Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    21
Göztepede hangi doktora gidiyorsun yani belli bir doktora mı gitmek lazım yoksa istediğim tarihte kim boşsa ona mı gideyim? Özeli bırakıcam tamamen göztepeden devam edeyim. Göztepeden Doktor öneriniz varsa çok memnun olurum

Ayy cinsiyeti beklemek ne zormuş kilzar yaa 15 gün geçti kontrol den bu yana bı 15 gün daha var nasıl gecicek beklemek zor sabırsızlanıyorum acaba drun dediği tarihten 1 hafta önce mı gitsem 10 gün içinde tekrar gitme hakkım var zaten

Ah hemen belli olsa keşke kaç haftalıksin kaç haftalık olacaksın gittiğinde

Gamze Erdem’e gidiyorum.
Geçenlerde Ergül Demirçivi’ye gittim. Çok methini duymuştum. Ama sadece asistanlar vardı kendi yoktu.

Sistemi bir öğrensek hastaneden, yani hangi gün Dr un kendi varsa o gün gitmek isterim. Gidip de Dr un kendini görememek kötü.

11+5 olcaz 4 dkk sonra 14 de giderim dayanabilirsem yoksa bı kaç gün öncesinden de gidebilirim
Aramızda bir gün var Oğlumu 14'te öğrendim bakalım bu bebişkoyu ne zaman öğreneceğiz Çok merak ediyorum, bir hafta sonra kontrolüm var pazartesi 12+5'te muhtemelen cinsiyet için erken diyecek. Nasıl bir ay daha bekleyeceğim bilmiyorum

Canım değerlerin kaç çıktı ki bu kadar korkuttu Dr. Bazı yorumlarını çok hadsiz buldum. Keşke düşseymiş falan. Üsküp ve sınır çok önemli bir hekim olarak uyarmak ve yönlendirmek görevi ama hadsizliğe ne lüzum var.
Alerjik olabilir mi birkaç hafta önce yaşadım gece özellikle daha çok oluyordu. Birkaç gün akşamdan zyrtec aldım geçti sonra
Daha çok erken bence ilk gebeliğimde 16 2. De 14 haftalıkken hissettim
Ya ben de 34 yaşındayım 2li yaptırmasam mı acaba? Sizler yaptıracak mısınız
Önümüzdeki ay 36 olacağım normalde özellikle yaptırmayacaktım testler için devlete gidince doppler yazmış ikili için belki cinsiyet söylenir diye gideceğim.
İyi akşamlar hamiler 2li test yaptım. Ama doktora sormayı unuttum lazer yapılıyor mu diye? Soran oldu mu. 12+3 haftalık şimdi bebiş
Lazer epilasyonu kastediyorsan yapılmasında bir sakınca yok ama hormonal sebeplerden ötürü pek istekli olmuyor güzellik merkezleri ben yaptırdım 2. Gebelikte şimdi de gitmek istiyorum aslında

Ayy ne güzel hangimiz önce öğrenirse yazsın sor yinede bence gidince gösterir belki bende erkek hissediyorum inşallah gösterir cocum

Ayy ne güzel hangimiz önce öğrenirse yazsın sor yinede bence gidince gösterir belki bende erkek hissediyorum inşallah gösterir cocum
Fetal DNA ile öğrenen arkadaşlar yazdılar cinsiyetlerini fakat daha ultrasonla kesin öğrenen yok sanırım. Çünkü maksimum 13 haftalık gebeler var grupta. Hayırlısı olsun bacım Ben de kız hissetmek istiyoruuum

İnşallah hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler de bunlar işin civcivi

Canım progestan iğne fitil duphaston içiyrm kanama ilk gün yogun oldu geçti ama şuan kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor yatıyrm hep ama çok tedirginim ne bilimallahım hepimizin yardımcısı olsun

Aminn inşallah peki sizde lekelenme şeklinde yada akıntı şeklinde varmı şuan

Kızlar ben bebegimi kaybettim, 8+1de kalbi durdu. Dun ogrendim, cok uzgunum cok acıymış. Ben elendim temmuz annesi olamiycam, hatta sanırım anne olamiycam artik. Geride 2 embriyom vardi ama onlardan da umitli degilim cunku genetige yollamadan transfer ettirmistim 2sini. Diger kalan 2 tanesi de genetik taramalı degil. Baya yıkım oldu benim icin. Bilsem bu yasa gelene kadar bekmemezdim suan hayatımdaki bazi seylerden, bu gec kalmisliklardan cok pismanim. Ama zamani geri alamıyorum. Sizler icin hersey yolunda gider umarım saglikla alirsiniz kucaginiza. Burasi beni cok oyalamisti, mutlu gunlerimi burda geciriyodum. Hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…