-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.541
Teşekkür ederim Elif artık bebek defterini kapadım ben zaten çok aniden olan bişeydi bu durum da beni çok sarstı Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin benim hakkımda da hayırlısını versinAllah'ım sabır versin canm herşey vaktinde güzeldir inşallah herşeyin en iyisi olur zamanında en hayırlı olanı versin Rabbim
Şu yönden bak en azından 15 ay emmiş şükür ki. Benimki hiç emmedi. Sağlıkla alalım kucağımızaBenim de 15 aylık oğlum var. Aynı duyguları paylaşıyorum. Ona haksızlık etmişim gibi geliyor. Doktor sütümün azalıp kesileceğini söyledi daha da vicdan yaptım çocuğu sütünden edeceğim için2 yaşına kadar daha dikkatli olsaymışım diyorum ama artık yapacak birşey yok..
Çok teşekkürler canım mesajın çok iyi geldi. Ben de okumuştum aslında tandem emzirmeyi. İnşallah öyle olurCanım öncelikle hayirli olsun gebeligiiiin
Doktorun emzirme danışmanlığı için ayrı bir eğitim almadiysa lütfen dikkate alma çünkü tıp fakültesi pediatri bolumunda emzirme üzerine yeterli ders vermiyorlar.
Sütünün azalması gibi bir durum olabilir. Ama sütün hiç azalmadan devam edebilir hatta iki bebeğini aynı zamanda bile emzirebilirsin (tandem emzirme) bunun dışında sütünün tadindegisebilir. Bebeğin bundan hoşlanmadığı için kendiliğinden memeyi bırakabilir, emmeye devam edebilir.
Kendini böyle şartlarsan ama vücudun da öyle düşünmeye başlayıp sütünü azaltır. İki bebeğine de yetecek kadar süt üretecek vücudun için rahat olsun
Üzülme bebeği gördün kalp atışını gördün Satlarımız aynıymış ama benim 6+6 da kanamam başladı bebek kese de yok, yolk sac yok,yine de iki gün betalara bakalım dedi doktor senin kesede gördüğün bebeğin kalp atışı bile varken neden düşsün neden alınsınSelamlar az önce doktordan geldik. bugün 6+6 Sata göre. kalp atışı duyamadık ama ekranda attığını gördük. Olması gerektiği kadar gelişmemiş dedi doktor, öyle bir köşeye saklı ki 15 dakika bebeği aradı:) bir hafta daha bekleyeceğiz dedi, progesteron testi verdim. Bu nasıl bir hikaye ben anlayamadım, gelişmeye devam da edebilir, düşedebilir, almamı da gerekebilir..beklemekten başka çare yok, içim şişti ay
Senin bu Dr dan huylanmaya başladım ben.Selamlar az önce doktordan geldik. bugün 6+6 Sata göre. kalp atışı duyamadık ama ekranda attığını gördük. Olması gerektiği kadar gelişmemiş dedi doktor, öyle bir köşeye saklı ki 15 dakika bebeği aradı:) bir hafta daha bekleyeceğiz dedi, progesteron testi verdim. Bu nasıl bir hikaye ben anlayamadım, gelişmeye devam da edebilir, düşedebilir, almamı da gerekebilir..beklemekten başka çare yok, içim şişti ay
Ben de kilo alıyorum merak etme bı de ağız tadı ile kilo almak varÖğrendiğimden bu yana 3 kilo aldım ama yol uzun ve bu şekilde ilerleyemeyiz
Rabbim verirse bir vermezse bin hayır aramak lazım..Hayırlısı buymuş, sabır diliyorum, bende de durumlar belirsiz kendimi böyle rahatlatıyorum.İyi günler kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama maalesef veremiyorum 6+3 boş keseyi görmüştük bugün dekahverengi kanamam başladı doktor muayene de kanamanın eski olduğunu ama kesenin boş yolk kesesinin de oluşmadığını söyledi kan verdim yarın sabah da gidip kan vericem sonuca göre yarın kürtaj yapacakmış
Çok tatlısın sen! Başka bir doktora başladım bugün, aslında yaşım yüzünden böyle olumsuz konuşuluyor. Doğal yolla olduğuna hepsi şaşırıyor. Riskli gebelik kategorisinde zaten, olumsuza daha yakın doktorlar da..vallahi açtım ellerimi bugün dedim Rabbim sen ne verirsen/vermezsen razıyım, sabırla imtihan ediyorsun bunun da farkındayım, bir an önce netleştir nolur..Senin bu Dr dan huylanmaya başladım ben.
