Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Bu bebeğin durduğu yerle alakalı değil midir? Bende 6+6 da gittiğimde çok zor buldu bebeği dedim hatta şimdi kesin boş gebelik diyecek doktorun yüzünde bile gördüm bunu. Sonraki kontrollerde hiç sıkıntı olmadı çok rahat göründü sata göre benimde 4-5 gün geriden geliyor ama sorun etmiyorum benim kızımda da bu şekildeydi maşallah çok güzel kiloda doğdu. İnşallah sizin için de ne hayırlı ise o şekilde olur. Hakkınızda hayırlı olan gönlünüze sinen olsun

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin umudunu yitirme herşeyin en güzeli yine seni bulacaktır inşallah

Bende en son gittiğimde bana da da bir ay sınra gel dedi bir ay şükür bitmek üzere hep aklımda deli sorular şuan son beş gün kaldı inşallah herşey yolundadır

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım Rabbim sabır versin umudunu yitirme herşeyin en güzeli yine seni bulacaktır inşallah
Teşekkür ederim Rabbim sizlere bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin benim akıbetim yarın kesinleşecek ama çok sancım var ve kanama devam ediyo

Kızlar doktoruyla fetal dna ile ilgili konuşan görüşen oldu mu? Bana 2 hafta sonrası için önerdi, sizlerle de bilgi alışverişi yapalım mı firmalar testler hakkında

Mrb güzel anneler geçen hafta çok kötü geçmişti benim için bebeği gorememistik bugün tekrar gittik sata göre 7+4 ama ultrason da 6+4 çıktık çok şükür bebeği gördüm çok azda olsa kalp atışı dinletti doktorum çok şükür bugunlere bebeğini hala göremeyenlere umut olsun sakın kötü düşünmeyin çünkü bebek çok küçükse gorunmeyebilyor banada destek olmustunuz çok saolun Y YagmurrTanem benim kalp atışıni yazabilirsin

Kızlar doktoruyla fetal dna ile ilgili konuşan görüşen oldu mu? Bana 2 hafta sonrası için önerdi, sizlerle de bilgi alışverişi yapalım mı firmalar testler hakkında
Ben konustum 34 yaşındayım. Yaştan dolayi korkum.var dedim. Oda daha senin yanındakiler ilk çocuğa hamile dedi korkmana gerek yok. Ama tavsiye ediyorum çünkü 70 tane genetik hastalığa bakiliyormuş. 12 . Haftada tekrar değerlendireceğiz. Çünkü 12. Haftadan önce bene tavsiye etmiyorum dedi. Bebeğin olcumlerine bakıp yonlendirecegim dedi

Selam ben de fetal DNA testi yaptıracağım. Benim doktorum da daha önce 11+ larda önermişti. Daha kesin sonuç veriyor anladığım kadarıyla. İkili test üçlü test risklerindense daha emin olmak isterim. Sanırım kendiniz de bir laboratuvar ile anlaşıp doktor istemiyle yaptirabiliyorsunuz fiyatları yüksek biraz onu ne yapacağız bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…