Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Canim merhaba, kendisi düşme ihtimali yok mu? İlk kürtajın mi olacak mı bu? Benim daha önce iki kere kalbi durdugu için kürtaj olmuştum şimdi de kalbi durursa artık kürtaj olmaya korkuyorum zarar görüyor rahim diye. Kendimiz dusuremez miyiz ya doktorlar hep kürtaja yonlendiriyor hangisi sağlıklı acaba? Bu arada güzel canını hiç sıkma vakti zamanı var demek ki en güzeli seni bulacak

Bende şimdi hastaneden geldim ve sizlere bu soruyu soracaktım ilk kürtajım olacak kan sonucu bekliyoruz şimdi 2 tane yaşayan çocuğum var ilk defa başıma geldi bu bebeğin kürtajsız düşme şansı yok mı illa kürtaj mı olmak zorunda

Hımm bu durumda senin yerinde olsam kürtaj olurdum canım. Benim hiç çocuğum olmadığı için ve üçüncü olacağı için öyle söylemiştim ama senin Allah uzun ömürler versin iki tane bebeğin varmış ve ilk kurtajinmis zaten, içerde parça kalma ihtimali ve düşürürken çekilecek acıyı düşünürsem senin yerinde olsam kendim düşürmeyi tercih etmezdim. En doğrusunu doktorun bilir

Ben doktoruma sormistum. Üç kere kürtaj oldum ben de kızlar. Düşük zaten baslibasina psikolojik olarak zor bir durum. Kendi kendine düşmesi de sancılı oluyor. Ayrıca içeride parça kalma riski çok yüksek oluyir kendi kendine dusmede, doktorun temizlemesi çok daha sağlıklı demişti.

Doktor kontrolünde olmasını tavsiye ederim

Ne güzel yazmissiniz çok teşekkür ederim, insanın öncesinde iki kaybı olunca herşeyden korkuyor

Ben de her zaman insanın kendi doktorunu dinlemesi gerektiğini düşünüyorum. ben ikinci kurtajimdan sonra yapışıklık gibi sorunlar yaşadım, bu nedenle kürtaja karşı bayağı soğudum. Yine de ne olacağı belli olmaz o duruma gelirsem belki yine kürtajı tercih ederim

Benim bir kürtajim var kalbi durmuştu bebeğimin. Doktorum kürtajla almayı teklif ettiği halde ben kendim düşürmek için uğraştım. Asla kimseye tavsiye etmem çok ama çok sancılı oldu acillik oldum doktor çok kızmıştı. Ki benim ağrı ı eşiğim çok yüksektir ama dayanamadım. Kürtaji genel anestezi ile oldum hiç acı sızı hissetmedim uyandığımda her şey bitmisti sonrasında da ağrım olmadı. Eğer doktorunuz kürtaj diyorsa zorlamayın

Büyük ihtimalle kabul edicem kürtajı kan sonucunu bekliyoz şimdi 27 bin lira istedi kürtaj için doktorum devlete gitsem anestezi vermeden yapıyolar diyolar bilgisi olan var mı?

Kızlar bugün aşırı bel ve sırt ağrım var 7+1 deyim . Normal mi ilk gebeliğim ve herseyde tedirgin oluyorum . Benim gibi olan var mı merak ediyorum

Büyük ihtimalle kabul edicem kürtajı kan sonucunu bekliyoz şimdi 27 bin lira istedi kürtaj için doktorum devlete gitsem anestezi vermeden yapıyolar diyolar bilgisi olan var mı?
Yaşadığım şehirde sadece bir araştırma birde özel hastane var başka yok. Ben acillik olunca Araştırma Hastanesi'ne götürdüler. Genel anestezi ile oldum çok memnun kaldım. Sonrasında verecekleri antibiyotikleri düzenli kullanmak çok onemli

Bende araştırma hastanesine geçicem galiba 27 bin çok fazla geldi

Canım ben boş gebelikten dolayı düşük yaptım. 8 haftalıktı. Dr bi gun vermişti. O zamana kadar düşük olmazsa kürtaj demişti. Ben de düşük yapmayı tercih ettim. Evet ağrılı oldu ama katlanılmayacak bi acı değildi. Bir sorun da olmadı sonra.

Vücudun onun anormal bi yapı old yavaş yavaş anlayacak. Ve kendi atmaya çalışacak. Diğer durumda kürtaj oluyor. Yalnız 27 bin bana çok abartılı geldi. Bi o kadar daha koysam en iyi hastanede doğum yaparım.

2-3 cm çapında boş bi kese. Belki 5-10 dk sürecek bi süreç. Ben olsam baska sinir Dr a yada direkt devlet hastanesine giderim. şehir hastaneleri güzel hizmet veriyor.

Rabbim bu süreci en kolay şekilde atlatmanı nasip etsin. Dua ediyorum senin için

Minibüsteyim. Çok kalabalık. Rahat yazamıyorum. Zor okuyorum bile.

Acıkcası Dr bugün kan ver, yarın da kan ver, sonuca göre hemen yarın kürtaj deyince hissettim onu. Senin durumunun bu şekilde bi aciliyeti yok. Acele edip seni zorlamasına gerek de yok.

Bugün yarın sonraki gün.. hepsi olur. Şehir hastanesine git. Allahın yardımıyla bu müdahaleyi en güzel şekilde yaparlar. En kötü baska bi hastaneden de fiyat alabilirsin. Ticarethane olmuş bu hastaneye sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…