Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Oyyyy

Çok geçmiş olsun.
Rabbim bunu unutturacak acı ve dert vermesin.

Anestezi parasından tasarruf mu ediyorlar ?
Zaten travmatik bi olay. Bi de böyle acı çektirmek neden!

Merhaba kızlar, bende hiç su içemiyorum bulantılardan Günde 3 bardak ancak belki. 1-2 haftadır sadece bulantı vardı. 3 gündür kusmalar da başladı. Mutfağa girdiğim gibi öğürmeye başlıyorum. Yemek yapamıyorum Bu arada Y YagmurrTanem canım 6+6 da kese, kalp atışı hepsini duymuştuk. Güncelleyebilir misin

Merhaba aslında benim iki düşüğüm oldu ikisi de ilaç ile. Doktorum düşük için bir ilaç verdi 3 saatte bir ağızdan. O sayede evde düşük yaptım sancılı ama em azından rahim zarar görmedi neden doktorlar kürtaja direk yönlendiriyorlar bilmiyorum direk

Bu arada ben arada haziran grubuna da bakıyorum orada bir arkadaş Eskişehir de çok cüzi bir ücrete yapıldığını yazmıştı kendi de orada yaptırmıştı.
Evet Eskişehir Osmangazi Üniversitende yapılıyor sonuçlar özeldeki gibi 1 hafta 10 gün içinde çıkıyormuş 1 ayda çıkıyormuş ve cinsiyeti söylemiyorlarmış.
Ama bende orda yaptıracağım 12.haftada benim için cinsiyet değil sonuç önemli

Allah kolaylık versin inşAllah kolay atlatırsınız bu dönemi Rabbim diğer evlatlarınıza sağlık versin amin

Ay ne diyorsunuz geçmiş olsun çok üzüldüm acı çektiğinizde işleme nasıl devam edebilirler hangi hastaneymiş şikayet etmek lazım nasıl sinirlendim. Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun

Tesekkur ederim , ben bi dogum kocu olarak hizmet veren birine sordum. 3 farkli paket sundu daha kapsamli her hastane ziyareti birlikte gelecek 6000$ bi alt paket ler ise 3500$ , 2500$ . Dogum ve hastane masrafida 10bin -12bin arasi .

Bide sey dusunuyorum 30.hafta artik gobek belli olur acaba sorun ederlermi pasaport kontrolde

Ben ilk haftalar hergun ceviz findik falan yemeye özen gosteriyordum ama bu ara hic yiyesim gelmiyo özellikle ortalikta birakiyorum cevizi gördükçe yerim diye yok. Su da içemiyorum kendimi cok eksik hissediyorum
Bende normalde ceviz severim ama hic yiyemedim ama dun geceden suya koydum , bugunde yikayip yedim gayet guzel geldi tadi bide oyle deneyin

İki hemşire kollarımı tuttu sakinleştirmeye çalıştılar stajer doktorlar hemşirelik öğrencileri hepsi seferber oldu ama doktor inat etti bitti diye diye yarım saat beni mahvetti hayatımda bundan daha zor az günüm olmuştur araştırma hastanesine gitmiştim

Çok mantıklı öyle bir şans varsa orada yaptırmak öncelik sağlığı tabi ki hepimiz için inşallah çok çok güzel sonuçlar alırsınız

30. Hafta da doktorundan seyahat edebilir raporu aldığın zaman hiçbir sorun çıkmıyor canım. Mutlaka o raporu alman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…