- 17 Kasım 2023
- 301
- 307
- 36
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #4.661
Gönlünüze göre olur inşallahAyyy ne tesadüfBende Ekim dogumluyum bebisede Ekim'de hamile kaldım babası yengeç Burcu bende yine yengeç bi erkeğim olsun istiyorum en azından yeni nesil kizlar için efendi naif düzgün adamlar görsünler
aaa bizim ki de 175-178 bandında kalp atışı benim de kızım olabilir o zamanSelam kızlar dün ikili test için gittim orda doktor muane ederken cinsiyeti fark ettim bariz doktora dedim hocam görüyorum cinsiyeti hocada şaşırdı nasıl anladınız ama bariz belliydi kızlar kız bebek gördüm doktor bu haftada kimseye demiyorum ama maden sen kendin gördün hayırlı olsun dedi kızım olucak inşallah bir kızım bir oğlum vardı bir kızım daha oluyor çok şükür rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah bizde durumlar bu şekildebide son olarak doktor kalp atışı da kız çoçukla uyumlu dedi kalp atışımız170 kızlar
Ramziye göre bebiş soldaysa kız oluyor, sağda ise erkekAy kızlar bizim tahmini doğum tarihimiz temmuz sonu ağustos başı gibi görünüyor. O yüzden hem temmuz hem ağustos grubunda varım. Bu grupta ne güzel cinsiyetler falan konuşulmaya başlanmış diğer grupta daha kese görecek miyiz kalp atışı duyacak mıyız yazanlar varzaman ne kadar hızlı yaaa daha şundan bi kaç hafta öncesine kadar biz de bu stresleri yaşıyorduk şimdi cinsiyet konuşur olmuşuz allahım hepimize sağlıklı yavrucaklar, sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğumlar nasip etsin. Burada önce hangi bebek arabası modelini alacağımızı konuşup sonra da bebeğimizin nasıl gazını çıkartacağımızı konuşacağımız günler gelsin akşama kadar girememiştim foruma. Girdim ve içim huzurla doldu resmen konuşmaları görünce
Bu arada benim de Çin takvimine göre kız görünüyor. Allah biliyor ya içten içe hep kız çocuğu hayali de kurmuştuk eşimle. Ama ne olursa rabbim sağlıklıca versin hepsine kabulüzbiraz önce yüzük dememesi yaptık onda da kız çıktı ama bebişimiz solda duruyor yani ramziye göre tam anlamasam da sanırım erkek
Benim için de öyle oldu, çay çok severim mesela, doktor da günde 2-3 bardak içebilirsin demişti ama onun bile tadı tuhaftı bulantılar başladığından beri. Hasta olunca çayın tadı kötü gelir bana, öyle hissediyordum. Bugünlerde düzeliyor sanki, mide bulantısı da azalmaya başlıyor gibi hissediyorum, böyle hissettikçe tekrar vuruyor ama bakalım:)Valla bende bulantı falan yok ama ben de yiyemiyorum çok ilginç bir şekilde. Yediklerimin tadı hep tuhaf kötü geliyor ondan sanırım. 54 kg idim sürece basladigimda. Drda üstümde kalın kazakla kotla ayakkabıyla 55 geldim. Geçen gün tartıldım 3-5 gün önce 53.60 falandim bugün tartıldım 52.80 civarında geldim.Dediğiniz gibi millet kilo alıyor ben veriyorum çok ilginç. İlkinde bulantidan 5 kg kaybetmiştim sonra almaya başlamıştım. E bunda bulantım yok ama yiyemiyorum da. Çok güldüm gece gece yazdiginiza bende yine güzelce yiyebilecek miyim diyip duruyorum kendi kendime
Ben de çaydan tiksinir gibi oldum ya eskisi kadar içemiyorum. Benim de bu aralar hafifler gibi oldu, çok yağlı yiyince ya da sulu meyve, yoğurt gibi şeyler tuketince çok bulanıyor onun dışında eskisi gibi değil daha hafif sankiBenim için de öyle oldu, çay çok severim mesela, doktor da günde 2-3 bardak içebilirsin demişti ama onun bile tadı tuhaftı bulantılar başladığından beri. Hasta olunca çayın tadı kötü gelir bana, öyle hissediyordum. Bugünlerde düzeliyor sanki, mide bulantısı da azalmaya başlıyor gibi hissediyorum, böyle hissettikçe tekrar vuruyor ama bakalım:)
