahvesiymiş. Bir defa tadına baktım sırf hatır için. Bir de insanın al al diye zorluyorlar ya iyice sinir oluyorum.

Neskafe yasak ama her gün içiyorsun. :KK12: basen yapıyor o bırak türk kahvesi iç. Ben de bıraktım sanırım yani inşallah :KK70:
Sade ve sütsüz içiyorum canım. Kahve ve su. Filtre kahve almayı düşünüyorum ama nescafeninde zararlı olduğuna inanmıyorum. Öyle çok bi basenimde yok zaten, yok denecek kadar az. Olmasının sebebi de bisiklet. Ben bisikletin basen yaptığına inanıyorum. Her ne kadar inananlar olmasa da. Çünkü bisiklet sürene kadar hiç basenim yoktu.

Hayırlı olsun güle güle kullansın kızlar.. hadi bakalım o zaman iyi asıl az kaldı ramazana. Ben de ramazanda erir giderim 8-10 garanti veririm ama bu sene tutamayacağım :KK43:
Teşekkür ederim canım. :KK200: Ramazanda kilo vermeyi nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum yaaaa ben oruç tuttum diye iftarda kendimi ödüllendire ödüllendire ne hale geliyorum. Birde bünye alıştı kilo alıp vermeye rahat rahat alıyorum ramazanda. Bu ramazan ne yapacağım bakalım. İnşallah almam.

Kaptanim temizlige kalktim 21 günlük surecim güzel ilerliyor kac gun oldu bilmiyorum ama basladigimda ramazan sahuruna kadar tamamlamis olcam demistim kendi kendime

Harikasın canım yarın listeleri sallarsın o zaman :5: kolay gelsin temizliğinde de :36: yardıma geleyim istersen kız valla

Ama yine de yedikleri kilosuna göre az göründü canım bana. Yaaaa sakın yanlış anlama ama ben hiç sevmiyorum o herblife olayını. İnanan insanlara da hayret ediyorum. Şaka gibi ama Türkiye' de fena halde satıyorlar. Ben şimdiye kadar böyle ürünlerin hiç birini kullanmadım. Hatta yakın arkadaşlarım yaptı. Kırıldılar gücendiler ama dedim kusura bakmayın sağlığım daha önemli. Gano excel var bir de. Yok sabunuymuş yok kahvesiymiş. Bir defa tadına baktım sırf hatır için. Bir de insanın al al diye zorluyorlar ya iyice sinir oluyorum.
Ben de inanmıyorum ama işte satıyor kendi de kullanıyor. Onu kullanırken bizim 1. Sayfamızdaki çoğu şey yasak. BEN bu kadar para verip bi ürün kullanacaksam yemekleri tatlıları götürüp zayıflamam lazım :D yasaklara uyunca zaten gidiyor:D
Sade ve sütsüz içiyorum canım. Kahve ve su. Filtre kahve almayı düşünüyorum ama nescafeninde zararlı olduğuna inanmıyorum. Öyle çok bi basenimde yok zaten, yok denecek kadar az. Olmasının sebebi de bisiklet. Ben bisikletin basen yaptığına inanıyorum. Her ne kadar inananlar olmasa da. Çünkü bisiklet sürene kadar hiç basenim yoktu.
Bilmem benim de basenim yok. Ben bi ara günde 4-5 tane üçü bir arada içerdim uykusuzluk için. Göbek yaptığı kesin :D

Teşekkür ederim canım. :KK200: Ramazanda kilo vermeyi nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum yaaaa ben oruç tuttum diye iftarda kendimi ödüllendire ödüllendire ne hale geliyorum. Birde bünye alıştı kilo alıp vermeye rahat rahat alıyorum ramazanda. Bu ramazan ne yapacağım bakalım. İnşallah almam.
Oruç için ödül mü. Ahirette alacaksın inşallah ödülü acele etme.:36:

Harikasın canım yarın listeleri sallarsın o zaman :KK5: kolay gelsin temizliğinde de :KK36: yardıma geleyim istersen kız valla

Ben de inanmıyorum ama işte satıyor kendi de kullanıyor. Onu kullanırken bizim 1. Sayfamızdaki çoğu şey yasak. BEN bu kadar para verip bi ürün kullanacaksam yemekleri tatlıları götürüp zayıflamam lazım :KK70: yasaklara uyunca zaten gidiyor:KK70:

Bilmem benim de basenim yok. Ben bi ara günde 4-5 tane üçü bir arada içerdim uykusuzluk için. Göbek yaptığı kesin :KK70:

Oruç için ödül mü. Ahirette alacaksın inşallah ödülü acele etme.:KK36:
Salliycam inşallah :-)
Oyyy hamissin sen kiyamamm .:KK36:
Ama şu iki canavarı götürürsen cok makbule geçer :D

Aaa evet unutuyorum yaa bebeği hep :D alayım canım benim çocuklarla oynarlar. Komşular da bırakır sürekli Alışığım:-)

99049B9D-C7A3-49AB-BEA3-9AD1631ECDF2.jpeg
Sizin ordaji markette bulusalim yarin
Hosuma giderse hep kalsin gelmesinler
Ahahaha yok artık o kadar değil. 5 çocuk bir de yolda 6 :D anka ölü ulaşılamıyor :D

Harikasın canım yarın listeleri sallarsın o zaman :KK5: kolay gelsin temizliğinde de :KK36: yardıma geleyim istersen kız valla

Ben de inanmıyorum ama işte satıyor kendi de kullanıyor. Onu kullanırken bizim 1. Sayfamızdaki çoğu şey yasak. BEN bu kadar para verip bi ürün kullanacaksam yemekleri tatlıları götürüp zayıflamam lazım :KK70: yasaklara uyunca zaten gidiyor:KK70:

Bilmem benim de basenim yok. Ben bi ara günde 4-5 tane üçü bir arada içerdim uykusuzluk için. Göbek yaptığı kesin :KK70:

Oruç için ödül mü. Ahirette alacaksın inşallah ödülü acele etme.:KK36:
Öyle ödül değil canım yaaaa tatlı, dondurma ödülü. Oruçken insanın canı neler çekiyor neler ödül diye onlara diyorum. Eşimde çok sever iftar sofralarını mutlaka tatlımız üç öğün yemeğimiz salatamız hepsi olur. Bir de üşenmeden canım ne çekerse onu yaparım. Doğal olarak da kilo olarak kalıyor.

BEN bu gün simit yedim yarın sil baştan off yaaa :işsiz:
Sıkma canını başlarsın yeniden. Benim şimdiye kadar yaptığım tek kaçamak lahmacundu. Ondan başka olmadı hiç.

Menümü de yazayım

3 tane ceviz
Biraz tel peyniri

Öğle (12:15)
1 Kepçe çorba
Avuç içi büyüklüğünde tavuk
salata
Ayran

Akşam (16:20)

4 tane ceviz
3 tane kuru kayısı