- 20 Mayıs 2012
- 592
- 540
- 40
-
- Konu Sahibi Taurus woman
Merhaba süt ürünleri değil direk süt yasak. Peynir yoğurt fermente olduğu için onlar yasak değil hatta süt kaymağı bile abartılmadığı sürece sadece sağlıklı yağ olduğundan yasak değil.Merhaba, ben de bu diyeti yapmak istiyorum ne zamandır ama cesaret edemiyorum. Şekersiz diyette süt ürünleri de yasak değil mi, sizin listelerinizde peynir ve yoğurt gördüm
Süper hiç olmazsa tatlıyı tamamen çıkarsanız zaten meyve yiyorsunuz ya. En azından ordan bile farkeder bir de meyveyi gündüz yeseniz akşam yemeseniz süper olurMerhaba! Bunun üzerinde çalışıyorum :) Unlu mamuller ve pastane ürünlerinden kaçınıyorum, meyve ve doğal tatlıları tercih ediyorum. Kahveyi şekersiz içiyorum :)
Lipodem için ketojenik beslenmelisin canım22.07.2024
21. Gün kahvaltı: 2 adet kıymalı peynirli sahanda yumurta, tel peyniri, 3 yeşil zeytin, domates, salatalık,çay
21.Gün akşam yemeği: 2 tabak menemen
Not: sabah kahvaltı öncesi 2 kupa filtre kahve içtim (şekersiz)
21 gün şekersiz Beslenme bugün itibariyle bitmiş bulunmakta, net tartımı perşembe eve geçince anlayacağım ama bu 21 günde 3 kilo net verdim fazlası vardır eksiği yoktur. Benim gibi lipödemli biri için gayet iyi bir sonuç zira ben 1 aylık diyette sadece 2 kilo verebilen biriydim. Şimdi birkaç gün kontrollü olarak ara vereceğim sonrasında farklı bir sağlıklı yaşam, diyet ve spor kombini ile devam edeceğim, tabiki haftada bir ödül olacak, kendimi kasmadan ama sağlıklı ve kontrollü olarak devam edecek bir sürece gireceğim gün gün onu da paylaşırım inşallah
Ketojenik beslenme bana çok karışık geliyor, makro hesaplama çok uğraşlı kafam çok karışıyorLipodem için ketojenik beslenmelisin canım