- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
Şuan mezun durumdayım ama emin değilim. Hedefim 60 tı. Acaba bir hafta daha bekleyip tam hedefimde mi mezun olsam bilemiyorumMezun olamayacaksın ama neden yedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan mezun durumdayım ama emin değilim. Hedefim 60 tı. Acaba bir hafta daha bekleyip tam hedefimde mi mezun olsam bilemiyorumMezun olamayacaksın ama neden yedin
Bence olabilir boyun kaçtıŞuan mezun durumdayım ama emin değilim. Hedefim 60 tı. Acaba bir hafta daha bekleyip tam hedefimde mi mezun olsam bilemiyorum
Başla canım başla hoşgeldinBende mi baslasam ne yapsam
62 kilom hedefim 52
Kızlarrrrr 65 olmuşum
1 ay önce 63 tüm. 2 kilo almışımtotalde kaç aldın? her aya 1 kilo almaya çalış, son ay zaten bi anda ödem falan 3-4 alıyosun.
Yazsana ne kadar minikler bakalım3. günden devam (ara ara minik kaçamaklar oluyo ama susun )
1 ay önce 63 tüm. 2 kilo almışım
İlk hamileliğimde 12 ikincide 7 üçüncüde 11 aldım. Bunda rekor kırıcam sanırım
9-8 yaşında büyükler en küçük 19 aylık olacak yakında canım.Yaşları kaç canım?
9-8 yaşında büyükler en küçük 19 aylık olacak yakında canım.
Sağol canım baya korkuyorum nasıl büyüyecekAllah bağışlasın canım. Aynı zamanda da yardımcın olsun.
Sağol canım baya korkuyorum nasıl büyüyecek
Hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah:))Büyür büyür merak etme
3 tane bülbül yuvası yedim yaa irade denen bişey kalmadı
Sağol canımBir de bünye diğerinden alışıktır kilo almaya eskilerden daha çabuk kilo alırsın. Daha dikkatli olman lazım. Ben buralara zor yetişiyorum takımdan çok vakit kalmıyor. Ara ara uğrasana bizim takıma. Belki motive olursun.