- 1 Ekim 2013
- 7.641
- 15.319
- 34
-
- Konu Sahibi Taurus woman
İnstagramda gülsjourney hesabı var. Takip edebilirsin. Ketojenik beslenme hakkında fikir veriyor ve gruplar yapıyor. Kendisi de lipoödemliKetojenik beslenme bana çok karışık geliyor, makro hesaplama çok uğraşlı kafam çok karışıyor
Teşekkür ederim bakacağımİnstagramda gülsjourney hesabı var. Takip edebilirsin. Ketojenik beslenme hakkında fikir veriyor ve gruplar yapıyor. Kendisi de lipoödemli
Gulsjorney hesabına baktım ama kendisi ücretli danışmanlık veriyor ve bir aylık ketojenik beslenme için 105 dolar ücret biçiyor bu da yaklaşık 3500 tl yapıyor yani ücreti yüksek bana göreİnstagramda gülsjourney hesabı var. Takip edebilirsin. Ketojenik beslenme hakkında fikir veriyor ve gruplar yapıyor. Kendisi de lipoödemli
Merhaba devam ediyorumMerhaba ,kaç kilo verebildiniz ,beslenmenin devamını getirmeyi bıraktınız mı
Merhaba 3 kilo civarında verdim ama bende lipödem olduğu için bu kadar gitti normalde daha fazla gidiyor bunu yapanlarda. Lipödem diyetine başlayacağım. Tatile çıkmıştım Yeni döndüm evime biraz eve alıştıktan sonra diyete başlayacağım onu da paylaşacağımMerhaba ,kaç kilo verebildiniz ,beslenmenin devamını getirmeyi bıraktınız mı
SüpersinizMerhaba devam ediyorumsonucu çarşamba günü paylaşavaktım ben de şimdi 17. Gündeyim 16 günde 3.8 kilo verdim