-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.641
Benimki erkek çıktı inşallah doğrudurÇin Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Hesaplama Aracı 2024 link verebiliyoruz inşallah. Şuradan bir denesenize. Tutuyor muBenimki kız çıkıyor
Ayyy ne tesadüfBenim çin takvimine göre erkek çıkıyor ama ben Ekim dogumluyum, Ekim'de hamile kaldım, Ekim'de yasimi doldurdum, doldurduğum yaşı baz alırsam erkek yeni girdigim yaşı baz alırsam kızhislerim kız diyor bakalım haftaya sonucum çıkar inşallah sağlıklı olsun da hepimizin bebesi kiz olmasi erkek olması önemli değil hepsi erkek olursa dünyanın yengeç burcu erkek ihtiyacını karşılamaya geliyoruz deriz kızı bulanlar çok şanslı bu sene
Her gebelik birbirinden farklı olur, hormonlardan sivilce çok normal. Benim kaybettigim ilk gebeliğimde olmustu, ikinci gebeligimde olmadi, bu üçüncü bunda da olmadı...Kızlar yüzümde çok sivilce çıktı . Afedersiniz gaz bombasına döndüm. Oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle şeyler. Var mı benim gibi olan
Bende vermeye devam yirmi gün önce falan gittiğimde 3.700falan vermiştim net yirmi gündür açım daha beter açım bu sefer yediğim çıkıyor ceviz portakalla duruyorum bı günde turşu yedim çıkarmadım gerisi hep iki dk durmadı midemde, haftaya gideceğim bakalım kaç vermisimEksi bir daha eklenerek toplam dört kilo vererek sürece devam etmekteyimmillet kilo almaya başladı bile ben habire veriyorum imkanım olsa neler yerdim neler olsun bunada şükür bir Türk filmi repliği varya
-çokmu tatlı
-mm baldan tatlı
-bigün bende yicem
Evde bu replikle geziyorum
GüldürdünüzEksi bir daha eklenerek toplam dört kilo vererek sürece devam etmekteyimmillet kilo almaya başladı bile ben habire veriyorum imkanım olsa neler yerdim neler olsun bunada şükür bir Türk filmi repliği varya
-çokmu tatlı
-mm baldan tatlı
-bigün bende yicem
Valla bende bulantı falan yok ama ben de yiyemiyorum çok ilginç bir şekilde. Yediklerimin tadı hep tuhaf kötü geliyor ondan sanırım. 54 kg idim sürece basladigimda. Drda üstümde kalın kazakla kotla ayakkabıyla 55 geldim. Geçen gün tartıldım 3-5 gün önce 53.60 falandim bugün tartıldım 52.80 civarında geldim.Eksi bir daha eklenerek toplam dört kilo vererek sürece devam etmekteyimmillet kilo almaya başladı bile ben habire veriyorum imkanım olsa neler yerdim neler olsun bunada şükür bir Türk filmi repliği varya
-çokmu tatlı
-mm baldan tatlı
-bigün bende yicem
İlerleyen zamanlarda da ben çok yemek yiyorum diye minik minik sitem ederizValla bende bulantı falan yok ama ben de yiyemiyorum çok ilginç bir şekilde. Yediklerimin tadı hep tuhaf kötü geliyor ondan sanırım. 54 kg idim sürece basladigimda. Drda üstümde kalın kazakla kotla ayakkabıyla 55 geldim. Geçen gün tartıldım 3-5 gün önce 53.60 falandim bugün tartıldım 52.80 civarında geldim.Dediğiniz gibi millet kilo alıyor ben veriyorum çok ilginç. İlkinde bulantidan 5 kg kaybetmiştim sonra almaya başlamıştım. E bunda bulantım yok ama yiyemiyorum da. Çok güldüm gece gece yazdiginiza bende yine güzelce yiyebilecek miyim diyip duruyorum kendi kendime
Yok cnm bulantım fln yok kötü olanda o canım yemek istiyor şeker çıktı insülin oluyorum herşey yasak ve kilo vermem gerekiyorGüldürdünüzİnşallah bıçak gibi kesilir bulantılarınız 12. Haftadan sonra
Bulantı bendede hiç yok şekerim yüksek çıktı insülin oluyorum herşey yasakValla bende bulantı falan yok ama ben de yiyemiyorum çok ilginç bir şekilde. Yediklerimin tadı hep tuhaf kötü geliyor ondan sanırım. 54 kg idim sürece basladigimda. Drda üstümde kalın kazakla kotla ayakkabıyla 55 geldim. Geçen gün tartıldım 3-5 gün önce 53.60 falandim bugün tartıldım 52.80 civarında geldim.Dediğiniz gibi millet kilo alıyor ben veriyorum çok ilginç. İlkinde bulantidan 5 kg kaybetmiştim sonra almaya başlamıştım. E bunda bulantım yok ama yiyemiyorum da. Çok güldüm gece gece yazdiginiza bende yine güzelce yiyebilecek miyim diyip duruyorum kendi kendime
Geçmiş olsun, diyabet ile uğraşmak zor iş. Allah sabır ve şifa versinYok cnm bulantım fln yok kötü olanda o canım yemek istiyor şeker çıktı insülin oluyorum herşey yasak ve kilo vermem gerekiyor
Benimki şekerden cnm insülin oluyorum herşey yasakBende vermeye devam yirmi gün önce falan gittiğimde 3.700falan vermiştim net yirmi gündür açım daha beter açım bu sefer yediğim çıkıyor ceviz portakalla duruyorum bı günde turşu yedim çıkarmadım gerisi hep iki dk durmadı midemde, haftaya gideceğim bakalım kaç vermisim
Aminnn insallah gerçekten çok zor yiyesin olupta yiyememek ve normal zaman ki diyet gibi değilki arada kaçamak yapim diyemiyorsun hemen yükseliyor sekerGeçmiş olsun, diyabet ile uğraşmak zor iş. Allah sabır ve şifa versin
Valla inşallah ederiz o günleri görmek istiyorum çünküİlerleyen zamanlarda da ben çok yemek yiyorum diye minik minik sitem ederiz
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin bebisler için katlaniyoruz her şeye işte napalim onlar sağlıklı olsunlar daBulantı bendede hiç yok şekerim yüksek çıktı insülin oluyorum herşey yasak
Ben deee ben deeee bak nasıl kızzz doğurcam (amin inşallahBen kız doğurayım da görün
BacımmmBen deee ben deeee bak nasıl kızzz doğurcam (amin inşallah)
Tecrübeli anne olunca böyle oluyor demek.Selam kızlar dün ikili test için gittim orda doktor muane ederken cinsiyeti fark ettim bariz doktora dedim hocam görüyorum cinsiyeti hocada şaşırdı nasıl anladınız ama bariz belliydi kızlar kız bebek gördüm doktor bu haftada kimseye demiyorum ama maden sen kendin gördün hayırlı olsun dedi kızım olucak inşallah bir kızım bir oğlum vardı bir kızım daha oluyor çok şükür rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah bizde durumlar bu şekildebide son olarak doktor kalp atışı da kız çoçukla uyumlu dedi kalp atışımız170 kızlar
Bacımmm
Tecrübeli anne olunca böyle oluyor demek.
Ekranda “kız” yazısı çıksa ben yine anlamam.
Gözün aydın. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin küçük kızın
Evdeki kız nüfusu da çoğunluğa geçiyor.
Ben gizli feminik miyim acaba ?