Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    13
Kızlar 7+0 kalp atışı bugun aldık sonradan gelen 2 kesem daha belirdi böyle bir durum yaşayan var mı 10 gün sonra onların durumu belli olacakmış ama gelişirse 3 üz olacak
Ben 10. Haftamda ikiz olduğunu ögrenmistim. Senin ki daha büyük mucize. Doğal yolla mi oldu ?

Hayır tüp ama tek transferdi ikisi geriden geliyor nasıl bir şey oldu anlamadık 10 güne belli olacak gelişip gelişmedikleri
Şimdi okuduma açtığın konuyu. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Merak ettim bende 3 u de bebekse çok büyük mucize olur

Kızlar merhaba nasılsınız? Umarım siz ve bebişleriniz iyidir
2023 Ekim annesiyim geçen hafta sürpriz ve beklenmeyen bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.Şu an 9+2 haftalık bir miniğim var
Daha düne kadar her şey normalken dün birden bire kanamam oldu hemen doktora gittim çok şükür bebek iyi kesede de bir sorun yok ama düşük riski var dedi.
İstirahat önerdi, ağır kaldırma dedi (1 yaşında bebe ile bu nasıl olacaksa )vajinal progestan verdi haftaya kontrole çağırdı.
Oğlumda hiç kanamam olmadığı için korktuk biraz.
İnşallah hepimizin sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız
Her şey yolunda giderse doğum sezeryan olacağı için muhtemelen temmuzun ilk haftasında olacak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar 7+0 kalp atışı bugun aldık sonradan gelen 2 kesem daha belirdi böyle bir durum yaşayan var mı 10 gün sonra onların durumu belli olacakmış ama gelişirse 3 üz olacak
Ay canım çok heyecanlı bir haber ama sen nasıl hissediyorsun? bir an kendimi düşündüm üç tane kese görsem biraz huni takmaya yaklasabilirim çünkü

I love huni

P pepsi nerdesin ?
Hala hastanedeyim sabahtan beri bulantidan su bile icemedim diye serum takalim dedi doktor neyseki hersey yolunda ama 10+3 ile uyumluymus gelisimi ve kanama alanimda cok sukur bitmis insallah gebeligimiz boyunca hep boyle iyi seyler duyarizsenin adinada cok sevindim kalp atisini duymak cok heyecanlandiriyor insani

Bişey sorabilir miyim bebeginizn kalbi durduktan kaç gün sonra kendi kendine düştü acaba?

Hayır tüp ama tek transferdi ikisi geriden geliyor nasıl bir şey oldu anlamadık 10 güne belli olacak gelişip gelişmedikleri
ay maşallah ne güzel inşallah sağlıkla ilerler şimdi bizde senin sürecini merak ederiz inşallah hepsinin kalp atışını da duyarsın

Bundada bir hayir vardir suan sana ne desek ne yapsak teselli olamayiz. Cok yakin zamanda en yakin arkadasim yasadi ayni durumu seni cok iyi anlayabiliyorum ama gececek ve yeniden guzel haberlerle aramiza doneceksin

Büyük ihtimalle kabul edicem kürtajı kan sonucunu bekliyoz şimdi 27 bin lira istedi kürtaj için doktorum devlete gitsem anestezi vermeden yapıyolar diyolar bilgisi olan var mı?
Çok geçmiş olsun ama bu nedir gerçekten 27 bin lira !!!! Ben muğla devlet hastanesinde kürtaj olmuştum 8. Haftada kalbi durduğundan 5 kuruş vermedim çokta temiz ve güzeldi ne ağrı ne sızı akşamına kadınlar matinesine gitmiştim hatta moral olsun diye . Etrafınızda iyi devlet hastaneleri varsa bence oraya gidin

Ne güzel haberler hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah . Bende pazartesi gideceğim 7. Haftalardan beridir göremedim bebişimi sabırsızlanıyorum günler geçmiyor

Merhaba arkadaşlar, anne adayının yaşadığı stres ve üzüntü bebeği etkiler mi, eşimle 2-3 günde bir kavgalıyız, hamile halimle dün gece basit bir şeye olan tepkimi gösterdiğim için yemediğim hakaret bağırış çağırış küfür kalmadı. Hatta bi elini kaldırır gibi de oldu. Eşimden yoğun psikolojik şiddet görüyorum hiç burnundan kıl aldırmaz. Hep ben haklıyım der. Asla özür dilemez konuşmasan günlerce konuşmaz. Hamileyken bile değişmedi bu konularda. Normal zamanlarda iyidir ama tartışma zamanlarında çok acımasız. Ne yapmalıyım sık sık boşanmayı düşünüyorum. Her hafta.

Bebeğim için sakin kalmaya çalışıyorum ama söylediği laflar aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Hamile bir kadına insan bu kadar merhametsiz olur mu? Sürekli haklı çıkma üstün çıkma otorite kurma gibi takıntıları var. Kavga anlarında ben 1 söylesem o 10 söyler. Asla alttan almaz, hamile olup olmamın pek bi önemi yok. Üzmeyeyim diye kaygı taşımaz. Ve asla özür dilemez yanaşmaz. Ne yapmalıyım kafam çok karışık

Kızlar doktoruyla fetal dna ile ilgili konuşan görüşen oldu mu? Bana 2 hafta sonrası için önerdi, sizlerle de bilgi alışverişi yapalım mı firmalar testler hakkında
Benim doktorum da direk fetal dna yaptırmamı önerdi hem daha önceki geçmişimden dolayı hemde yaştan dolayı öyle istedi. Bende zaten düşünüyordum 10+2 de verdim kanımı ben geçen cumartesi 8/9 günde çıkacak dediler. 14 bin tl tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…