Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    22
Ayyy ne tesadüf Bende Ekim dogumluyum bebisede Ekim'de hamile kaldım babası yengeç Burcu bende yine yengeç bi erkeğim olsun istiyorum en azından yeni nesil kizlar için efendi naif düzgün adamlar görsünler
Gönlünüze göre olur inşallah peki biz şimdi yeni girdigimiz yaşta miyiz doldurdugumuz yaşta mi

aaa bizim ki de 175-178 bandında kalp atışı benim de kızım olabilir o zaman kız hissediyorum zaten

Ramziye göre bebiş soldaysa kız oluyor, sağda ise erkek bazı ultrasonlar aynalama yaptığı için yönleri tam tersi gorunuyormus. Sen solda hissediyorsan kız olma ihtimali yüksek ama teoriye göre tabi

Benim için de öyle oldu, çay çok severim mesela, doktor da günde 2-3 bardak içebilirsin demişti ama onun bile tadı tuhaftı bulantılar başladığından beri. Hasta olunca çayın tadı kötü gelir bana, öyle hissediyordum. Bugünlerde düzeliyor sanki, mide bulantısı da azalmaya başlıyor gibi hissediyorum, böyle hissettikçe tekrar vuruyor ama bakalım:)

Kızlar adet agrisina benzer ağrılarınız oluyor mu? Dün sağ kasigima adet ağrısı gibi bir ağrı girdi sonra bacağıma indi ağrı sonra diz kapagima, diz kapagimda hiç bir ters hareket yapmadığım halde tek bir noktada şiddetli bir ağrım oldu. Acaba üşüttüğümüz için olabilir mi? Bir fikri olan var mı?

Ben de çaydan tiksinir gibi oldum ya eskisi kadar içemiyorum. Benim de bu aralar hafifler gibi oldu, çok yağlı yiyince ya da sulu meyve, yoğurt gibi şeyler tuketince çok bulanıyor onun dışında eskisi gibi değil daha hafif sanki

Maşallah ya bende görsem anlamam valla hayırlısı ile al kucağına inşallah minik kızını çok sevindim
Ben de çay çok severim dediğiniz gibi az içiyorum. Çünkü tuhaf. Aynen hasta olduğum zaman gibi ağzımın tadı hiç yok. Eşime soruyorum sürekli bunun tadı bozuk mu bu iyi mi çünkü anlayamiyorum damak tadım bozuk olduğu için. Eskisi gibi yiyip içemiyorum. Bir an önce düzelseydi iyiydi valla. Fazla yiyemeyip aç kaldıkca migren tutuyor bir de benim. İnşallah bir an önce geçer de güzelce yer besleriz kuzularimizi

Adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor doktor dört aya kadar devam edecek dedi

Adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor doktor dört aya kadar devam edecek dedi
Bende öyleyim gaz sancım oluyor hamileliktenmi
Tamam o zaman normal bir ağrı olabilir belki benim pek adet agrisina benzer ağrım olmadı, hiç olmadı değil ama nadir oldu o yüzden sormak istedim Bende de gaz oluyor gebe olan başka bir arkadaşım da da olmuştu gebelikte oluyormuş

Ramziye göre bebiş soldaysa kız oluyor, sağda ise erkek bazı ultrasonlar aynalama yaptığı için yönleri tam tersi gorunuyormus. Sen solda hissediyorsan kız olma ihtimali yüksek ama teoriye göre tabi
Bebiş şu an tam ortada aslında. Ama 6. Haftada gittiğimde sağ tarafa yakındı. Hatta ultrasonu atayım bence bu teori erkek diyor gibi sanki karından çekildi

Eklentiler

• IMG_4628.jpeg
    69,7 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar selam.. 7+6yım bugün. Mide ağrısı bağırsaklarda problemler beni çok yoruyor. Hiçbir şeyden keyif alamıyorum yediğim. Karnım sürekli rahatsız. Bulantı gibi değil ama önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…