Maşallah ya bende görsem anlamam vallaSelam kızlar dün ikili test için gittim orda doktor muane ederken cinsiyeti fark ettim bariz doktora dedim hocam görüyorum cinsiyeti hocada şaşırdı nasıl anladınız ama bariz belliydi kızlar kız bebek gördüm doktor bu haftada kimseye demiyorum ama maden sen kendin gördün hayırlı olsun dedi kızım olucak inşallah bir kızım bir oğlum vardı bir kızım daha oluyor çok şükür rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah bizde durumlar bu şekildebide son olarak doktor kalp atışı da kız çoçukla uyumlu dedi kalp atışımız170 kızlar
Ben de çay çok severim dediğiniz gibi az içiyorum. Çünkü tuhaf. Aynen hasta olduğum zaman gibi ağzımın tadı hiç yok. Eşime soruyorum sürekli bunun tadı bozuk mu bu iyi mi çünkü anlayamiyorum damak tadım bozuk olduğu için. Eskisi gibi yiyip içemiyorum. Bir an önce düzelseydi iyiydi valla. Fazla yiyemeyip aç kaldıkca migren tutuyor bir de benim. İnşallah bir an önce geçer de güzelce yer besleriz kuzularimiziBenim için de öyle oldu, çay çok severim mesela, doktor da günde 2-3 bardak içebilirsin demişti ama onun bile tadı tuhaftı bulantılar başladığından beri. Hasta olunca çayın tadı kötü gelir bana, öyle hissediyordum. Bugünlerde düzeliyor sanki, mide bulantısı da azalmaya başlıyor gibi hissediyorum, böyle hissettikçe tekrar vuruyor ama bakalım:)
Adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor doktor dört aya kadar devam edecek dediKızlar adet agrisina benzer ağrılarınız oluyor mu? Dün sağ kasigima adet ağrısı gibi bir ağrı girdi sonra bacağıma indi ağrı sonra diz kapagima, diz kapagimda hiç bir ters hareket yapmadığım halde tek bir noktada şiddetli bir ağrım oldu. Acaba üşüttüğümüz için olabilir mi? Bir fikri olan var mı?
Bende öyleyim gaz sancım oluyor hamileliktenmiKızlar yüzümde çok sivilce çıktı . Afedersiniz gaz bombasına döndüm. Oğlumda hiç hatırlamıyorum böyle şeyler. Var mı benim gibi olan
Ay maşallah nasıl büyümüş, kız mı yoksa12 hafta güncellemesicinsiyet tahmini olan var mıEki Görüntüle 3526344
Adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor doktor dört aya kadar devam edecek dedi
Tamam o zaman normal bir ağrı olabilir belki benim pek adet agrisina benzer ağrım olmadı, hiç olmadı değil ama nadir oldu o yüzden sormak istedimBende öyleyim gaz sancım oluyor hamileliktenmi
İnşallahAy maşallah nasıl büyümüş, kız mı yoksa
Bebiş şu an tam ortada aslında. Ama 6. Haftada gittiğimde sağ tarafa yakındı. Hatta ultrasonu atayımRamziye göre bebiş soldaysa kız oluyor, sağda ise erkekbazı ultrasonlar aynalama yaptığı için yönleri tam tersi gorunuyormus. Sen solda hissediyorsan kız olma ihtimali yüksek ama teoriye göre tabi
Benimde cin takviminde erkek çıktı ama kızım olacağını öğrendim dünBenimki erkek çıktı inşallah doğrudur
Maşallah canın cinsiyeti niye söylemedi sordun mu12+2den bildiriyorum.
Dr dan çıktım. Hersey yolunda.
Benimkisi takla atıyordu
Şimdi yemeğe geldim. Maltepe Ritim İstanbul yakınında olan varsa buyursun
“Bekle dedi gittiMaşallah canın cinsiyeti niye söylemedi sordun mu