- 12 Aralık 2013
- 391
- 503
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.601
İkinciye kısmet artıkBu sene erkek senesi demiştim
Ay gerçekten mi yaErkek vallakız olsun istiyordum erkek yiğenim var zaten zor oluyor erkekler diye ama olsun sağlıklı olması yeterli benim için bol koşturmalı hünler bekliyor beni artık
Valla öyle galiba ya. İçten içe yine kız istesem de bebisin erkek olduğuna inanmaya başladım bende valla herkes erkek diyor baktıkça etkileniyorumBu sene erkek senesi demiştim
Dedikleri gibi erkek senesi galiba, hiç kız bebek haberi görmedim bu forumda. Ben de Çin takvimine baktım şimdi, kız görünüyor ama bakalım. Hayırlısı diyelim, sağlıkla gelsinler, uslu ve mutlu oğlanlar/kızlar olsunlar umarımKız istiyordum ama erkek çıktı annem erkek dedi bi oyunla erkek doğcak dediler çin takvimi de erkek demiştibelliymiş yani aslında . sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün gerisi hiç önemli değil cidden
Ben Zeynep kamile gidiyorum arada orda da asistanlar bakıyor muayene ediyor genelde. Doktora bilgi veriyorlar sadece bana daha hiç doktor bakmadı bu zamana kadar orda da.Göztepe Araştırma hastanesi olduğu için hep öyleymiş, uzmanlar yerine asistanları bakıyor. Zeynep Kamil'i öneren çok oluyor, doktorları çok iyiymiş. Özel'lere güvenmiyorum ben de ama çalışırken de kolay oluyor cumartesi gitmek. Güvenmediğim bir durum olursa Zeynep Kamil'e gitmeye çalışırım sanırım.
Gel bacım gel sarılalımErkek vallakız olsun istiyordum erkek yiğenim var zaten zor oluyor erkekler diye ama olsun sağlıklı olması yeterli benim için bol koşturmalı hünler bekliyor beni artık
Orada da mı aynıBen Zeynep kamile gidiyorum arada orda da asistanlar bakıyor muayene ediyor genelde. Doktora bilgi veriyorlar sadece bana daha hiç doktor bakmadı bu zamana kadar orda da.
Benim erkek çıkıyorÇin Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Hesaplama Aracı 2024 link verebiliyoruz inşallah. Şuradan bir denesenize. Tutuyor muBenimki kız çıkıyor
Bende tuttu erkekÇin Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Hesaplama Aracı 2024 link verebiliyoruz inşallah. Şuradan bir denesenize. Tutuyor muBenimki kız çıkıyor
O nasıl yapılıyorBenim erkek çıkıyor
Yüzük falını denediniz mi??
Şuan bir mutlu oldumBende tuttu erkek
Hayırlısı herşeyden önce . çin takvimi bende erkek göstermişti yani sizin ki de doğru olabilir gibiDedikleri gibi erkek senesi galiba, hiç kız bebek haberi görmedim bu forumda. Ben de Çin takvimine baktım şimdi, kız görünüyor ama bakalım. Hayırlısı diyelim, sağlıkla gelsinler, uslu ve mutlu oğlanlar/kızlar olsunlar umarım
Tabi hakkımızda hayırlısı her şeyden önce. Ama merak işteHayırlısı herşeyden önce . çin takvimi bende erkek göstermişti yani sizin ki de doğru olabilir gibi
Yapma yaBen Zeynep kamile gidiyorum arada orda da asistanlar bakıyor muayene ediyor genelde. Doktora bilgi veriyorlar sadece bana daha hiç doktor bakmadı bu zamana kadar orda da.
Canım, sen yine kuzenine bir sorsan.. hem o zaman sistem nasılmış? Dr u kimmiş ?Orada da mı aynıKuzenim kendi doktoru olduğunu söylemişti, iki sene önce gidiyordu ama değişmiş olabilir. Teşekkürler bilgi için.
Sorarım tabii ki, aklıma ilk sormak geldi ama ailelere resmi açıklamayı yapmadık hala, üç ayın dolmasını ve şu testlerin yapılmasını bekliyoruz. Şüphelenebilir diye soramadım, fıırsat bulursam sorarım mutlaka.Yapma ya
Canım, sen yine kuzenine bir sorsan.. hem o zaman sistem nasılmış? Dr u kimmiş ?
Sağlık bakanlığını mı arayıp sorsam acaba ?
Bu sene erkek senesi demiştim
Ben kız doğurayım da görünDedikleri gibi erkek senesi galiba, hiç kız bebek haberi görmedim bu forumda. Ben de Çin takvimine baktım şimdi, kız görünüyor ama bakalım. Hayırlısı diyelim, sağlıkla gelsinler, uslu ve mutlu oğlanlar/kızlar olsunlar umarım