Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    21
Erkek valla kız olsun istiyordum erkek yiğenim var zaten zor oluyor erkekler diye ama olsun sağlıklı olması yeterli benim için bol koşturmalı hünler bekliyor beni artık
Ay gerçekten mi ya hayırlısı ile al kucağına canım benim sağlıkla. Herkes erkek diyor ben de kesin benimki de erkek demeye başladım ya Allah sağlık versin de kosturursun napalim

Bu sene erkek senesi demiştim
Valla öyle galiba ya. İçten içe yine kız istesem de bebisin erkek olduğuna inanmaya başladım bende valla herkes erkek diyor baktıkça etkileniyorum zaten bu hamileliğim diğerinden çok çok farklı galiba cinsiyet de farklı

Dedikleri gibi erkek senesi galiba, hiç kız bebek haberi görmedim bu forumda. Ben de Çin takvimine baktım şimdi, kız görünüyor ama bakalım. Hayırlısı diyelim, sağlıkla gelsinler, uslu ve mutlu oğlanlar/kızlar olsunlar umarım

Ben Zeynep kamile gidiyorum arada orda da asistanlar bakıyor muayene ediyor genelde. Doktora bilgi veriyorlar sadece bana daha hiç doktor bakmadı bu zamana kadar orda da.

Ben Zeynep kamile gidiyorum arada orda da asistanlar bakıyor muayene ediyor genelde. Doktora bilgi veriyorlar sadece bana daha hiç doktor bakmadı bu zamana kadar orda da.
Orada da mı aynı Kuzenim kendi doktoru olduğunu söylemişti, iki sene önce gidiyordu ama değişmiş olabilir. Teşekkürler bilgi için.

Hayırlısı herşeyden önce . çin takvimi bende erkek göstermişti yani sizin ki de doğru olabilir gibi

Yapma ya
Orada da mı aynı Kuzenim kendi doktoru olduğunu söylemişti, iki sene önce gidiyordu ama değişmiş olabilir. Teşekkürler bilgi için.
Canım, sen yine kuzenine bir sorsan.. hem o zaman sistem nasılmış? Dr u kimmiş ?

Sağlık bakanlığını mı arayıp sorsam acaba ?

Yapma ya

Canım, sen yine kuzenine bir sorsan.. hem o zaman sistem nasılmış? Dr u kimmiş ?

Sağlık bakanlığını mı arayıp sorsam acaba ?
Sorarım tabii ki, aklıma ilk sormak geldi ama ailelere resmi açıklamayı yapmadık hala, üç ayın dolmasını ve şu testlerin yapılmasını bekliyoruz. Şüphelenebilir diye soramadım, fıırsat bulursam sorarım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…