- 23 Kasım 2024
- 23
- 105
- 34
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.561
Bu bebeğin durduğu yerle alakalı değil midir? Bende 6+6 da gittiğimde çok zor buldu bebeği dedim hatta şimdi kesin boş gebelik diyecek doktorun yüzünde bile gördüm bunu. Sonraki kontrollerde hiç sıkıntı olmadı çok rahat göründü sata göre benimde 4-5 gün geriden geliyor ama sorun etmiyorum benim kızımda da bu şekildeydi maşallah çok güzel kiloda doğdu. İnşallah sizin için de ne hayırlı ise o şekilde olur. Hakkınızda hayırlı olan gönlünüze sinen olsunSelamlar az önce doktordan geldik. bugün 6+6 Sata göre. kalp atışı duyamadık ama ekranda attığını gördük. Olması gerektiği kadar gelişmemiş dedi doktor, öyle bir köşeye saklı ki 15 dakika bebeği aradı:) bir hafta daha bekleyeceğiz dedi, progesteron testi verdim. Bu nasıl bir hikaye ben anlayamadım, gelişmeye devam da edebilir, düşedebilir, almamı da gerekebilir..beklemekten başka çare yok, içim şişti ay
Bir dahaki randevuda görürüsünüz büyüme atağını1 haftada gelişmesi gerektiği kadar gelişmemiş dedi.
İlk defa duydumKızlar istada bir sayfa var cinsiyetleri biliyor 7. Hafta ultrasonu ile hiç soran atan oldu mu
Yaaa bende yeni denk geldim sabırla cumayı bekliyorumİlk defa duydum
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versinİyi günler kızlar size güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama maalesef veremiyorum 6+3 boş keseyi görmüştük bugün dekahverengi kanamam başladı doktor muayene de kanamanın eski olduğunu ama kesenin boş yolk kesesinin de oluşmadığını söyledi kan verdim yarın sabah da gidip kan vericem sonuca göre yarın kürtaj yapacakmış
Sayfa ismini verebiliyor musun canımKızlar istada bir sayfa var cinsiyetleri biliyor 7. Hafta ultrasonu ile hiç soran atan oldu mu
Bende en son gittiğimde bana da da bir ay sınra gel dedi bir ay şükür bitmek üzere hep aklımda deli sorular şuan son beş gün kaldı inşallah herşey yolundadırArkadaşlar en son 6+5 de gitmiştim kalp atışını duymaya doktor bir ay sonra gel dedi ama ben bayağı heyecanlıyım ya bir sorun olursa diye o zamana kadar diye 2 hafta geçti 2 hafta daha var ama çok sabırsızım
Teşekkür ederim Rabbim sizlere bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin benim akıbetim yarın kesinleşecek ama çok sancım var ve kanama devam ediyoÇok üzüldüm çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versinumudunu yitirme herşeyin en güzeli yine seni bulacaktır inşallah
Özelden yazıyım ban yemiyimSayfa ismini verebiliyor musun canım
Yaaa canım benimTeşekkür ederim Rabbim sizlere bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin benim akıbetim yarın kesinleşecek ama çok sancım var ve kanama devam ediyo
Canım sanırım ceza almış. KK Disinda bir mecraya çağırmak ve davet etmek yasak. O yüzdendirÖzelden mesaj atılamıyor size
Maalesef öyle gibi..Ben de 2 sene önce aynı durumu yaşadım.Bugünkü sonuç aslında yeterli olacak sanırım 17 Kasımdan bugüne 5 bin artmış sadece
Ben de gördüm onu, 250 tl istiyorKızlar istada bir sayfa var cinsiyetleri biliyor 7. Hafta ultrasonu ile hiç soran atan oldu mu
Kızlar istada bir sayfa var cinsiyetleri biliyor 7. Hafta ultrasonu ile hiç soran atan oldu mu
Ben attımBen de gördüm onu, 250 tl istiyor
Ben konustum 34 yaşındayım. Yaştan dolayi korkum.var dedim. Oda daha senin yanındakiler ilk çocuğa hamile dedi korkmana gerek yok. Ama tavsiye ediyorum çünkü 70 tane genetik hastalığa bakiliyormuş. 12 . Haftada tekrar değerlendireceğiz. Çünkü 12. Haftadan önce bene tavsiye etmiyorum dedi. Bebeğin olcumlerine bakıp yonlendirecegim dediKızlar doktoruyla fetal dna ile ilgili konuşan görüşen oldu mu? Bana 2 hafta sonrası için önerdi, sizlerle de bilgi alışverişi yapalım mı firmalar testler hakkında
Kızlar doktoruyla fetal dna ile ilgili konuşan görüşen oldu mu? Bana 2 hafta sonrası için önerdi, sizlerle de bilgi alışverişi yapalım mı firmalar testler hakkında
Selam ben de fetal DNA testi yaptıracağım. Benim doktorum da daha önce 11+ larda önermişti. Daha kesin sonuç veriyor anladığım kadarıyla. İkili test üçlü test risklerindense daha emin olmak isterim. Sanırım kendiniz de bir laboratuvar ile anlaşıp doktor istemiyle yaptirabiliyorsunuzBen konustum 34 yaşındayım. Yaştan dolayi korkum.var dedim. Oda daha senin yanındakiler ilk çocuğa hamile dedi korkmana gerek yok. Ama tavsiye ediyorum çünkü 70 tane genetik hastalığa bakiliyormuş. 12 . Haftada tekrar değerlendireceğiz. Çünkü 12. Haftadan önce bene tavsiye etmiyorum dedi. Bebeğin olcumlerine bakıp yonlendirecegim dedi
Benim de azalma var benim de yarın kontrolüm var siz gittiniz mi kontrole?Kizlar ya 10+2 deyim. Gogus hassasiyetimde iki gundur bir azalma var. Yarin kontrolum var ama kafama takildi. Sizde durumlar ne