- 7 Ekim 2020
- 1.080
- 2.059
-
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.621
Ben 10. Haftamda ikiz olduğunu ögrenmistim. Senin ki daha büyük mucize.Kızlar 7+0 kalp atışı bugun aldık sonradan gelen 2 kesem daha belirdiböyle bir durum yaşayan var mı 10 gün sonra onların durumu belli olacakmış ama gelişirse 3 üz olacak
Hayır tüp ama tek transferdiBen 10. Haftamda ikiz olduğunu ögrenmistim. Senin ki daha büyük mucize.Doğal yolla mi oldu ?
Şimdi okuduma açtığın konuyu. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Merak ettim bendeHayır tüp ama tek transferdiikisi geriden geliyor nasıl bir şey oldu anlamadık 10 güne belli olacak gelişip gelişmedikleri
Ay aman yarabbimKızlar 7+0 kalp atışı bugun aldık sonradan gelen 2 kesem daha belirdiböyle bir durum yaşayan var mı 10 gün sonra onların durumu belli olacakmış ama gelişirse 3 üz olacak
Amin inşallah bende bekliyorum sabırsızlıkla kalp atışına stres oluyordum baska şeyler çıktı şimdiAy aman yarabbim3 taneee ayy Allah hayırlısını versin haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum
Ya çok güzelKızlar 7+0 kalp atışı bugun aldık sonradan gelen 2 kesem daha belirdiböyle bir durum yaşayan var mı 10 gün sonra onların durumu belli olacakmış ama gelişirse 3 üz olacak
Ay canım çok heyecanlı bir haber ama sen nasıl hissediyorsun?Kızlar 7+0 kalp atışı bugun aldık sonradan gelen 2 kesem daha belirdiböyle bir durum yaşayan var mı 10 gün sonra onların durumu belli olacakmış ama gelişirse 3 üz olacak
Hala hastanedeyim sabahtan beri bulantidan su bile icemedim diye serum takalim dedi doktor
Bişey sorabilir miyim bebeginizn kalbi durduktan kaç gün sonra kendi kendine düştü acaba?Benim bir kürtajim var kalbi durmuştu bebeğimin. Doktorum kürtajla almayı teklif ettiği halde ben kendim düşürmek için uğraştım. Asla kimseye tavsiye etmem çok ama çok sancılı oldu acillik oldum doktor çok kızmıştı. Ki benim ağrı ı eşiğim çok yüksektir ama dayanamadım. Kürtaji genel anestezi ile oldum hiç acı sızı hissetmedim uyandığımda her şey bitmisti sonrasında da ağrım olmadı. Eğer doktorunuz kürtaj diyorsa zorlamayın
ay maşallah ne güzel inşallah sağlıkla ilerler şimdi bizde senin sürecini merak ederiz inşallah hepsinin kalp atışını da duyarsınHayır tüp ama tek transferdiikisi geriden geliyor nasıl bir şey oldu anlamadık 10 güne belli olacak gelişip gelişmedikleri
Bundada bir hayir vardirKızlar hepinizin yolu açık olsun meleklerinizi sağ salim kucaklarınıza alın inşallah sizlere vatanına milletine hayırlı evlat olarak yetişsinler Rabbim sizlere hayırlı kapılar açsın benim yolum burda sizinle ayrıldı bebeğim benimle yola devam edemedi maalesef Hepiniz Allah a emanet olun
Senin kontrolun nasil gecti ? Yazdiysan goremedim merak ettimBişey sorabilir miyim bebeginizn kalbi durduktan kaç gün sonra kendi kendine düştü acaba?
Çok geçmiş olsunBüyük ihtimalle kabul edicem kürtajı kan sonucunu bekliyoz şimdi 27 bin lira istedi kürtaj için doktorum devlete gitsem anestezi vermeden yapıyolar diyolar bilgisi olan var mı?
10+2den bildiriyorum.
Büyük hevesle geldiğim, zor randevu bulduğum dr, muayenede yoktu. Asistanı baktı.
Herşeyin yolunda, Crl haftasıyla uyumlu dedi. Kalp atışını dinletti. İlk kezultrason kağıdı alamadım. Cihazda sorun varmış. Folik asite devam. Demir sonra başlayacakmış. Bir ay sonra gel dedi. Bizden haberler
Benim doktorum da direk fetal dna yaptırmamı önerdi hem daha önceki geçmişimden dolayı hemde yaştan dolayı öyle istedi. Bende zaten düşünüyordum 10+2 de verdim kanımı ben geçen cumartesi 8/9 günde çıkacak dediler. 14 bin tl tuttuKızlar doktoruyla fetal dna ile ilgili konuşan görüşen oldu mu? Bana 2 hafta sonrası için önerdi, sizlerle de bilgi alışverişi yapalım mı firmalar testler hakkında