Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    21
O nasıl yapılıyor Sizin cinsiyet belli mi peki
yok yok belli değil bizim

yüzük yöntemi de alyans ile yapılıyor. alyansa bir tane saç telinizi geçirin karnınızın üzerine koyup sallamadan hafifçe havaya kaldırın, kendi dairesel ya da ileri geri hareket ediyor.
dairesel olur : kız
iler geri giderse: erkek

Acelesi yok öyleyse. Vaktinden önce duyurmak pahasına sorma. Topikte d bi araştıralım. Konu açayım olmazsa

Benim çin takvimine göre erkek çıkıyor ama ben Ekim dogumluyum, Ekim'de hamile kaldım, Ekim'de yasimi doldurdum, doldurduğum yaşı baz alırsam erkek yeni girdigim yaşı baz alırsam kız hislerim kız diyor bakalım haftaya sonucum çıkar inşallah sağlıklı olsun da hepimizin bebesi kiz olmasi erkek olması önemli değil hepsi erkek olursa dünyanın yengeç burcu erkek ihtiyacını karşılamaya geliyoruz deriz kızı bulanlar çok şanslı bu sene

Çin Takvimi ile Bebek Cinsiyeti Hesaplama Aracı 2024 link verebiliyoruz inşallah. Şuradan bir denesenize. Tutuyor mu Benimki kız çıkıyor
Valla burda da erkek çıktı belli değil benim ama çin takvimine göre erkek, bıçak makasa göre erkek bakalım ne olacak cidden meraktayim
Bir bu kaldı denemediğim bunu da denicem

Acelesi yok öyleyse. Vaktinden önce duyurmak pahasına sorma. Topikte d bi araştıralım. Konu açayım olmazsa
Ocak, şubat, mart, Nisan, mayıs, haziran gruplarına yazdım. Bakalım dönüş olur mu ..

İlk yorum düştü.

Eklentiler

• IMG_3907.png
    227,4 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar gunaydin fetal dna sonucu cikti bebek erkek cok sukur kromozomsal bir problem gozukmuyor testte. Ama en son kontrolde doktor yuksek ihtimal kiz deyince cok inanmistim sasirdim o yuzden ihtimallere inanmayin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin oğlunuzu ben de fetal dna sonucu bekliyorum kalp atış hızı kaçtı bakmışmıydınız 140ın altı erkek olur diyorlar çok merak ediyorum

Orada da mı aynı Kuzenim kendi doktoru olduğunu söylemişti, iki sene önce gidiyordu ama değişmiş olabilir. Teşekkürler bilgi için.
Evet ben 4/5 kere gittim bu zamana kadar hiçbir zaman doktor muayene etmedi hatta en son doktor oda da bile yoktu. Belki ben iyisine denk gelmedim her seferinde farklı doktora gittim ama henüz karşılaşmadım.

Evet benim erkekti Çin takviminde tuttu
Ayyyy
Bende de tuttu erkek
Ayyyyyyyyyyy
İtimat etmem böyle şeylere ama siz diyince baktım. Buyrun aşk ile bir daha !
Ayyyyyyyyyyy

Benim ümidim git gide artıyor. Bakalım tutmayan olacak mı aramızda Çevremde birkaç kişiden bu takvime bakıp ona göre o ayda denediğini duymuştum lady peacock bir sen bir ben kız hisseden hadi bakalım

Magazin şeyler ya
Zaten %50 ihtimal var
Tutarsa, “aaaa tuttu!” diyicez işte

Sağlıkla, hayırla gelsin. Bunlar işin şakası

Magazin şeyler ya
Zaten %50 ihtimal var
Tutarsa, aaaa tuttu diyicez işte

Sağlıkla hayırla gelsin. Bunlar işin şakası
Az kaldı ya bir, bir buçuk aydan ultrasonla görünür herkeste. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlat eylesin hepimizin yavrusunu Biz işin gırgırındayız biraz da Rabbim el açıp dua eden, evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlara da hayırlı evlatlar nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…