Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    21
Ayyy ne tesadüf Bende Ekim dogumluyum bebisede Ekim'de hamile kaldım babası yengeç Burcu bende yine yengeç bi erkeğim olsun istiyorum en azından yeni nesil kizlar için efendi naif düzgün adamlar görsünler

Kızlar yüzümde çok sivilce çıktı . Afedersiniz gaz bombasına döndüm. Oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle şeyler. Var mı benim gibi olan
Her gebelik birbirinden farklı olur, hormonlardan sivilce çok normal. Benim kaybettigim ilk gebeliğimde olmustu, ikinci gebeligimde olmadi, bu üçüncü bunda da olmadı...

Bende vermeye devam yirmi gün önce falan gittiğimde 3.700falan vermiştim net yirmi gündür açım daha beter açım bu sefer yediğim çıkıyor ceviz portakalla duruyorum bı günde turşu yedim çıkarmadım gerisi hep iki dk durmadı midemde, haftaya gideceğim bakalım kaç vermisim

Güldürdünüz İnşallah bıçak gibi kesilir bulantılarınız 12. Haftadan sonra

Valla bende bulantı falan yok ama ben de yiyemiyorum çok ilginç bir şekilde. Yediklerimin tadı hep tuhaf kötü geliyor ondan sanırım. 54 kg idim sürece basladigimda. Drda üstümde kalın kazakla kotla ayakkabıyla 55 geldim. Geçen gün tartıldım 3-5 gün önce 53.60 falandim bugün tartıldım 52.80 civarında geldim. Dediğiniz gibi millet kilo alıyor ben veriyorum çok ilginç. İlkinde bulantidan 5 kg kaybetmiştim sonra almaya başlamıştım. E bunda bulantım yok ama yiyemiyorum da. Çok güldüm gece gece yazdiginiza bende yine güzelce yiyebilecek miyim diyip duruyorum kendi kendime

İlerleyen zamanlarda da ben çok yemek yiyorum diye minik minik sitem ederiz

Bulantı bendede hiç yok şekerim yüksek çıktı insülin oluyorum herşey yasak

Benimki şekerden cnm insülin oluyorum herşey yasak

İlerleyen zamanlarda da ben çok yemek yiyorum diye minik minik sitem ederiz
Valla inşallah ederiz o günleri görmek istiyorum çünkü sevdiğin şeylerin tadının kötü gelmesi çok tuhaf bir hismiş inşallah bir an önce duzeliriz.de yeriz
Bulantı bendede hiç yok şekerim yüksek çıktı insülin oluyorum herşey yasak
Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin bebisler için katlaniyoruz her şeye işte napalim onlar sağlıklı olsunlar da

Ay kızlar bizim tahmini doğum tarihimiz temmuz sonu ağustos başı gibi görünüyor. O yüzden hem temmuz hem ağustos grubunda varım. Bu grupta ne güzel cinsiyetler falan konuşulmaya başlanmış diğer grupta daha kese görecek miyiz kalp atışı duyacak mıyız yazanlar var zaman ne kadar hızlı yaaa daha şundan bi kaç hafta öncesine kadar biz de bu stresleri yaşıyorduk şimdi cinsiyet konuşur olmuşuz allahım hepimize sağlıklı yavrucaklar, sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğumlar nasip etsin. Burada önce hangi bebek arabası modelini alacağımızı konuşup sonra da bebeğimizin nasıl gazını çıkartacağımızı konuşacağımız günler gelsin akşama kadar girememiştim foruma. Girdim ve içim huzurla doldu resmen konuşmaları görünce

Bu arada benim de Çin takvimine göre kız görünüyor. Allah biliyor ya içten içe hep kız çocuğu hayali de kurmuştuk eşimle. Ama ne olursa rabbim sağlıklıca versin hepsine kabulüz biraz önce yüzük dememesi yaptık onda da kız çıktı ama bebişimiz solda duruyor yani ramziye göre tam anlamasam da sanırım erkek

Selam kızlar dün ikili test için gittim orda doktor muane ederken cinsiyeti fark ettim bariz doktora dedim hocam görüyorum cinsiyeti hocada şaşırdı nasıl anladınız ama bariz belliydi kızlar kız bebek gördüm doktor bu haftada kimseye demiyorum ama maden sen kendin gördün hayırlı olsun dedi kızım olucak inşallah bir kızım bir oğlum vardı bir kızım daha oluyor çok şükür rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah bizde durumlar bu şekilde bide son olarak doktor kalp atışı da kız çoçukla uyumlu dedi kalp atışımız170 kızlar

Ben deee ben deeee bak nasıl kızzz doğurcam (amin inşallah)
Bacımmm
Tecrübeli anne olunca böyle oluyor demek.
Ekranda “kız” yazısı çıksa ben yine anlamam.

Gözün aydın. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin küçük kızın
Evdeki kız nüfusu da çoğunluğa geçiyor.
Ben gizli feminik miyim acaba ?

Son düzenleme:
sorma canım tecrübe konuşuyor kız sayısı artıyor evde kızım sevinçten deliriyor oğlan az sürat yaptı gibi oldu ama onuda teselli ettik odan ayrı olacak rahatsız edenin olmayacak o şekilde ikna ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…