Realist biri olabilir. Her türlü ihtimali bilip söyleme meylinde, gereksiz moral bozuyor. Dr luk bu değil.
Zaten olumsuz bi durum olduğunda, o kocaman görünecek. Önceden okuduğu işaretleri, dediği gibi olacaksa bile, şu süreçte senle paylaşmasında ne mana var ?
Benim bile içimi şişiriyor yani burada
Resim varsa bi atsan ya. Olması gerektiği kadar gelişmemişten kastı ne ? Zaten geç döllenme, sonradan geldi göründü bebek. Gerekse satı güncellesin.
Şu Dr un numarasını ver bakiyim sen bana !
Öncesi kaçtı?Kızlar kan sonucu bu geldi yarın sabah tekrar kan verip karşılaştıracak doktor sata göre 6+6 daydım ama kese boş yolk kesesi de yok ve kanamam var kahverengi önce pıhtı şeklinde şimdi sızıntı şeklinde adet sancısı gibi ağrılarım da sıklaştı
1 haftada gelişmesi gerektiği kadar gelişmemiş dedi.Üzülme bebeği gördün kalp atışını gördün Satlarımız aynıymış ama benim 6+6 da kanamam başladı bebek kese de yok, yolk sac yok,yine de iki gün betalara bakalım dedi doktor senin kesede gördüğün bebeğin kalp atışı bile varken neden düşsün neden alınsın
Canm benim hiç üzülme yasin varsa hep riskli gebelik diye geçer zaten bunun için ayrı bölüm de var riskli gebeler için ultrasonda sıkıntı olmasada yaştan dolayı ince takip gerektiği içinde bu bölüme gidiliyor sen araştır bulunduğun şehirde seni olumsuz değil moral veren doktorla yoluna bakÇok tatlısın sen! Başka bir doktora başladım bugün, aslında yaşım yüzünden böyle olumsuz konuşuluyor. Doğal yolla olduğuna hepsi şaşırıyor. Riskli gebelik kategorisinde zaten, olumsuza daha yakın doktorlar da..vallahi açtım ellerimi bugün dedim Rabbim sen ne verirsen/vermezsen razıyım, sabırla imtihan ediyorsun bunun da farkındayım, bir an önce netleştir nolur..
17 Kasım da 1000 küsürlerdeydiÖncesi kaçtı?
Adım soyadım var sadece canım ama yinede yazdım bakalım kaldırsın arkadaşA Artemis580 bilerek mi yaptın bilmiyorum. Sonuç kağıdında kimlik bilgilerin açık duruyor. Mesajını alıntılamadım bu yüzden. Gerekse moderatorden yardım isteyerek belgeyi kaldırmasını isteyebilirsin.
Suan bi şey söylemek pek mümkün değil. Kıyaslayacak başka değer yok. Ama misal yarın hcg artmış olursa ne diyecek? Bekleyelim mi?
Bugünkü sonuç aslında yeterli olacak sanırım 17 Kasımdan bugüne 5 bin artmış sadeceA Artemis580 bilerek mi yaptın bilmiyorum. Sonuç kağıdında kimlik bilgilerin açık duruyor. Mesajını alıntılamadım bu yüzden. Gerekse moderatorden yardım isteyerek belgeyi kaldırmasını isteyebilirsin.
Suan bi şey söylemek pek mümkün değil. Kıyaslayacak başka değer yok. Ama misal yarın hcg artmış olursa ne diyecek? Bekleyelim mi?
Biri 11 biri 8 yaşında iki oğlum var. Şimdi üçüncüyü bekliyoruzBir şey itiraf etmek istiyorum. Burada ikinci-üçüncü (daha fazla var mı?) çocuğunu bekleyen anneler olduğunu görünce cesaret buluyorum.Pek çok tanıdığım tek çocuk yaptı ve sorduğum zaman, amaan o ilk zamanlar neydi öyle bir daha yaşayamam diyorlar. Bu da beni korkutuyordu ama her şeye değiyor sanırım.