• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 gün temiz beslenme

Günaydın kızlar :KK200:

Şimdi size bir tespitimi anlatmak istiyorum. Dün şekersiz 21 günün 5. günündeydim. Önce anlatayım sonra menümü yazayım. Sabah güzelce kalktım yine erkenden. Kahvaltı atıştırmamı yaptım. Öğlen çocuklarla kahvaltımı yaptım. Temizliğe başladım. Her şey iyi güzel hoş giderken ben akşam yemeğini unutmuşum saate baktığımda 19:00 du. Ve evde yiyecek namına hiç bir şey yoktu. Aslında hiç ama hiç bahanesi olamaz sonuçta ağzıma atıştırmalık bir şeyler atabilirdim ama işte nefsime uydum. Yemeği dışarıdan söyledik. İyi de kilo verdim yaaa yine dedim ki lahmacundan bişey olmaz. Hem geç saatte yemenin hem de şekersiz diyeti bozmanın bana maliyeti geri gelen 1 kg oldu. 1 gece de bir kilo fark eder mi bilmiyorum ama sanırım lahmacun tuzlu geldi sürekli su içtim durdum. Bunun çoğunluğu ödemdir diye düşünüyorum ama tek öğün her şeyi nasıl geriye çeviriyor görün. Doğal olarak 21 günüm bozuldu ama ben bozuldu diye bırakmadım kendimi. Bugün yeniden devam ediyorum. Bakalım yarın ne çıkacak sonuç.

Menüm
Kahvaltı (08:00)
10 tane fındık
5-6 tane yarım açılmış kuru kayısı

Öğle (12:30)
1 yumurtadan omlet
2-3 küçük parça sucuk (Sanırım hazır gıda olduğu için sucukta olmamalıydı şekersiz diyette şimdi fark ettim )
Salatalık
2-3 parça tel peynir

Akşam (20:00)
2 tane lahmacun
1 tane ayran
Bol salata

2 lt su, 2 fincan sade nescafe

21 Günüm bozuldu dimi @Phoenix_32 Anka kaptanım :oops:
Evet ödem ve geç saatte yenilen yemek ertesi gün tartıya yansıyor ama geçer o bende haftasonu eşimle dışarı çıktım ve bizim beyefendi beni iskenderciye götürmesin mi :) E bende yedim haliyle o kokuyu alınca nasıl olsa bütün gün dışarıdayım yürür yakarım dedim ve sonuç sabah 69.3 yani yarım kilo fazla çıktım umarım cumaya kadar 68 olurum. Hep o kocam olacak adamın yüzünden :) Birde diyor ben o zaman kendime söyleyeyim sadece sen yeme. Tabi canım oldu.

Ya kuşum sen kim 21 gün dayanmak kim..

Bunun 3 günlük pardon 3 saatlik olani var mı sen onu yap hahaahaa

İlacı da unuttum 2 gün:dondurma:

Bu sabah içtim neyse ki. İlaç etki etse bile sıkıntıdan ve alışkanlıktan yiyorum o_O
Olsun zamanla düzelecek canım hemen umutsuzluğa kapılma. Düzenli menü paylaşsan yazdıkça daha az kaçamak yaptığını farkedeceksin ;)

Lahmacun olabilir bence. Nadiren. Yani çok ince ve mayasız bir hamur.
Undan bir süre uzak durup sonra yiyince bir lokma dahi olsa ödem yapıyor...
Normalde dediğin gibi bir lahmacundan bir şey olmaz ama ben hem iki yedim hem de geç saatte yedim :KK70: Neyse şükür dün dengelemiş oldum.

Bende normal kahvaltımı yaptım 8.30 da peynir zeytin yumurta yeşillik kaynamış patateste vardı.
Şimdide ceviz ve kuru kayısı yiyorum. Bir saat yürüdüm ve canım birşeyler yemek istedi. Son üç günlük abartmadan sonra henüz adapte olamadım . Ara yapmam aslında...
Canım haşlanmış bile olsa patates yememeliyiz diye düşünüyorum. Yasaklı listemizde yok muydu?

Evet ödem ve geç saatte yenilen yemek ertesi gün tartıya yansıyor ama geçer o bende haftasonu eşimle dışarı çıktım ve bizim beyefendi beni iskenderciye götürmesin mi :) E bende yedim haliyle o kokuyu alınca nasıl olsa bütün gün dışarıdayım yürür yakarım dedim ve sonuç sabah 69.3 yani yarım kilo fazla çıktım umarım cumaya kadar 68 olurum. Hep o kocam olacak adamın yüzünden :) Birde diyor ben o zaman kendime söyleyeyim sadece sen yeme. Tabi canım oldu.
Ekmeklerini yedin mi? Yemediysen bişey olmaz ama ekmekleri de yediysen problem :KK70: Geçenlerde bir gün biz de gecenin bir yarısı künefeciye gittik. Ama benim hiç bir suçum yoktu. Diyetteki bir insanın yanında hiç tatlıdan söz edilir mi? Gözüm döndü resmen. Ama artık tuzaklarına düşmüyorum. Her defasında ye yaaa bi taneden bişey olmaz diyor :KK70::KK70:

Geldim kızlarrrr. LAydLiNe LAydLiNe benim de bozuldu.
Demekki yesa yesa ve @MiuLego ya söyleyince nazar ediyorlar :bicak:
Gizli gizli yapalım bu sefer :sus:
Ben çok bozuldu saymıyorum canım yaaa sonuçta tatlı, ya da şekerli değil. Lahmacun ama beyaz undan yapıldığı için olmamalıydı. Belki evde kendim yapsam tam buğday unuyla olurdu ama dışarıdan söyleyince sıkıntı oldu. Şu anlık tek fire o bakalım 21 gün sonunda nasıl olacak. Dünkü menüm güzeldi. Mükafaatını da tartıda aldım şükür. 61.3 çıktım bu sabah :KK9::nazar: Nazar etmesinler aman deyim :KK45:

Günaydın kızlarrr:KK36:
Hadi bakalım bozanlar bu gün 0 dan başlıyoruz:KK36:
Günaydın canım :KK200:

Dünün menüsünü yazayım eksik kalmasın.

Menüm
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane ceviz
Maydonoz

Öğle 12:15)
1 kepçe buğdaylı yayla çorbası
1 tabak yeşil fasulye yemeğinin fasulyeleri (suynu yemedim)

4-5 tane minicik can eriği

Akşam (17:00)
12 tane fındık
3 tane kuru kayısı

1,5 lt su 2 bardak şekersiz çay, iki fincan sade nescafe

Dünün menüsünü yazayım eksik kalmasın.

Menüm
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane ceviz
Maydonoz

Öğle 12:15)
1 kepçe buğdaylı yayla çorbası
1 tabak yeşil fasulye yemeğinin fasulyeleri (suynu yemedim)

4-5 tane minicik can eriği

Akşam (17:00)
12 tane fındık
3 tane kuru kayısı

1,5 lt su 2 bardak şekersiz çay, iki fincan sade nescafe
Hani akşam:kaydirigubbakcemile:

Dünkü lahmacunun acısını çıkarttım akşam. İşten eve gider gitmez kurulumcular geldi kızlara ranza almıştık. Adamları bırakıp yemek hazırlamak olmazdı, hazırda da yemek yoktu. Bende geçiştirdim. Ama iyi de oldu. Sabaha tekrar bir gün önceki kiloma döndüm. Biliyorsun cumaya az kaldı. Mezuniyetime son 1,3 kg ramazan gelmeden biran önce mezun olmam lazım çünkü ramazanda kilo alıyorum :KK70::KK70:

Back